Skocz do zawartości

Zdjęcie

Grupa podkarpacka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
101 odpowiedzi w tym temacie

Grego.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam!
Jestem z okolic Jarosławia i jestem BARDZO zainteresowany waszym wypadem, mam 24 lata, moze nie posiadam konkretnego sprzętu ale za to ambicje przewyższają wszystko ;)[
pozdrawiam i czekam na termin :mrgreen:
  • 0

LukeKZ.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jeszcze się zgadamy

Użytkownik LukeKZ edytował ten post 03.05.2013 - 14:32

• 0

kszok92.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

2. Góra Śmierci w Pustkowie, niecałe 50km od Rzeszowa. Minusem jest fakt iż teoretycznie nie można tam przebywać nocą, ale myślę że wystarczy ładnie poprosić kogoś kto to pilnuje, i problemów być nie powinno.

Mieszkam jakieś 10-15 km od Pustkowa, nie raz za gówniarza jeździło się tam rowerami, i nigdy nikt tego tam nie pilnował. Zawsze było otwarte 24/7. Teraz w sumie budują koło tego autostradę, ale wątpię żeby przez to był jakoś "strzeżony". Jak by się ktoś wybierał to mogę pomóc z dojazdem, bo przez te autostrady pozamykane jest kilka dróg i jest problem.

PS.
imię: Rafał
miejscowość: Lubzina (pomiędzy Dębica i Ropczycami)
kontakt: gg 2347783
narzędzia: samochód, duuużo wolnego czasu i chęci, lampki itp , i myślę nad zakupem liny żeby można było zejść/wejść jak będzie potrzeba.
  • 0

Poszukiwacz93.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witamy ponownie, Poszukiwacz 93 nie próżnuje a mianowicie.

Podczas naszej ubiegłotygodniowej wyprawy do Czudca ( O tym miejscu pisaliśmy w naszym pierwszym poście na forum ).
Po powrocie do domu od razu sprawdziliśmy zdjęcia z starego cmentarza. Na zdjęciach zaobserwowaliśmy coś nienaturalnego i za razem interesującego ( były to prawdopodobnie orby oraz towarzyszące im mgły których wcześniej nie zaobserwowaliśmy).
W pewnym miejscu na terenie cmentarza wyczuwaliśmy coś niepokojącego. ( Uczucie bycia obserwowanym itp). Stwierdziliśmy że to miejsce będzie dobrym na pierwsza integracje grupy , i co o tym sadzicie ?

https://plus.google....426751224/posts
  • 2

dżek.

Muzyka Śnieżnych Pól

• Tematów: 280
  • Artykułów: 39
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

ah szkoda, że nic nie wiedziałem o wyprawie. wrzucajcie info :P
  • 0

Poszukiwacz93.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

1 czerwca organizujemy wyprawę na trasie (Dworek w Żuklinie , dworek w Bachórzu , Cerkiew w Kotowie , Klasztor w Zagórzu , a na koniec "podobno" wampiryczny cmentarz w Jaworniku)
jeżeli ktoś jest chętny to oczywiście może przyłączyć się do wyprawy , my posiadamy 1 wolne miejsce w samochodzie , a jeżeli ktoś z forumowiczów zechce jechać swoim samochodem
to możemy zebrać większa grupe i pojechać razem.
trasa wynosi 286 km i w naszym przypadku wyszedł po 25 złoty na osobę , nie jest to duża suma

https://plus.google....426751224/posts

Chętnych prosimy o kontakt na priv. :)
  • 3

kszok92.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja szukam już ekipy do swojego auta, jak się uda to będzie nas 4-5 :) Jak już coś ogarniemy na 100% to będę pisał. A mniej więcej kiedy wyjazd i powrót planujecie?
  • 0

Shi.

關帝

• Tematów: 39
  • Artykułów: 3
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

To ja chętnie potowarzyszę wam w Zagórzu :); wyślę PW

a na koniec "podobno" wampiryczny cmentarz w Jaworniku

Żadne "podobno" - Kolber w dłoń i edukacja! To najprawdziwszy "wąpierzy" cmentarz ;)

Użytkownik Shi edytował ten post 27.05.2013 - 21:26

• 1

dżek.

Muzyka Śnieżnych Pól

• Tematów: 280
  • Artykułów: 39
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

pierwszego wracam na stare śmiecie więc chyba na własną rękę dotrę do Sanoka (może rowerem :P ) i jakoś z Shinjim dołączymy do Was w Zagórzu.
  • 0

Ebola.

sceptyczny sceptyk

• Tematów: 5
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Witam

Niestety z bólem serca nie piszę się na tą wyprawę, akurat w sobote mam wieczór kawalerski (na szczęście nie mój :mrgreen:) Ale życzę powodzenia i liczę na relacje na forum. Fajnie że jednak coś się dzieje w temacie.

Pozdrawiam serdecznie
  • 0

Poszukiwacz93.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

My z Rzeszowa Wyruszamy o godzinie 11 więc , dla tych którzy chcieli by jechać z Rzeszy , mamy propozycje aby po prostu spotkać się w jednym miejscu zapoznać się i wyruszyć , proponuje Parking Roisru przy ul . Pułaskiego , a jeśli na trasie to proponuje Stacje Statoil w dordzę na Łańcut , a w Zagórzu planujemy być o 16 - 17 , powrót dokładnie nie jestem w stanie określić ale godziny nocne wchodzą w grę :D

Użytkownik Poszukiwacz93 edytował ten post 28.05.2013 - 18:35

• 0

Poszukiwacz93.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zdecydowanych na jutrzejszy wyjazd prosimy o dokładne określenie się , jeszcze dziś.
  • 0

Ebola.

sceptyczny sceptyk

• Tematów: 5
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

No i jak tam Panowie, udało się gdzieś wspólnie wyskoczyć i upolować jakąś zjawe?
  • 0

starscream.
  • Tematów: 3
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Bardzo ciekawa inicjatywa życzę żeby wam to jak najlepiej szło, z drugiej strony trochę zazdroszczę że w Poznaniu nic takiego nie ma miejsca, może za słabo szukam. Czekam na dalsze info i wpisy.
  • 0

Poszukiwacz93.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wyjazd uznaliśmy jednogłośnie za udany. Niestety zerowa frekwencja innych użytkowników pokrzyżowała nam plany integracji . Bardzo możliwe że końcem czerwca będziemy organizować kolejna trasę i może tym razem wypali.
Dla zachęty dodamy relacje z odwiedzonych przez nas miejsc. Pozdrawiam :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych