Napisano 22.04.2013 - 13:18
Napisano 22.04.2013 - 13:21
Napisano 22.04.2013 - 13:31
Napisano 22.04.2013 - 13:43
Napisano 22.04.2013 - 14:11
Pewnie że mogą, to byt który karmi się ludzkim strachem Demony to anioły które zostały zrzucone do piekła, ponieważ przeciwstawiły się woli Boskiej Aktualnie upadłe anioły A co do tematu, tak to fakt że godzina trzecia to godzina demonów, więc uważajcie bo nie zawsze to coś jest tym kim się wydaje być Często powodem zjawisk paranormalnych są właśnie samobójstwa, morderstwa w miejscu w którym występująPrzepraszam,dziś się zarejestrowałama i jeszcze jestem na etapie obserwowania .
A czym są owe demony? Czego one chcą i czy mogą nam zaszkodzić?
Napisano 22.04.2013 - 15:31
Demony? Upadle anioly? hlehle ty tak na powaznie?^^Pewnie że mogą, to byt który karmi się ludzkim strachem Demony to anioły które zostały zrzucone do piekła, ponieważ przeciwstawiły się woli Boskiej Aktualnie upadłe anioły A co do tematu, tak to fakt że godzina trzecia to godzina demonów, więc uważajcie bo nie zawsze to coś jest tym kim się wydaje być Często powodem zjawisk paranormalnych są właśnie samobójstwa, morderstwa w miejscu w którym występują
Przepraszam,dziś się zarejestrowałama i jeszcze jestem na etapie obserwowania .
A czym są owe demony? Czego one chcą i czy mogą nam zaszkodzić?
Napisano 22.04.2013 - 15:42
Napisano 22.04.2013 - 16:04
Duch nie koniecznie może być groźny owszem, ale demony to co innego to zło wcielone. Kolejną rzeczą, nie wiem czy wiesz, że godzina trzecia w nocy jest godziną przeciwną, do godziny śmierci Jezusa czyli 15.00 Więc nie wciskaj ludziom kitu Demony mają wielką uciechę z ludzi którzy nie wierzą w jego istnienie Nie wiem czy jesteś wierzący więc nie będę gadał ci o co w tym chodziDemony? Upadle anioly? hlehle ty tak na powaznie?^^
"tak to fakt że godzina trzecia to godzina demonów, więc uważajcie bo nie zawsze to coś jest tym kim się wydaje być "
tak tak fakt...kolejna bzdura
Proste skontaktować się z księdzem i poświęcić dom Jednak zdarza się, że to nie zadziała, ale trzeba spróbowaćCzego one chcą akurat ode mnie ?
Co mogę zrobic,by nic mi nie pukało w drzwi?
Niezależnie gdzie popełnił ten gość samobójstwo nawet w ogrodzie to mogą te zjawiska przejawiać się i w domu Robiliście remont czy coś podobnego ? Często to doprowadza do aktywności, ponieważ duch czuje że coś się dzieje z jego domem który wcześniej należał do niego To działa tak jakby się obudził ze snu Więc może to tłumaczyć wcześniejszy brak aktywnościFakt,jak wspomniałam w piwnicy bloku,w którym mieszkam 35 lat temu meżczyzna popełnił samobójstwo,ale wątpie,by to pukanie się z tym wiązalo...
Nikt przez te wszystkie lata nie zauważył żadnej 'aktywności' jak tak to można nazwać .Wypytałam o to żonę samobójcy.
Użytkownik Johnny Bravo edytował ten post 22.04.2013 - 16:14
Napisano 22.04.2013 - 16:21
Godzina smierci jezusa? hlehle widze, ze ty jednak nienormalny jestes ^^Duch nie koniecznie może być groźny owszem, ale demony to co innego to zło wcielone. Kolejną rzeczą, nie wiem czy wiesz, że godzina trzecia w nocy jest godziną przeciwną, do godziny śmierci Jezusa czyli 15.00 Więc nie wciskaj ludziom kitu Demony mają wielką uciechę z ludzi którzy nie wierzą w jego istnienie Nie wiem czy jesteś wierzący więc nie będę gadał ci o co w tym chodzi
Napisano 22.04.2013 - 16:24
Szkoda mi takich ludzi Co nic nie wiedzą a się udzielają... I weź nie rób off-topu "hlehlehle"Godzina smierci jezusa? hlehle widze, ze ty jednak nienormalny jestes ^^
Duch nie koniecznie może być groźny owszem, ale demony to co innego to zło wcielone. Kolejną rzeczą, nie wiem czy wiesz, że godzina trzecia w nocy jest godziną przeciwną, do godziny śmierci Jezusa czyli 15.00 Więc nie wciskaj ludziom kitu Demony mają wielką uciechę z ludzi którzy nie wierzą w jego istnienie Nie wiem czy jesteś wierzący więc nie będę gadał ci o co w tym chodzi
Użytkownik Johnny Bravo edytował ten post 22.04.2013 - 16:35
Napisano 22.04.2013 - 16:40
Napisano 22.04.2013 - 18:20
Napisano 22.04.2013 - 18:36
Napisano 22.04.2013 - 18:50
Mamy pierwszy wariant, remont owszem mógłby zacząć aktywność, ponieważ przykładowo duch jest związany z tym miejscem, i wie że coś się z nim dzieje Często takiemu duchowi się to nie podoba, ale nie ma co się bać. Na takie sprawy jest odpowiednia modlitwa, wypada pomodlić się z księdzem, który wasz dom dodatkowo poświęci Podsumowując, powiedz o tym wszystkim co napisałaś na forum księdzu, a on powinien wiedzieć co zrobić, to najlepszy sposóbDziękuję za odpowiedzi.
Tak,remontowaliśmy mieszkanie,ale myślisz,że to ma jakiś wpływ?Mieszkanie było święcone na kolędzie,ale czy to o takie święcenie chodzi?Jeżeli ktoś z moich bliskich prosi o modlitwę/mszę to dlaczego właśnie mnie?
Użytkownik Johnny Bravo edytował ten post 22.04.2013 - 18:54
Napisano 22.04.2013 - 19:08
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych