No dokładnie - z rodzin homoseksualnych też będą się wywodzić homoseksualiści i będą to pojedyncze przypadki.To podałem Ci na jakiej zasadzie to się odbywa, a to że z heteroseksualnych rodzin wychodzą homoseksualne dzieci to są pojedyncze przypadki, więc w drugą stronę może działać to tak samo.
Po takim praniu mózgów z większości dzieci homo wyrosną kolejni dewianci.
Jak sądzisz-te wszystkie dewiacje (po twojemu "rzadkie normalności") są uwarunkowane genetycznie czy też mogą być zależne od wpływu środowiska i doświadczeń?
Podobnie jak Ty nie oglądam polskich seriali ale zrobiłem sobie małą sondę wśród znajomych i stwierdzili że nie znają żadnego serialu w którym by nie wciśnięto jak to homo mają źle. Dorzućmy filmy, dokumenty, reportaże, talk-show, mam talenty itp w których nakazuje się poprawnie myśleć, każe się Madoxa, Luntka, Szpaka traktować jako ok...Homoseksualizm nie jest też chyba sam w sobie jakoś specjalnie promowany. Wyjątkiem są tu chyba tylko parady, co do których i tak odcina się znaczna część homoseksualistów i osób tolerancyjnych (ja również).
fuj!
Chyba według Twoich koncepcji i Twoich porównań.Nie są ale według waszych koncepcji powinniśmy zacząć, bo również są niezgodnymi z naturą "anomaliami" z racji swojej niskiej liczebności.
Rodzić czy nosić?Dzięki temu mężczyźni też będą mogli rodzić dzieci. Na razie to fantastyka ale za 10-20 lat kto wie
Homo czy bi?Póki co homoseksualiści wciąż mogą mieć dzieci tradycyjnym sposobem, bo -jak pisałem- wielu z nich ma lub miało tradycyjne rodziny, jest ojcami lub matkami.