W sumie to śledzę to forum chyba od samego początku i czasem (choć rzadko) nawet się gdzieś udzielę i tak sobie właśnie zauważyłem, że w sumie to się nigdy jeszcze nie przedstawiłem. No to czas nadrobić.
Co niektórzy być może skojarzą mnie z forum Nautilusa, bo się tam dość często udzielam, ba możnaby rzec, że wraz z paroma jeszcze osobami byliśmy twórcami tamtego forum. Ale nie o tym chciałem napisać, więc do rzeczy.
Osobnik lat 30 i trochę, więc fascynacja szmerami w pokoju i czarnymi postaciami minęła u mnie jakieś 15 lat temu, nie ukrywam jednak, że tematyką wciąż się interesuję, lubię sobie poczytać (te poważniejsze tematy, bo posty w stylu "mam 13 lat i chyba u mnie straszy" omijam szerokim łukiem.
A czym się zajmuję?
Kiedyś zajmowałem się na poważnie tematem bezpieczeństwa IT, od kuchni. Z wykształcenia jestem programistą, z zamiłowania natomiast grafikiem 3D.
I w tej drugiej branży działam obecnie. Pracujemy od 6 miesięcy nad grą, która zostanie wydana komercyjnie na rynek europejski. Jestem tam jednym z głownycxh grafików od 3D. Mamy potężny, autorski silnik i dużo zapału, więc projekt mam nadzieję, że dojdzie do skutku. Za około 2 miesiące planujemy wydać tech-demo, gdy się pojawi to napewno o nim usłyszycie.
Co jeszcze? W sumie nie wiem, bo nie lubię mówić o sobie zbyt dużo.
Tak więc: "spóźnione" Witam