Napisano 22.03.2013 - 22:31
Napisano 23.03.2013 - 01:39
Popularny
Użytkownik magnum edytował ten post 23.03.2013 - 11:10
Napisano 23.03.2013 - 11:15
więc o opinie chyba nie chodzi. Jak nie macie wskazówek co mógłby zrobić to chyba nie macie po co, co kol wiek pisać. Ja napisałem mu co mógłby spróbować, czy to będzie robił czy nie to już jego decyzja, napisałem mu wiadomość że jestem z Rzeszowa, sam nawet napisał już jednej osobie z Rzeszowa było by bliżej, i mam kilka sprzętów (dyktafon, miernik K2, spirit box, kamerę z noktowizorem(nie najnowszą ale nagrywa) i kilka innych) ale jak na razie nic nie pisze może na razie chce to robić sam to niech robi to jego decyzja. Nawet i takie działanie na swoją rękę będzie zawsze budziło wątpliwości dlatego że zawsze będzie można powiedzieć że nie widać czy ta osoba siedzi może za drzwiami czy może i jest tam jeszcze ktoś. Więc niech robi co i jak chce i pokazuje jedynie co można zrobić to podawać wskazówki jak i co zmienić.Witam, chciałem wam powiedzieć bardzo ciekawą historię oraz się was poradzić co mam robić dalej po takich wydarzeniach,
Napisano 23.03.2013 - 11:52
Napisano 23.03.2013 - 12:03
Popularny
Daliśmy już mu dużo wskazówek, chłopie. Sól, seans, ucieczka, wystraszenie cienia. Co mam mu jeszcze poradzić?
Napisano 23.03.2013 - 12:03
Napisano 23.03.2013 - 12:10
Nikt nie napisał aby udać się z pomocą do księdza. Możesz koledze pomóc poprzez wyszukanie ludzi mających doświadczenie w takich sprawach i podanie do nich namiaru. Możesz trochę poszperać i znaleźć całkowicie logiczne wytłumaczenie rzekomych zjawisk, aby wyeliminować aspekt paranormalny.Daliśmy już mu dużo wskazówek, chłopie. Sól, seans, ucieczka, wystraszenie cienia. Co mam mu jeszcze poradzić?
Napisano 23.03.2013 - 12:13
Napisano 23.03.2013 - 12:18
Super. Tylko że autor sam postanowił nagrywać itd, więc mogę podważać jego dowody, lub jak napisałeś "spamować". Może autor, bez urazy, jest chory psychicznie i trzeba mu pomóc?
Napisano 23.03.2013 - 13:35
Super. Tylko że autor sam postanowił nagrywać itd, więc mogę podważać jego dowody, lub jak napisałeś "spamować". Może autor, bez urazy, jest chory psychicznie i trzeba mu pomóc?
Możesz robić co Ci się żywnie podoba, to Twoje życie i rób z nim co uważasz:) Ale proszę bez obrażania innych, chorobę psychiczną może stwierdzić tylko lekarz psychiatra, więc jeśli nim nie jesteś daruj sobie tego typu teksy. Więcej z Tobą dyskutować nie zamierzam.
Pozdrawiam
Napisano 23.03.2013 - 13:36
Nie no to już chyba przegięcie, chłop zwrócił się o pomoc na forum i żeby podejrzewać go o chorobę psychiczną ? Wolne żarty, takie zjawiska istnieją, tylko nie każdy jest tego świadomSuper. Tylko że autor sam postanowił nagrywać itd, więc mogę podważać jego dowody, lub jak napisałeś "spamować". Może autor, bez urazy, jest chory psychicznie i trzeba mu pomóc?
Napisano 23.03.2013 - 13:41
Nie no to już chyba przegięcie, chłop zwrócił się o pomoc na forum i żeby podejrzewać go o chorobę psychiczną ? Wolne żarty, takie zjawiska istnieją, tylko nie każdy jest tego świadom
Napisano 23.03.2013 - 15:07
Napisano 23.03.2013 - 16:45
Napisano 23.03.2013 - 17:41
Popularny
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych