Skocz do zawartości

Zdjęcie

Criss Angel

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
330 odpowiedzi w tym temacie

Asef.
  • Tematów: 28
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

ale przeciez musiała by musiała szybko wyjsc,w dotaku na dole koce trzymaja buty i sie dopiero ruszaja w momencie gdy criss bierze ten koc,wiec gdyby miała wyjsc to by musiała...yy niewiem jak,chyba ze pod krzesłem była jakas niewidoczna dziura i ona tamtedy przeszła.
  • 0

turrkus.
  • Tematów: 15
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

koce trzymaja buty i sie dopiero ruszaja w momencie gdy criss bierze ten koc

Mam wrazenie ze prawy but (widac najlepiej na 02:52) juz nie lezy na przescieradle :smile:
Dołączona grafika

ale przeciez musiała by musiała szybko wyjsc

Udalo sie jej wyjsc w okolo 3-4 sekundy. Po prostu kamerzysta obserwowal, kiedy ona wyjdzie z pod przescieradla, i dopiero wtedy "odjechal" z kamera. Gdyby zajelo jej to 7 sekund, to kamerzysta po prostu dluzej filmowal by (w zblizeniu) Crissa, ten zapewne aby grac na czas powiedzial by cos do kamery itd.
  • 0

Tiamat.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Ja bym chcial to na zywo zobaczyc, ciekawe czy wtedy bylby taki szczfany :-D
  • 0

Sadhu.
  • Tematów: 2
Reputacja

Napisano

Zwróćcie też uwagę na to, jak zmienia się pozycja wypukłości w miejscu, gdzie powinna się znajdować głowa. Kiedu Criss po raz ostatni ją odkrywa, podnosi na chwilkę prześcieradło i wg mnie to jest moment, w którym dziewczyna schodzi z krzesła. Sekundkę później Criss "ją" okrywa i wypukłość głowy nienaturalnie znajduje się już znacznie wyżej i na lewo ekranu. Potem następuje pocałunek w ciemię widma dziewczyny, której już tam nie ma i voila:)))
  • 0

OliviaValentine.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Gdyby jego sztuiczki mogl rozwiazac kazdy to Criss nie byl by slynny, ale to ze sie nie da wyjasnic na pierwszy rzut oka nie oznacza ze to zaraz jakies czary.

Widze ze stanowie zagrozenie dla kariery Crissa

:rotfl:

uważaj bo jeszcze poda Cię do sondu ! :rotfl: .... zniszczysz biednemu chłopakowi karierę ;( .... :rotfl: :rotfl:

A co do ksztaltu glowy pod przescieradlem, ktore trzyma Criss- to  
zaden problem, ale nie powiem dokladnie o co chodzi bo 90% sztuczek iluzjonistow by juz bylo nieciekawych

Tak jasne juz wiez,to czemu nie powiesz?,jak?.Specjalnie sie tak bronisz zeby uznac ze ta sztuczka jest bardzo łatwa.I nie ma tam nic paranormalnego

nie nie .... turrkus, zrobił to dla mnie , jest tak miły ,że postanowił mi nie psuć więcej zabawy :rotfl: :rotfl:

może i w tej sztuczce ze znikaniem dziewczyny nie ma nic paranormalnego ,ale co to lewitacji i telekinezy to będę się upierać :mrgreen:

:P
  • 0

turrkus.
  • Tematów: 15
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

nie nie .... turrkus, zrobił to dla mnie , jest tak miły ,że postanowił mi nie psuć więcej zabawy

Juz sie nie chce wiecej narażac :mrgreen:
  • 0

OliviaValentine.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tych to nawet ja  nie potrafie wytlumaczyc  

no to dobrze :mrgreen:

Juz sie nie chce wiecej narażac  

boisz się Olivki ? masz rację ... ja strasznie niebezpieczna kobita jestem :mrgreen:

:rotfl: :rotfl:

;-)
  • 0

Luke.
  • Tematów: 9
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

ale co to lewitacji i telekinezy to będę się upierać   :mrgreen:

Ha! Ale ten filmik z lewitacją między budynkami jest zmnontowany. Ogólnie bardzo ładnie jest to zrobione, ale ja znalazłem mały szczególik, który myślę że potwierdza moją tezę. :D

Porównałem dwie klatki z filmu:
1. klatka;
2. klatka.

