Skocz do zawartości

Zdjęcie

Szczyglis - witam

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

szczyglis.
  • Tematów: 23
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

W sumie to śledzę to forum chyba od samego początku i czasem (choć rzadko) nawet się gdzieś udzielę i tak sobie właśnie zauważyłem, że w sumie to się nigdy jeszcze nie przedstawiłem. No to czas nadrobić.

Co niektórzy być może skojarzą mnie z forum Nautilusa, bo się tam dość często udzielam, ba możnaby rzec, że wraz z paroma jeszcze osobami byliśmy twórcami tamtego forum. Ale nie o tym chciałem napisać, więc do rzeczy.

Osobnik lat 30 i trochę, więc fascynacja szmerami w pokoju i czarnymi postaciami minęła u mnie jakieś 15 lat temu, nie ukrywam jednak, że tematyką wciąż się interesuję, lubię sobie poczytać (te poważniejsze tematy, bo posty w stylu "mam 13 lat i chyba u mnie straszy" omijam szerokim łukiem.

A czym się zajmuję?
Kiedyś zajmowałem się na poważnie tematem bezpieczeństwa IT, od kuchni. Z wykształcenia jestem programistą, z zamiłowania natomiast grafikiem 3D.
I w tej drugiej branży działam obecnie. Pracujemy od 6 miesięcy nad grą, która zostanie wydana komercyjnie na rynek europejski. Jestem tam jednym z głownycxh grafików od 3D. Mamy potężny, autorski silnik i dużo zapału, więc projekt mam nadzieję, że dojdzie do skutku. Za około 2 miesiące planujemy wydać tech-demo, gdy się pojawi to napewno o nim usłyszycie.

Co jeszcze? W sumie nie wiem, bo nie lubię mówić o sobie zbyt dużo.
Tak więc: "spóźnione" Witam :)

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

tyle wygrać.

Padael.

Tauri

• Tematów: 73
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Czeszcz, wita inszy lis

Slimok.
  • Tematów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Siemanko wita ślimok a apropo gry czy bedzie to moze mmorpg? jak MMO to juz masz 1 gracza xD

szczyglis.
  • Tematów: 23
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Siemanko wita ślimok a apropo gry czy bedzie to moze mmorpg? jak MMO to juz masz 1 gracza xD

Siemanko. Nie, nie będzie to MMO, to będzie gra pudełkowa dla 1 gracza - slasher RPG w klimatach średniowiecznych, ale trochę inny niż wszystkie. Tylko tyle narazie mogę zdradzić. Odnośnie MMO - pierwotnie myśleliśmy nad czymś takim, odpuściliśmy jednak ten pomysł, gdyż "developing" gry MMO to jest praktycznie robota syzyfowa - nie ma końca. Wciąż musisz to rozwijać, usprawniać, dodawać nowe opcje itd. Tak więc pomysł MMO odpadł u nas już na samym starcie. Może w następnym projekcie, o ile ten obecny uda nam się doprowadzić do końca, bo zrobić gierkę komercyjną to też nie jest takie hop-siup - głównie z powodów finansowych (nie mamy niestety milionów $ w budżecie :)

Użytkownik szczyglis edytował ten post 19.06.2013 - 14:35

Wilkołak.
  • Tematów: 26
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Witaj

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych