@Miłosz
A zacytuj mi proszę fragment, w którym
"sugeruję, że takich maili jest więcej".
Ja napisałem tylko, że cyt.
"Wśród tych "tysięcy maili" można znaleźć również i takie".I NIC więcej.
To po pierwsze.
A po drugie - problemy z odbiorem programu są faktem. Co również napisałem w swoim poście. Więc tu jakby nie ma pomiędzy nami sporu. Problem zaczyna się, gdy próbujemy to zinterpretować.
Ty uważasz, że to celowe działanie - ja, że zwykłe problemy techniczne (co poparłem informacją zaciągnięta z ekranu telewizora, stacji, której te problemy dotyczą. Tą informację podano w niedzielę w nocy - od poniedziałkowego poranka obowiązuje inny przekaz. Chcesz w niego wierzyć, to wierz. Tylko napisz mi proszę - CZEMU miałoby to służyć?
To nie są lata 80-te, kiedy można było oglądać tylko dwa państwowe kanały w tv i TYLKO na podstawie informacji w nich przekazanych, wyrabiać sobie pogląd o otaczającej nas rzeczywistości.
Teraz źródeł informacji jest nieporównywalnie więcej - więc co dałoby zakłócanie dwóch, trzech, czy nawet pięciu stacji?
A przy okazji - to, że ludzie zgłaszają awarię, to ich święte prawo. Sam bym tak zrobił.
Ale doszukiwanie się TYLKO na tej podstawie dowodów, czy przesłanek na to, że jest to jakaś zaplanowana akcja (mówię cały czas TYLKO o problemach z odbiorem niektórych stacji telewizyjnych)...
No, przepraszam - to już jest mocno naciągane.
Ja oglądam (to znaczy - gdybym chciał, to bym oglądał) wszystkie kanały bez problemu.
Więc co - jestem w zmowie z "zakłócaczami"?
Użytkownik pishor edytował ten post 21.12.2016 - 07:55