Napisano 25.02.2006 - 09:25
Napisano 25.02.2006 - 09:57
Napisano 25.02.2006 - 19:13
tiaaa... Mam taką prośbę do Syriusza (jeśli moge), czy mozesz pisać bardziej zwartym tekstem, bo tak się ciężko czyta... Może tylko ja tak mam
Ja bym jeszcze proponowal odrobine interpunkcji, ale ogolnie sposob wyslawiania jest wporzo :gicior:
Napisano 27.02.2006 - 13:27
Napisano 09.03.2006 - 23:13
Napisano 10.03.2006 - 03:07
Kiedyś byłem świadkie niezwykłych zdjęć. Podczas jednego spotkania zostało wykonane kilkanaście zdjęć grupy osób. Zdjęcie te były wykonane w pomieszczeniu na tle okna, więc na wielu z nich były białe plamy światła - jednym słowem nic nadzwyczjanego. Kilka dni po tej rzekłbym sesji zdjęciowej jeden z uczesników tego spotkania zginął tragicznie w wypadku.
Po jakimś czasie znów przeglądalismy te same zdjęcia. W pewnym momencie zorientowałem się że plamy światła (orby???) występują tylko tam gdzie znajduje się ten już nie żyjący człowiek.
Napisano 10.03.2006 - 08:14
Kiedyś byłem świadkie niezwykłych zdjęć. Podczas jednego spotkania zostało wykonane kilkanaście zdjęć grupy osób. Zdjęcie te były wykonane w pomieszczeniu na tle okna, więc na wielu z nich były białe plamy światła - jednym słowem nic nadzwyczjanego. Kilka dni po tej rzekłbym sesji zdjęciowej jeden z uczesników tego spotkania zginął tragicznie w wypadku.
Po jakimś czasie znów przeglądalismy te same zdjęcia. W pewnym momencie zorientowałem się że plamy światła (orby???) występują tylko tam gdzie znajduje się ten już nie żyjący człowiek.
na wszelki wypadek nie będę robiła zdjęć , bo ewentualny orb mógłby być zwiastunem śmierći... uuuu jak to złowieszczo zabrzmiało ... :evil: , a Ja wolę nie wiedzieć.....
![]()
![]()
Napisano 10.03.2006 - 09:47
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych