Użytkownik Wszystko edytował ten post 02.11.2017 - 17:12
Napisano 15.02.2018 - 00:34
Wiem, że stare, ale nadal śmieszy
Użytkownik vitolde edytował ten post 15.02.2018 - 00:35
Napisano 15.02.2018 - 23:55
Wiem, że stare, ale nadal śmieszy
co to za zwyrole?!
Napisano 16.02.2018 - 00:40
Napisano 19.02.2018 - 18:19
Odpalasz swój telefon i robisz zdjęcie Lewego Oka, Nosa, Prawego oka a nam sam koniec samych ust.
Wchodzisz na aplikacje Messenger ewentualnie może być to aplikacja do konwersacjina googlu, nie pamiętam nazwy
i wybierasz trzy zdjęcia, 1oko 2nos 3oko i wysyłasz , potem na sam koniec wysyłasz zdjęcie swoich ust.
Pokaże wam , jak wyszło to u mnie, jak wysłałam to znajomemu, a on odesłał mi swoje, po prostu padłam!
no nie wiem jak wam, ale mi to dzien zrobilo
Napisano 29.04.2018 - 19:16
Mnie ostatnio rozśmieszyło to jak kolega z kursu powiedział, że jest Szwedem pomimo tego, że w Szwecji mieszka od 6 lat a jego szwedzki jest taki, że mało kto go rozumie za pierwszym razem. On uważa natomiast, że jest Szwedem, bo ma szwedzki paszport. W takim świecie żyjemy.
Napisano 30.04.2018 - 17:01
Mnie ostatnio rozśmieszyło to jak kolega z kursu powiedział, że jest Szwedem pomimo tego, że w Szwecji mieszka od 6 lat a jego szwedzki jest taki, że mało kto go rozumie za pierwszym razem. On uważa natomiast, że jest Szwedem, bo ma szwedzki paszport. W takim świecie żyjemy.
Ja akurat, parę tygodni temu, w pracy wdałem się w dyskusję, oznajmiając, że z etnicznego punktu widzenia, nie ma czegoś takiego jak czarny Anglik (bo akurat, pytaliśmy, kumpla, czarnoskórego, skąd pochodzi, bo że wychował się w Anglii, to nie trzeba było zgadywać... okazało się, że jest z Jamajki.), na co Ci, zaczęli używać, mocnych argumentów: "Pier*****z", "Ma Angielskie obywatelstwo", co ciekawe, oni wszyscy, są starsi ode mnie. Jak widać, po raz kolejny z resztą, wiek, niekoniecznie świadczy, o mądrości, w końcu skończyło się na tym, że zapytałem jednego: "A jak ktoś, sporządzi, oficjalny dokument, w którym będziesz, określony jako antylopa, to też przyjmiesz to za fakt, i z miejsca staniesz się antylopą?", tyle wyszło, z ich mądrości.
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych