[quote name='grzybu87' timestamp='1361946476' post='548353']
Bardzo dobry artykuł, który mnie mocno zaciekawił ponieważ sam choruje obecnie na agorafobię z napadami lęku F40.1 , F41.0. Co do opętań i egzorcyzmów to nie wierzę w to specjalnie, bo moim zdaniem wszystko jest wypadkiem przeżyć, sytuacji życiowych i jakiś powikłąń chorobowych w szczególności neurologicznych. Psychika człowieka jest bardzo delikatna i każdego z nas może dopaść taka wstrętna choroba, zwłaszcza w dzisiejszych czasach, kiedy to kapitalizm dyktuję warunki i ta pogoń za pieniądzem, żeby jakoś godnie przeżyć to nasze życie.... Forumowicze proszę was o to żebyście nigdy nie wstydzili się pójścia na wizytę do psychiatry jak czujecie, że coś dzieje się nie tak. Wiem, że w naszym zacofanym społeczeństwie, konsultacja z tym specjalistą jest bardzo dziwnie odbierana, ale przecież to lekarz jak każdy inny. Nie leczone choroby psychiczne mają poważne konsekwencję, więc im wcześniej 0
witam=wypowiem sie ponieważ sam byłem opentany chyba z parenaście razy...w młodości słuchałem metalu,poźniej black metalu ubierałem sie na czarno ,spotykałem sie z metalami w klimatach gotyku,w zamkach,na cmentarzach,starych mostach,piwnicach i pubach rockowych.słuchałem immortala,burzuma,entombeth,napalmdeath...i tak to trwało do 25 roku życia=podczas tych lat nie byłem opentany ani jeden raz chociaż cpałem i piłem myśląc na fazie że byłem pod wpływem diabła....jednak myliłem sie dopiero poźniejsze moje losy pokazały mi co znaczy byc opentanym!!!przez-diabła-a raczej djabły!a mowa tu o 7 karłach djabłach pochodzących z niubiru planety władających trollami(genetycznie
zmutowanymiludzmi-z genamidiabłów)....zaznaczam z góry ze djabły mogom opetac jak i zarówno i bóg lub anioły czy demony.ja pisze o opetaniu przez te djabły i ich trolla (noża) a mianowicie mieli oni w planach mnie zabic!! Zaznaczam iz to djabelskie opentanie było najgorszom rzeczom jaka mi sie przydarzyła w rzyciu!nie wiem jak to opisac w słowach bo nie łatwo-zaczne wiec tak:te małe liliputy mają jakąs telepatycznom moc nad ludźmi:np mogom z łatwościom spowodowac że zwymiotujesz przy świontecznym stole bez przyczyny lub dostaniesz krwotoku z nosa lub ataku
******* nawet na pustym żełondku a stało sie to mi nie raz i nie dwa....innym czarem mogom spowodowac nagłom chorobe tak dokuczlhwom że osoba nie może sie wygramolic z łużka i traci prace automatycznie..-i jak i sie stało w moim przypadku chyba ze 5 dobrych razy.zaznaczam iż po 2 pracy którom straciłem przez te źłośliwe istoty ,załamałem sie nerwowo!depresja-leki-potworna-paranoja-głosy potworne halucynacje wzrokowe(zjawy,demony,ludobujstwo,potwory,dziwne twarze i znaki jakieś a raczej symbole )halucynacje te wystepowały prźy zamknientych oczach jak co gorsza przy otwartych!równierz!po 1 miesioncu maglowania przez drewniane djabły i ich trolle poddałem sie i zamknełem sie w psychiatryku!!!byłem zrozpaczony i całkowicie bezsilny bałem sie że umre i nawet nie powalcze!dlatego zaczelem sie modlić!do jehwy i do jezusa o chenć do walki i by przywrócil mi muj rozum!od tamtej pory żyłem już tylko zemstom do tej bandy trolluchów!! Powtarźam iż byłem opetany kilkanaście razy=djabły nieustannie próbowaly mi obrzydzic jezusa!mojom bron!!nawet w trakćie modlitwy podrzucały mi sprośne mysli do głowy byłem jak kłembek nerwów=onepotrafiom przejąc kontrole nad
***** waszym umyśłem jak i ciałem fizycznym!!!powaga to nie żarty panowie@@@ hmm nie wiem co jeszcze wam opisac tu chce ale juz wiem:a mianowicie pewnej nocy jednemu ź rodziny tyćh trolowatych istot spalił śie pod domem mercedes stary model i jak zwykle było na mnie wszystko choćiaz miałem alibi !!! Dźien poźniej przeżyłem szok=gapiąc sie w telewizor pocźulem nagle jak dośtaje skurczu szyji tak bolesnego iz zawylem ź bolu -moja szyja skrecala sie sama w prawo i lewo a ja nie mogłem nic zrobic!!kark mi sie sam chcial zwichnonc@haha! Tylko moja babcia mi wierzy bo była przytym...prokrator zbadał sprawe podpalenia mercedesa i uniewinnił mnie...alleluja dowiedzialem śie źe uw trolle to tylko pionki!!! Ale próbowały z djabłem mnie zabic!!!wiecej nie napisze. Pozdrawiam
/Connor