Teraz wchodzimy w nowy etap "psycholi" i "uczenia się żyć z terroryzmem". Od kiedy nie mam kompa oglądam TV, co się wcześniej nie zdarzało zbyt często, i jestem w ciężkim szoku po tym co serwuje TVP Info, TVN czy tego typu stacje.
Słuchajcie, jeśli ktoś jeszcze ogląda telewizję to musi jak najszybciej wyrzucić telewizor przez okno.
Otwarcie mówi się o tym, że trzeba się przyzwyczaić się do terroryzmu, to jakieś próby normalizacji zjawiska jak mniemam, mówi się o muzułmanach jako "psycholach" i zanim się jeszcze dobrze pozna tożsamość to wiadome jest, że to wariaci dobrze znani policji.... przecież to kant jak cholera!
I jeszcze papież Franciszek, który jak wypali to nawet kotom szczęki opadają. Raz porównuje apostołów do bojowników ISIS, raz twierdzi, że islam jest to religia pokoju, przecież to sabotaż....
Już wiem dlaczego Benedykt XVI musiał odejść.... on otwarcie krytykował islam, a potrzebny jest papież, który będzie miłował islam i nie zwracał uwagę na ataki na chrześcijan. Chrześcijanie giną setkami a ten gada coś o miłowaniu muzułmanów itd... szok...
Dopiero kiedy obejrzałem te papkę w TV rozumiem czemu niektórzy na forum mają lewackie poglądy. Po prostu wyjarało im mózgi od oglądania tv...
Użytkownik critter☆ edytował ten post 25.07.2016 - 07:10