Pochodzą one z różnych momentów "lewitacji" Crissa. Czas pomiędzy nimi w filmie wynosi pare sekund, ale cienie zdają się mówić zupełnie co innego...

Taki cień widzimy w pierwszym ujęciu:
Dołączona grafika
A taki jest w następnym:
Dołączona grafika

Na taką zmianę oświetlnia potrzeba dużo więcej czasu niż parę sekund. Tak na oko, to może ze 20 minut... A na filmie widać, że Criss cały czas się porusza i to całkiem szybko. ;-)
  • 0

OliviaValentine.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

[url="http://www.youtube.com/watch?v=yNfBD0EXZBM"][/url]

:mrgreen:

[url="http://www.youtube.com/watch?v=Fc_tSXJhyu0...ted&search="]http://www.youtube.com/watch?v=Fc_tSXJhyu0...ted&search=[/url]
  • 0

tomason.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Luke, Na pierwszym zdjeciu jest chyba pochurno (ciemne chmury widac) na drugim zas jest piekna pogoda :smile:
  • 0

Tiamat.
  • Tematów: 29
Reputacja

Napisano

[url="http://youtube.com/watch?v=xIe3eEMe6CQ"][/url] - Criss Angel chyba ostatnio nie w formie :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
  • 0

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Tiamat, to jest stary filmik ale mimo to mało przekonywujący.
  • 0

Łukanio.
  • Tematów: 10
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie trzeba analizować filmów ani zdjęć by dojść do takiego wniosku....
Wystarczy trochę logiki Szerloka Holmsa.

Co poniektórzy uważają Crissa Angela za cudotwórcę, czarodzieja nawet istotę wyższą...
A czy nie zastanawialiście się nad tym ze gdyby była to prawda co do jego mocy, to co on by miał z tego?

Bo raczej to nie do pomyślenia ze taka cudowna potężna istota zarabia na życie marnymi sztuczkami??!?!?! Zabawia gawiedz, ten o którym mówicie ze potrafi lewitować, czytać w myślach, materializować przedmioty itd.
Czy to nie dziwne? ze wykorzystuje swoje niby posiadane moce do takich niskich celów?
Gdy się nad tym zastanawiam dochodzę do wniosku ze to oszust bo gdyby miał te moce to są tylko 2 możliwości tego jak by się zachował.
Pierwsza- wykorzystał by je do zdobycia władzy. Powinno pójść mu to łatwo. Był by skryty ale skuteczny, ujawnia by sie tylko tym na ktorych wrażeniu mu zależy, politykom, wojskowym itp. Tym sposobem mogłby zapanować nad któryms krajem , np .USA i z cienia sterowac taką marionetką jak Bush
Druga możliwość - Stałby sie tym czym jest teraz Sai Baba, zebral by swoich wyznawcow i zwolennikow , szerzył swoje poglady i sposób na życie uleczał, lewitowal, materializowal przedmioty na oczach tysiecy, dzieki temu tez by zyskal władze podziw i szacunek a dzieki wyznawca zmienial by świat, stał by sie takim Jezusem naszych czasow.
A Kriss Angel robi tylko pokazy jak ,,Dejwid Koperfid’’ zarabia pokazami na hamburgera i frytki...
Wiec nie może być nikim więcej jak tylko wspaniałym iluzjonistą
  • 0

Gagatek.
  • Tematów: 17
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ale dostał w mapete :rotfl: nie moge 3majcie mnie, uhaha, ale beeeka :rotfl:

Taka ciekawostka:
Zauważcie jak on podaje ręke ludziom, jego dłoń zawsze jest na górze, tak się wita człowiek dominujący, chcący dominować nad innym, co za głąb, ja bym mu nawet nogi nie podał :D
Dobra, to tyle,oglądne jeszcze pare razy żeby się wyśmiać za wszystkie czasy :lol :
  • 0

Kudłaty.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Widziałem na necie kilka jego sztuczek przyznam, że niektóre są ciekawe ale widać że facet zna się na tym co robi...
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych