Napisano 06.04.2013 - 23:24
Napisano 07.04.2013 - 10:21
Napisano 07.04.2013 - 12:06
A w domu dziecka? Gdzie mama, gdzie tata? Gdzie podział ról? Jak się będzie czuło w szkole? Nie będzie wytykane palcami?Ja w ogóle nie widzę tego jakby miało wyglądać wychowywanie tego dziecka w takiej rodzinie. Gdzie tu podział ról ? kto mama, a kto tata ? Jakby się to dziecko czuło w szkole ? codziennie by z niego kpiono i wytykano palcami.
Napisano 07.04.2013 - 12:44
Napisano 07.04.2013 - 12:56
"Gdzie mama, gdzie tata?" heh no właśnie, gdzie będzie mama jak będą dwaj tatusiowie, albo gdzie będzie tata jak będą dwie mamusie?
A w domu dziecka? Gdzie mama, gdzie tata? Gdzie podział ról? Jak się będzie czuło w szkole? Nie będzie wytykane palcami?
Swoją drogą (pisałem już o tym) ten temat za jakiś czas nie będzie już tak kontrowersyjny, opinia społeczna zaakceptuje te dzieci, tak samo, jak zaakceptowała bękartów w ciągu ostatnich kilkunastu lat.
Napisano 07.04.2013 - 13:11
Napisano 07.04.2013 - 13:30
Napisano 07.04.2013 - 14:01
Też, ale nie do końca. Głównie dlatego że w przyszłości tak być nie powinno. Widzę jednak (nie tylko po tym temacie), że bardzo odmiennie ją postrzegamy.Mamy tą szansę odrzucić tylko dlatego, że dawniej "tak nie było"?
Napisano 07.04.2013 - 14:37
Napisano 07.04.2013 - 15:12
Seks analny w związkach heteroseksualnych również nie jest naturalny i uważam że w tym wypadku również jest przejawem lekkiego zboczenia. Jest to jednak zdrowe zboczenie, ponieważ wciąż funkcjonuje podstawowy mechanizm: Mężczyznę podnieca kobieta, a kobietę mężczyzna. Każdy zdrowy mężczyzna jest przystosowany do tego, żeby odczuwać przyjemność podczas stosunku z kobietą. Jeżeli podnieca go męski odbyt to znaczy że coś mu się poprzestawiało w centrum dowodzenia. Taki człowiek jest chory. Nie rozumiesz tego, że gdyby wszystkich mężczyzn podniecali tylko mężczyźni, to już dawno temu byśmy wyginęli? Nie rozumiesz bo dalej obstajesz przy tym że to jest zdrowe, dlatego nie widzę dalszego sensu dla prowadzenia tej dyskusji.@Cannabinol, jak już wspominałem, seks analny występuje też w rodzinach heteroseksualnych. Czyż hipokryzją nie jest uznawanie go za coś chorego w przypadku homoseksualizmu, a traktowanie go jako coś naturalnego w przypadku heteroseksualistów? Jakby nie patrzeć, to jest to ta sama czynność.
Użytkownik Cannabinol edytował ten post 07.04.2013 - 15:14
Napisano 07.04.2013 - 15:29
Jak już pisałem:Nie rozumiesz tego, że gdyby wszystkich mężczyzn podniecali tylko mężczyźni, to już dawno temu byśmy wyginęli?
Napisano 07.04.2013 - 16:15
Napisano 07.04.2013 - 16:35
@michal28:
Ja w ogóle nie widzę tego jakby miało wyglądać wychowywanie tego dziecka w takiej rodzinie. Gdzie tu podział ról ? kto mama, a kto tata ? Jakby się to dziecko czuło w szkole ? codziennie by z niego kpiono i wytykano palcami.
A w domu dziecka? Gdzie mama, gdzie tata? Gdzie podział ról? Jak się będzie czuło w szkole? Nie będzie wytykane palcami?
Swoją drogą (pisałem już o tym) ten temat za jakiś czas nie będzie już tak kontrowersyjny, opinia społeczna zaakceptuje te dzieci, tak samo, jak zaakceptowała bękartów w ciągu ostatnich kilkunastu lat.
Użytkownik michal28 edytował ten post 07.04.2013 - 17:00
0 użytkowników, 5 gości oraz 0 użytkowników anonimowych