Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wiadomości z kraju i ze świata

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3259 odpowiedzi w tym temacie

Panjuzek.
  • Tematów: 20
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Myślę ,że zaburzaniem są obsesyjne myśli o tym kto z kim. Jak może drażnić hetero to ,że jest sobie grupka homo. Przecież Ty nigdy nie znajdziesz się w łóżku geja- więc czemu na siłę chcesz tam zaglądać i dawać jakieś radyXD

To ciekawe że dałaś mi minusa i skrytykowałaś post Daniela.

Nikt obsesyjnie nie myśli o tym kto z kim. Ale niektórych wkurza, homo-propaganda wciskająca się w każdą dziedzinę życia.  Przepraszam ale coś jest nie tak jeżeli czytam:

Fani chcą, by Disney poszedł krok dalej i tym miałoby być ogłoszenie, że Elsa jest lesbijką. Chcą tego, bo Elsa może stać się wzorem do naśladowania dla dzieci innych orientacji seksualnych.

http://naekranie.pl/...a-855137-855137

To nie są oczekiwania fanów, tylko środowisk LGBT.  Czemu to ma służyć? Dzieci nie mają orientacji seksualnych. Dzieci nie uprawiają (przynajmniej nie powinny) sexu.

A jeżeli środowisko ma wpływ na preferencje seksualne (moim zdaniem ma i to ogromny) to wzorem do naśladowania powinny być księżniczki hetero a nie les. W starzejącej się europie, homoseksualizm jest zjawiskiem nie wnoszącym nic do społeczeństwa.  Być może to co napisałem jest dość konserwatywne, ale pisanie o preferencjach seksualnych dzieci jest po prostu chore.

• 3

Topielica.
  • Tematów: 13
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Myślę ,że zaburzaniem są obsesyjne myśli o tym kto z kim. Jak może drażnić hetero to ,że jest sobie grupka homo. Przecież Ty nigdy nie znajdziesz się w łóżku geja- więc czemu na siłę chcesz tam zaglądać i dawać jakieś radyXD

Nikt obsesyjnie nie myśli o tym kto z kim. Ale niektórych wkurza, homo-propaganda wciskająca się w każdą dziedzinę życia.  Przepraszam ale coś jest nie tak jeżeli czytam:

Fani chcą, by Disney poszedł krok dalej i tym miałoby być ogłoszenie, że Elsa jest lesbijką. Chcą tego, bo Elsa może stać się wzorem do naśladowania dla dzieci innych orientacji seksualnych.

To nie są oczekiwania fanów, tylko środowisk LGBT.  Czemu to ma służyć? Dzieci nie mają orientacji seksualnych. Dzieci nie uprawiają (przynajmniej nie powinny) sexu.

A jeżeli środowisko ma wpływ na preferencje seksualne (moim zdaniem ma i to ogromny) to wzorem do naśladowania powinny być księżniczki hetero a nie les. W starzejącej się europie, homoseksualizm jest zjawiskiem nie wnoszącym nic do społeczeństwa.  Być może to co napisałem jest dość konserwatywne, ale pisanie o preferencjach seksualnych dzieci jest po prostu chore.

To skoro dzieci nie mają orientacji seksualnych- to jak można wpłynąć na ich preferencje seksualne? ( aleś dowalił) Jak na razie to sam sie wypowiadasz na temat dziecięcych preferencji co sam uważasz ,że jest chore;D

• -3

Daniel..
  • Tematów: 51
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

*
Popularny

Dyskusja trochę bezsensu, bo gej i tak nigdy nie przyzna, że jest chory i ma problem. Dla niego to jest normalne, ma chłopaka, albo sobie poszuka, jest przyjemność, jest miłość, więc nie dociera, że to zaburzenie. To taki mechanizm obronny gdzieś w podświadomości, alkoholik też się wypiera, że ma problem z alkoholem. Najgorsze jest tylko to wciskanie na siłę innym, że to normalne i afiszowanie się z tym wszędzie, zamiast po prostu zająć się sobą i tyle. Przez takich gejo-celebrytów cierpią Ci "normalni" homoseksualiści, którzy swoje zaburzenia zatrzymują dla siebie.

