by Richard Boylan, Ph. D
"Dawny pułkownik Amerykańskich Sił Powietrznych Donald Ware przekazał mi informację pochodzącą od trzy gwiazdkowego generała, którego znał, a który przekazał mu taką oto informację: Nowy prom kosmiczny Lockheed-Martin oraz bombowiec B-2 stealth posiadają systemy elektro-grawitacyjne na pokładach. To wyjaśnia dlaczego KAŻDY z naszych '21 Northrop B-2' kosztuje jeden miliard dolarów. Rzekomo, bombowiec B-2 może przełączyć się na antygrawitacyjny tryb pracy. Z tego co słyszałem jest on zdolny do latania dookoła globu bez tankowania.

B-2 Spirit Advanced Bomber - inny z zaawansowanych samolotów floty powietrznej U.S posiada hybrydowy napęd propulsyjny - wykorzystuje standardowy odrzut silników w przypadku publicznych startów czy lądowania, aby nie wzbudzać zainteresowania. Napęd zmieniany jest na antygrawitacyjny w przypadku lotów o wydłużonym zasięgu. Samolot potrafi wykonywać niewiarygodne ewolucje w powietrzu i porusza się z ogromną prędkością. Jakby tego było mało technologia antygrawitacyjna sprawia, że samolot jest niewidzialny zarówno dla oka, promieni podczerwonych, fal akustycznych, elektromagnetycznych i radarowych.
Samoloty B-2 znane są z trudności jaką mają piloci z manewrowaniem, startem czy lądowaniem. Ich specyficzna konstrukcja i kształt jest za to odpowiedzialna. Kłopoty z pilotażem występują jednak jedynie podczas używania konwencjonalnego napędu.
Kolejne informacje jakie otrzymałem wskazują na to, że rząd planuje ewentualne upublicznienie technologii antygrawitacyjnej. Pułkownik Ware powiedział: 'Ten ściśle tajny i mocno nadzorowany program był wykorzystywany do przeprowadzania doświadczeń z technologią tzw. 4-gęstości, która może zrewolucjonizować cywilne lotnictwo".
Czy zatem "wejście ludzkości" do 4 gęstości może oznaczać jedynie skok technologiczny?

Tłumaczenie: Eurycide
www.paranormalne.pl
źródło: http://www.drboylan.com/waregrv2.html
Richard Boylan Ph.D
Dr. Richard Boylan is a behavioral scientist, university instructor, certified
clinical hypnotherapist, and researcher into extraterrestrial-human encounters.
Richard Boylan, Ph.D., LLC, Post Office Box 22310, Sacramento,
California 95822, United States of America. Phone: (916) 422-7400 (PDT)