Przepraszam, ale na chwilę powrócę do sytuacji z "pogrzebu" i stanę w obronie Pishora.
Fanem Kijowskiego nie jestem, a jedyny kod z jakim mam do czynienia, to ten, który piszę programując różne fajne rzeczy. Nie zmienia to jednak faktu, że to co zobaczyłem na filmiku to było przegięcie. To co zrobiła ta banda łysych idiotów zasługuje na niepochwałę. Widziałem kilka nagrań z tego incydentu i na myśl nasuwa mi się jedynie jedno - banda idiotów. Poza tym idiotycznym zachowaniem nie zauważyłem też tam żadnej prowokacji - prowokację to widzą tam ci, którzy chcieli ją zobaczyć. Podobnie rzecz się miała z pewnym elektrykiem, który później został prezydentem Polski, a który też pojawił się tam na mszy w kościele. Otóż pewna "niezależna" strona jego pojawienie się tam też nazwała prowokacją, przy okazji porównując jego ubiór do tego z pogrzebu Jaruzelskiego (http://niezalezna.pl...zczyt-arogancji). Czyli rozumiem, że te wszystkie wartości katolickie, o które rzekomo tak walczą zwolennicy obecnie nam panującej ekipy, to tylko dla wybranych? A kościół to miejsce, gdzie robimy selekcję, kogo wpuszczać, a kogo nie?
Kolego Belin, Ty nie jesteś Polakiem i masz gdzieś Polskę, bo wg Ciebie Polak Polakowi jest nierówny, twierdzisz, że są lepsi i gorsi, a ten który jest wg Ciebie gorszy to standardowo "kodowiec, komuch, ruski agent" itd. itp. Jeśli w jakiś sposób można by zdefiniować szkodzenie Polsce, to będzie to właśnie takie robienie podziałów. To ma być patriotyzm? Gdzie Polak Polaka bije? Hahahah, to jest śmiech na sali, a nie patriotyzm.
PS. Kolego Belinie, sam jestem łysy i dość duży ze mnie gość, potrafię też łapać orbsy:
A mimo tego nie atakuję innych ludzi za ich poglądy. Można? Można.
Przepraszam za temat okołopolityczny, ale musiałem się w tej materii wypowiedzieć.
Użytkownik szczyglis edytował ten post 30.08.2016 - 15:02