To nie ja zaglądam homo do łóżka, tylko to oni wchodzą mi do domu - przez radio, telewizje, komin, a niewiele brakuje, żebym otworzył lodówkę i spotkał tam geja. Wszędzie chcą wciskać te swoje preferencje - gry, filmy, bajki.

Ale spokojnie, nie chodzi mi tylko o nich. Tak samo irytuje mnie to, że gala Oskarów promuje rasizm, bo żaden czarny nie dostał nagrody. Naprawdę ludzie nie widzicie tej paranoi? Przecież to jest jakiś zły, CHORY sen.

• 5

#1534 Gość_critter☆

Gość_critter☆.
  • Tematów: 0

Napisano

Zauważyłem jedną rzecz. Jeśli nożownik, chociażby muzułmanin, w Izraelu kogoś zaciuka nożem to obywatele mogą, a nawet POWINNI, jak najszybciej zastrzelić taką osobę. Każdy kto padnie ofiarą ataku ma prawdo zabicia napastnika.

Dziwne, że w Europie nie dość, że tuszuje się takowe rzeczy, morderców muzułmańskich określa się mianem. uwaga uwaga, "niemców", "belgów" czy też "francuzów"! to jeszcze nawet w imię poprawności politycznej zaniża się kary takim delikwentom.

W Europie gdyby ktoś zabił muzułmanina, nawet w samoobronie, to dostałby chyba z 47 lat...

To skoro dzieci nie mają orientacji seksualnych- to jak można wpłynąć na ich preferencje seksualne? ( aleś dowalił) Jak na razie to sam sie wypowiadasz na temat dziecięcych preferencji co sam uważasz ,że jest chore;D

Dzieci są jeszcze w fazie rozwoju i niestety są bardzo podatne na tego typu rzeczy. Potem dochodzi do zaburzeń ich orientacji i seksualności i zostają pedziami. Tak jak kolega wspomniał to środowiska LGBT nalegają na takie rozwiązania, a nie dzieci, rodzice dzieci czy zwyczajni ludzie.

• 2

BassKat.
  • Tematów: 50
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

http://kresy24.pl/81...ezydenta-wideo/

''Śmigłowiec bojowy w kolorach maskujących zaatakował pociskami zapalającymi rejon willi prezydenta Ukrainy Petro Poroszenki w Kozinie pod Kijowem.''

Niby był to Mi-8 a na fotce Mi-24...

• 0

Panjuzek.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ręce mi opadły.

http://www.tvn24.pl/...aylist_id=19732

Naprawdę nie wiem jak ten absurd skomentować. :facepalm:

Użytkownik Panjuzek edytował ten post 11.05.2016 - 22:11

• 2

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ja wiem.

To mniej więcej tak jakby w Polsce podczas akcji przeciwpedofilskiej domniemany napastnik wołał "Bóg zapłać" podczas próby stosunku z 8 letnim chłopcem.

Myślę że środowisko katolickie by się wzburzyło.

Chyba nie zakażesz komuś się oburzać.

• 0

Panjuzek.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Tak się składa, że wśród pedofilii więcej jest homoseksualistów niż księży. Więc większe wzburzenie wywołało by, gdyby ten pedofil ubrany był w tęczową koszulkę z napisem LGBT, i krzyczał : "Zostawcie mnie, chcę to dziecko adoptować"

Nikomu nie zabraniam oburzać się, na różne rzeczy. Sam to czasem robię.  :szczerb:

• 2

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Pewnie najwięcej pedofili jest wśród pedofili. 

Z dalszą generalizacją mi się nawet nie chce siłować.

• 0

Maska.

