Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wojna nuklearna nadchodzi?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
119 odpowiedzi w tym temacie

zaks.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

My na tym forum to niezly survival mamy... Z tymi koncami swiata i wojnami atomowymi... :D
  • 0

Bielak.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Kurde chętnych nie ma na moją propozycje ale lipa.
Koniec świata ciągle jest ogłaszany różnią się tylko prorocy.
Dla mnie to kolejna data bez podstaw i nawet nie będe się przejmował.
Bo poprzednio 3 sierpnia miałem lekkie napięcie ale wtedy naprawde mogło się coś wydarzyć teraz takich szans raczej brak
  • 0

Reko.
  • Tematów: 20
  • Artykułów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie wierze w to. W 2000 roku miał być koniec świata bo Nostradamus tak powiedział. Stało się coś? Nie, żyjemy! :)
  • 0

ciemność.
  • Tematów: 21
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Nic się nie stanie, ale upewnimy się już niedługo.
  • 0

Bielak.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dla mnie jest pewne że nic się nie stanie.Co do przepowiedni nostradamusa to dla mnie jest on niewiarygodny ponieważ ma takie przepowiednie że trudno je zrozumieć a na innym forum pisze że nostradamus przepowiedział 3wś na 2006-2012 rok.
A prawda jest taka że powiesz jakąś przepowiednie i rzucisz hasło że nostradamus tak przepowiedział to od razu duże wrażenia i ludziska myślą że nie wiadomo co się stanie a trudno nawet zweryfikować jego przepowiednie
  • 0

mithrandir.

Pan Satyros

Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Że nic sie nie stanie pewny jestem na 99% (1% niepewności)
Przypomnijmy sobie SW-3. Tyle stron tematu poszło na marne, a ileż było dowodów które miały świadczyć o katastrofie. Teraz nie mamy NIC, tylko wypowiedź jakiegoś pseudoproroka osiedlowego który coś sobie powiedział po wypiciu litra, i juz wszyscy robią z tego wielkie halo.

Jedynie poza Nostradamusem nie wierze w żadnych innych proroków, ponieważ ślad po E.J pozostanie długo w mojej pamięci. :-(
  • 0

Tony Montana.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Bzdura...
  • 0

#38 Gość_chruszczow

Gość_chruszczow.

Napisano

mam nadzieje że jednak wybuchnie jakaś poważna wojna a nie takie ostrzeliwanie sie z procy jak w Libanie :P

wojna nuklearna to wspaniała perspektywa, szczególnie dla ludzi takich jak ja, mieszkających na wsi, dość daleko od większych miast :) na wieś chyba nikt nie będzie zużywał głowicy żeby zabić 2 tys ludzi :)
  • 0

efreet.
  • Tematów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Nie martw sie, zabije cie skazenie ;)
  • 0

markold.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

chruszczow - ja się jednak obawiam, że będziesz musiał znosić swoje nędzne życie jeszcze przez kilkadziesiąt lat, podczas gdy masa innych ludzi będzie się cieszyć życiem każdego dnia :smile:

Bo tak to już, jest, że są tacy ludzie, którzy chcieli by, żeby wszyscy inni zginęli, tylko dlatego, że wiedzie im się lepiej... ale na szczęście takie "chcenie" nie ma żadnego znaczenia :mrgreen:

No i dla takich jak ty są te wszystkie przepowiednie, bo dają ci one nadzieje, że kiedyś to wszystko się skończy, z czym sam nie potrawisz sobie poradzić...
  • 0

#41 Gość_inga

Gość_inga.

Napisano

mam nadzieje że jednak wybuchnie jakaś poważna wojna a nie takie ostrzeliwanie sie z procy jak w Libanie

A poza tym dobrze się czujesz? Czy może wiejskie, świeże powietrze poczyniło nieodwracalne szkody w Twoim procesorze? ;(

No, to może już dosyć tych uprzejmości panowie.
  • 0

zdzisiu.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

chruszczow napisał/a:
mam nadzieje że jednak wybuchnie jakaś poważna wojna a nie takie ostrzeliwanie sie z procy jak w Libanie

A poza tym dobrze się czujesz? Czy może wiejskie, świeże powietrze poczyniło nieodwracalne szkody w Twoim procesorze? ;(

Ja też sie zgadzam z Chruszczowem Dla mnie mogą się mordować, siekać, bombardować, wybijać, rżnąć bo mnie to nie dotyczy! Niby można powiedzieć że to nasi pobratymcy bliźni itp. itd. ale dlaczego mam ginąć za kogoś kto uważa mnie za psa niewiernego?! :shock: :wow:
  • 0

#43 Gość_inga

Gość_inga.

Napisano

Dziwię się wam i waszej krótkowzroczności. Świat jest taki mały, że nie jest moźliwe nie odczuwanie skutków wojny nawet na wsi zabitej dechami. Nie w dzisiejszych czasach... :hmm:
  • 0

zaks.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

W takim razie "Wojna" juz trwa? :P
  • 0

Irey.
  • Tematów: 61
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Ja chciałbym jakiegoś testu "atomowego" Live ;)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych