Myślę ,że zaburzaniem są obsesyjne myśli o tym kto z kim. Jak może drażnić hetero to ,że jest sobie grupka homo. Przecież Ty nigdy nie znajdziesz się w łóżku geja- więc czemu na siłę chcesz tam zaglądać i dawać jakieś radyXD
To ciekawe że dałaś mi minusa i skrytykowałaś post Daniela.
Nikt obsesyjnie nie myśli o tym kto z kim. Ale niektórych wkurza, homo-propaganda wciskająca się w każdą dziedzinę życia. Przepraszam ale coś jest nie tak jeżeli czytam:
Fani chcą, by Disney poszedł krok dalej i tym miałoby być ogłoszenie, że Elsa jest lesbijką. Chcą tego, bo Elsa może stać się wzorem do naśladowania dla dzieci innych orientacji seksualnych.
http://naekranie.pl/...a-855137-855137
To nie są oczekiwania fanów, tylko środowisk LGBT. Czemu to ma służyć? Dzieci nie mają orientacji seksualnych. Dzieci nie uprawiają (przynajmniej nie powinny) sexu.
A jeżeli środowisko ma wpływ na preferencje seksualne (moim zdaniem ma i to ogromny) to wzorem do naśladowania powinny być księżniczki hetero a nie les. W starzejącej się europie, homoseksualizm jest zjawiskiem nie wnoszącym nic do społeczeństwa. Być może to co napisałem jest dość konserwatywne, ale pisanie o preferencjach seksualnych dzieci jest po prostu chore.