Entuzjastyczny sceptyk i spiczastonose dulary

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

a więc zaprzeczasz faktom?
Nie potrafisz przyjąć do wiadomości ,że ci twoi homosie nie powinni adoptować ani posiadać dzieci poniewarz rzadko jedna choroba psychiczna występuje osobno.
Poza tym myślicie że te dzieci chciały by iść do takiej rodziny zastępczej w której istnieje podwyższone ryzyko, że ojcowie/matki będą je wykorzystywać seksuapnie ?
Nie popierajcie tego tylko ze względu na wasze poglądy polityczne, Pomyśl o tych dzieciach @Córa Koryntu i ty @Topielica .

Użytkownik Post edytował ten post 12.05.2016 - 12:23

• 0

Last Sicarius.

Ostrzewtłumie

• Tematów: 84
  • Artykułów: 3
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nie potrafisz przyjąć do wiadomości ,że ci twoi homosie nie powinni adoptować ani posiadać dzieci poniewarz rzadko jedna choroba psychiczna występuje osobno.
Poza tym myślicie że te dzieci chciały by iść do takiej rodziny zastępczej w której istnieje podwyższone ryzyko, że ojcowie/matki będą je wykorzystywać seksuapnie ?
Nie popierajcie tego tylko ze względu na wasze poglądy polityczne, Pomyśl o tych dzieciach @Córa Koryntu i ty @Topielica .

Z nie którymi się tutaj nie dogadasz w żadnym temacie, z resztą mało komu można tu zmienić zdanie. Niech sobie homosię żyją, niech nawet biorą te małżeństwa ale niech innych ludzi pozostawią normalnemu rozwojowi. 

Pedofile w koście be, pedofile homosie spoko :v No cóż tak jak pisałem, nie którzy będą się trzymać swojego zdania choćby się świat walił.  

Użytkownik Last Sicarius edytował ten post 12.05.2016 - 17:31

• 2

#1542 Gość_critter☆

Gość_critter☆.

Napisano

Z nie którymi się tutaj nie dogadasz w żadnym temacie, z resztą mało komu można tu zmienić zdanie. Niech sobie homosię żyją, niech nawet biorą te małżeństwa ale niech innych ludzi pozostawią normalnemu rozwojowi. 

Daj palec, wezmą rękę. Jak coś nie jest normalne to podkreślajmy to a nie odwracajmy się od tego. Stop promowaniu dewiacji, zaburzeń i wynaturzeń. Bądźmy rozsądni.

• 1

Topielica.
  • Tematów: 13
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No tak się składa, że mam podobne upodobania do 'homosiów' i nigdy żadne dziecko mnie nie pociągało...co dziwne jestem całkiem dobra w opiece nad nimi...

Rozumiem ,że jak urodzę swoje dziecko to mam Ci je oddać?Bo Ty jesteś zdrowy normalny chłopak;D A ja jestem chorym psychicznie wynaturzeniem;D To co umawiamy się- że ocalisz moje nienarodzone dziecko? Wychowasz je tak jak trzeba?;D Bo to przecież samym problemem nie są adopcje- przecież 'homosie' mogą sobie dzieciaki zmajstrować i je molestować później;D 

• 0

Maska.

Entuzjastyczny sceptyk i spiczastonose dulary

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Nie jestem pewny czy pedał czy jak kto woli homoseksualista sam ze swoim partnerem "zmajstruje" dziecko :)
Co do twoich własnych dzieci - według mnie nikt nie miał by prawa ci ich odbierać chyba, że dochodziło by do różnych patologii w stylu molestowanie czy brak opieki czyli po prostu jak w zwykłym przypadku. Jedynie ty sama powinnaś decydować o losie swoich dzieci, ale cały czas mając na uwadze jego dobro.
To całkiem inna sytuacja niż adopcja przez pare pedofilo-homoseksualistów czy nawet zwykłych bez żadnych innych zaburzeń.

Użytkownik Post edytował ten post 12.05.2016 - 20:36

• 0

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

• Tematów: 33
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Dyskuje o homoseksualiźmie, adopcji przez pary homoseksualne itp proszę prowadzić w tym temacie:

KLIK

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych