Luk, wskaż mi te proroctwa, bo z chęcią o nich usłyszę (jak dotąd żadne spełnione proroctwo nie obiło mi się o uszy). A nie przyszło Tobie do głowy, że to proroctwa i przepowiednie to działania fałszywych proroków? Że człowiek nie powinien znać przyszłości i żyć tu i teraz?
orędzia z serii "Ostrzeżenie" Marii Bożego Miłosierdzia (
http://www.ostrzezenie.yoyo.pl) sprawdziło się już wiele z zapowiadanych w nich wydarzeń, wybuch wulkanu na Islandii, trzęsienia ziemi w Hiszpanii, Anglii, Norwegii, Ameryce Płd. powódź we Francji czy fala upałów w Turcji w 2011 roku. Sam czytałem rok temu orędzie (ukazało się 11.02.2012 o godz. 11:30) w którym zapowiadana była abdykacja papieża
papież abdykował równo rok później 11.02.2013 o godz. 11:30
ps.
jeżeli chodzi o herb papieża
o to co mówi dr Stanisław Krajski (autor wielu książek i artykułów o masonerii)
"Czy kard. Bergoglio miał pentagram w herbie kardynalskim? W herbie kardynalskim kard. Bergoglio znajduje się słońce, a na jego tle krzyż z literami IHS, a poniżej trzy gwoździe. W dolnym prawym rogu herbu znajduje się kiść winogron, a w lewem rogu gwiazda pięcioramienna jednym rogiem zwrócona do góry, dokładnie zatem taka sama jak pentagram.Obecność tej gwiazdy w herbie kardynalskim kard. Bergoglio zaniepokoiło wielu katolików. W Internecie w komentarza do wielu stron pojawiły się liczne rozważania na te temat internatów. Oto niektóre glosy: „Czy ktoś mógłby wyjaśnić co robi w herbie kard. Bergoglio pięcioramienna gwiazda? Satanizm, bolszewizm czy tylko teologia wyzwolenia.?”; „Też się zastanawiałem nad tą gwiazdą...dziwne co najmniej – dziwaczny herb..aha i co mnie uderzyło jeszcze – powtarzane z jego ust wielokrotnie hasło braterstwo (Fraternite – kojarzy mi się to z masonerią i Rewolucją)”; „A może to Gwiazda Betlejemska?”. Stanisław Krajski"
do tego dodam sam od siebie, zwróćcie uwagę słońce (lucyferianizm, kult słońca) , krzyż przypominający sztylet wbity w napis IHC
Użytkownik luk1407 edytował ten post 20.03.2013 - 14:14