Napisano 16.06.2013 - 21:27
Napisano 16.06.2013 - 21:48
@Striker zagraj na 5 letnim kompie za 2000 zł w grę która wygląda jak TLoU.
Użytkownik Striker edytował ten post 16.06.2013 - 21:49
Napisano 17.06.2013 - 13:54
Użytkownik asp edytował ten post 17.06.2013 - 14:12
Napisano 17.06.2013 - 14:39
Z tymi zacięciami się bo się akurat w czasie gry antywirus uaktualnił ?
Te wykrzaczenia się gier, nawet orginalnych ?
Ta sterylność w grafice która jest obleśna
optymalizacja gier przenoszonych z konsol która ssie, te wersje fify np. które odstają od wersji konsolowej o rok
serie gier, które nigdy nie wyjdą na PC
konsole wybierają gracze, PC wybierają ludzie którym gry zwisają i powiewają.
Napisano 17.06.2013 - 15:14
Napisano 17.06.2013 - 15:36
Siemanko. Chciałem się zapytać czy wie ktos może na jakiej zasadzie będzie działał internet w wyżej wymienionych? Czy będe mógl normalnie podłączyć myszkę i klawiaturę i będzie możliwe oglądanie stron www? Czy może będzie to ograniczone jedynie to wymieniania się grami, oglądania gier użytkowników itp. Mógłby ktoś mi to wytłumaczyć? Bo jeśli będzie to zwykły internet to ja się zastanawiam nad tym po co mi PC, skoro już coraz mniej wychodzi gier na niego, a ps4 w ilości gier powolutku zaczyna dominować.
Napisano 17.06.2013 - 16:49
Nie rozumiem jak można mieć więcej niż to 20 lat i grać w jakiekolwiek gry. Przecież nawet ślepy zobaczy że głównym i praktycznie jedynym odbiorcą w którego celują producenci to osoby z przedziału 14-18 lat. Uratuj dziewice żeby zabić smoka, bądź super antyterrorystą, bądź superbohaterem. Oczywiście teraz niektórym może wydawać się to całkowicie naturalne, ale dla ludzi wychowanych jeszcze w normalnym pokoleniu chyba nie. Sam właśnie w tym wieku grałem w takie gry i już wtedy niektóre były dla mnie zbyt naiwne i dziecinne a teraz jak załatwiłem sobie jedną popularną gierkę to nie pograłem dłużej niż godzine.
Tak tak wiem teraz pójdą na mnie siekiery, młoty i strzały wielki dorosły dojrzalec się znalazł. Bawcie się dalej klockami przecież wam nie zabronie
Użytkownik SadystycznyCham edytował ten post 17.06.2013 - 16:50
Napisano 17.06.2013 - 18:21
Moje dzieciaki mają PSP (stara i tragiczna przeglądarka stron, nie wspominając o komunikowaniu się ze światem bez klawiatury) i Xbox 360 (nigdy nie skorzystałem z przeglądarki w tej konsoli).
Kupująć XboX360 sugerowałem się tym, że łatwiej tą konsolę "przerobić" czego nigdy nie zrobiłem. Mój syn ma kilkadziesiąt tytułów (co mnie boli okrutnie, bo gry tanie nie są 150-250zł).
Znam osoby, ktore na np. D3 wyciagaja po kilkadziesiat euro miesiecznie dodatkowo siedzac kilka godiznek co jakis czas.
Czasem sie zdarzy nawet 500 euro.
A graja w to jako relaks i sprawia im to przyjemność.
Napisano 17.06.2013 - 20:01
Napisano 18.06.2013 - 13:45
Konsolowcy
![]()
Z tymi zacięciami się bo się akurat w czasie gry antywirus uaktualnił ?
To wina PC że masz kiepskiego antywirusa ustawionego z autoaktualizacja ?Co za argument
Te wykrzaczenia się gier, nawet orginalnych ?
To szybsze wsparcie łatkami.. i możliwość modowania gier.. okropne![]()
Ta sterylność w grafice która jest obleśna
Wut ? ;D obleśna sterylność ? Masz na myśli wysoką jakość tekstur czyli produkt warty swojej ceny a nie zaniżona grafikę która wygląda często gorzej niż na niskich ustawieniach PC (vide Crysis 3) ? Co za przyjemność grać w ładną grę ktora jest rozmytą pikselozą, skoro można ją oglądać taką jaka powinna być docelowo ? O.ooptymalizacja gier przenoszonych z konsol która ssie, te wersje fify np. które odstają od wersji konsolowej o rok
no to fakt, ale teraz w związku ze zbliżona architekturą procesorów nowych konsol, mam nadzieje, że będzie z tym lepiej (po za tym komu się chce grać w kolejne fify..)
ktoś już wstawiał obrazek z e3 na którym gry rzekomo konsolowe odpalane byly po prostu na intel + gforcei win7
śmiech na sali, swoją drogąserie gier, które nigdy nie wyjdą na PC
em.. Heavy Rain, Red Dead Redemption... hm może FFXIII .. o, God of War emmm.. MGS 4 .. i w sumie tyle z exclusivów by mnie interesowalo ;x
ale to tak czysto subiektywniekonsole wybierają gracze, PC wybierają ludzie którym gry zwisają i powiewają.
Naaah, konsole wybierają casuale, który wystarczy interaktywny film i press X to win i luźne bezstresowe gry do odpoczynku po pracy.
Tak luźnym offtopem podsumowując - przewaga PC :
- Lepsza grafika
- Szybsze i lepsze wsparcie jeżeli chodzi o patche, mody i inne usprawnienia
- Lepsza jakość dźwięku
- Lepsza społeczność online
- Granie przez internet bez dodatkowych opłat
- Serwery dedykowane
- Lepsze sterowanie (gry FPS)
- Na pewno celowanie w wyższy pułap umiejętności, chociaż poziom gier przez konsolowców leci na łeb, na szyję
- Gry RTS![]()
- Kompatybliność wsteczna
- Emulacja starszych konsol
- Często lepszy frame rate
- Tańsze gry
- Możliwość wymiany hardware'u
- Kompatybilność z prawie każdymi padami
- Starsi i dojrzalsi odbiorcy gier
Napisano 18.06.2013 - 14:01
Napisano 18.06.2013 - 15:04
Napisano 18.06.2013 - 15:04
Użytkownik cichy45 edytował ten post 18.06.2013 - 15:04