Napisano 04.04.2013 - 21:43
Napisano 04.04.2013 - 21:44
Napisano 04.04.2013 - 22:04
Napisano 04.04.2013 - 22:27
. Ale promując nie tyle nawet gejostwo, co nową mentalność, wkręca się społeczeństwo do bycia rozedrganym, w tym seksualnie, tłumem, bez większego zakorzenienia, którego przeznaczeniem jest harówa w korporacji, a potem szaleńcze odreagowanie. Takimi ludźmi bajecznie łatwo się rządzi, bo dla mody i orgazmu oddadzą wszystko.
Co z trzecią płcią, transami, fetyszystami i całą resztą "normalności"?
Napisano 04.04.2013 - 22:32
Akurat fetyszystów Ci u nas dostatek. To raczej normalność niż "normalność. Jeśli w ogóle chcemy babrać się w słowo normalność w odniesieniu do człowieka.
Napisano 04.04.2013 - 22:38
Użytkownik optymista edytował ten post 04.04.2013 - 23:47
Napisano 04.04.2013 - 23:23
Popularny
No, przecież to całkiem normalne że dziecko ma dwóch ojców, czy dwie mamusie, fchooy normalne.@Robakatorianin:
1.Podobno w Polsce jest też wiele dziewczyn z dobrych domów, które prostytucją dorabiają sobie na ciuchy i kosmetyki. Jak to się ma do Twojej teorii o wyuczonych preferencjach? Co do innych preferencji, to oczywiście jestem "za", powinny być według mnie zaakceptowane, o ile spełniają warunki, które podkreślałem wcześniej.
2. Nie wiem.
6. "wyobraź sobie co dzieciak czułby, jedynie pedały mnie chcieli-ale ja muszę być", był tu niedawno wątek o nazwie "homoseksualizm - temat zbiorczy" albo jakoś tak i pojawiło się to samo pytanie. Odpisałem, że w takiej sytuacji to nie to dziecko, lub jego rodzice byliby problemem. Problemem byłaby nietolerancja środowiska. To samo było z resztą jeszcze niedawno z bękartami, dziś środowisko już akceptuje takie sytuacje. Taka sama akceptacja przyjdzie za jakiś czas dla dzieci rodzin homoseksualnych.
Napisano 05.04.2013 - 01:17
W niemczech o swoje prawa walczą zoofile, przecież oni też mają prawo kochać
W Holandii do 2010 działała całkiem legalnie partia pedofilii, bo przecież oni też mają prawo kochać
Absolutnie nie masz racji. Natura ma gdzieś jak długo czlowiek żyje, nasz gatunek przetrwałby gdyby średnia życia wynosiła 30 lat a nie 70. Przedwczesna śmierć (spowodowana np przez choroby czy drapieżniki) to naturalny proces regulacji liczebności danego gatunku (lub np. populacji na danym terenie), bowiem w naturze wszystko znajduje się w delikatnym stanie równowagi. Tak samo jak rozrzucanie szczepionek przeciwko wściekliźnie w lasach, choć dla nas korzystne (eliminowanie choroby) dla ekosystemu tragiczne w skutkach - lisy pozbawione "bata nad głową" mnożą się i tym samym eliminują ze środowiska większą liczbę małych zwierząt, zakłócając tę równowagę. Dlatego też prowadzi się ich odstrzały - "sprzątamy" po sobie.Skittles , rak , wscieklizna czy leczenie innych chorob , to nie walka przeciw naturze tylko walka o przetrwanie gatunku ludzkiego.
Homoseksualizm raczej nie ma tego na celu ? Tak wiec odpowiadajac na Twoje pytanie , nie -teraz tez nie jest lepiej.
Zwierzęta znajdują wiele naturalnych leków i się same leczą. Ludzie też tak robili przez tysiące lat. Obecnie większość chorób zawdzięczamy cywilizacji i siedzącemu trybowi życia.
Nie wiem do czego zmierzasz-do wywyższenia amiszów?
Użytkownik skittles edytował ten post 05.04.2013 - 01:37
Napisano 05.04.2013 - 02:57
[
Absolutnie nie masz racji. Natura ma gdzieś jak długo czlowiek żyje, nasz gatunek przetrwałby gdyby średnia życia wynosiła 30 lat a nie 70. Przedwczesna śmierć (spowodowana np przez choroby czy drapieżniki) to naturalny proces regulacji liczebności danego gatunku (lub np. populacji na danym terenie), bowiem w naturze wszystko znajduje się w delikatnym stanie równowagi. Tak samo jak rozrzucanie szczepionek przeciwko wściekliźnie w lasach, choć dla nas korzystne (eliminowanie choroby) dla ekosystemu tragiczne w skutkach - lisy pozbawione "bata nad głową" mnożą się i tym samym eliminują ze środowiska większą liczbę małych zwierząt, zakłócając tę równowagę. Dlatego też prowadzi się ich odstrzały - "sprzątamy" po sobie.
Skittles , rak , wscieklizna czy leczenie innych chorob , to nie walka przeciw naturze tylko walka o przetrwanie gatunku ludzkiego.
Homoseksualizm raczej nie ma tego na celu ? Tak wiec odpowiadajac na Twoje pytanie , nie -teraz tez nie jest lepiej.
Więc tak, coraz skuteczniejsza walka z chorobami jest jest jak najbardziej przeciwko naturze.
Napisano 05.04.2013 - 09:07
Sama jestem przeciwna adopcji przez osoby homo, ale naprawde argumenty jakie tu padają, są tak idiotyczne, durnowate i w ogóle, ze mozna sie tylko załamac glupotą wielu osob na tym forum, ale jak juz pisalam wczesniej, na tym forum roi sie od ludzi z marginesu spolecznego, dlatego normalne posty są minusowane, a jakies rasistowskie, homofobiczne, nacjonalistyczne, antyekologiczne plusowane na potege.
Użytkownik Tenhan edytował ten post 05.04.2013 - 09:17
Napisano 05.04.2013 - 10:44
Dla mnie takie określenia mają taki sam sens jak to że nagle zacząłbym wszystkich na tym forum którzy się ze mną nie zgadzają nazywać "Tenhanofobami"
Napisano 05.04.2013 - 11:10
Napisano 05.04.2013 - 11:13
@Tenhan:
Dla mnie takie określenia mają taki sam sens jak to że nagle zacząłbym wszystkich na tym forum którzy się ze mną nie zgadzają nazywać "Tenhanofobami"
Żeby to porównanie było trafne, to trzeba by jeszcze dodać, że wszyscy, którzy się z z Tobą nie zgadzają, mówiliby Ci jednocześnie, jak masz żyć, co Ci wolno robić, a czego nie wolno, gdyby cały czas mówili, że jesteś gorszy bo Ty to Ty, mimo że swoimi preferencjami seksualnymi nikomu nie szkodzisz, wiedziesz normalne życie i chcesz tylko być szczęśliwy (jak każdy).
Tak, wtedy rzeczywiście mógłbyś ich nazywać "Tenhanofobami".
Ten wątek po raz nieskonczony to pokazuje, przeciez wiekszosc osob tutaj ma poglądy nacjonalistyczne - antynowoczesnosciowe, homofobiczne (a jak ktos nie lubi tego słowa to po prostu brak tolerancji osób homo, a nietolerowanie osób homo to tak samo jak nie tolerowanie tego ze posiada sie reke, czy tego ze istnieja Himalaje, albo tego ze wiekszosc naszej planety jest pokryta wodą),
Czemu nie dyskutujecie o homoseksualizmie na biolog.pl tylko tutaj? Bo stamtąd raz dwa by za te durnowate wypowiedzi banem Was wywalili.
Użytkownik Tenhan edytował ten post 05.04.2013 - 11:26
Napisano 05.04.2013 - 11:26
jakies 15 durnowatych, napisanych przez jakis margines spoleczny,
Użytkownik dryndryn edytował ten post 05.04.2013 - 11:31
Napisano 05.04.2013 - 11:32
jakies 15 durnowatych, napisanych przez jakis margines spoleczny,
napsiala swiatla tolerancyjna jednostka
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych