Skocz do zawartości

Zdjęcie

Nie zabijałem Polaków

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
33 odpowiedzi w tym temacie

#16 Gość_mroova

Gość_mroova.
  • Tematów: 0

Napisano

Wysoki Sądzie Forumowy, jaki jest wynik :
winy /niewinny ?

:D

//
Ostatnio coraz częściej...

Dołączona grafika
  • 0

#17 Gość_wadm. Aton

Gość_wadm. Aton.

Napisano

*
Popularny

Dla mnie recepta na rzeź wołyńską jest jedna i stała zgodnie ze słowami księcia Jeremiego Wiśniowieckiego z "Ogniem i mieczem" "Zwyciężonym łaskę okażcie, to ją przyjmą z wdzięcznością i pamiętać będą; u zwycięzców w pogardę tylko pójdziecie. "Zwyciężonym łaskę okażcie, to ją przyjmą z wdzięcznością i pamiętać będą; u zwycięzców w pogardę tylko pójdziecie. Trzeba zatem wyciągać, oczerniać i świat im na głowę zawalić, a kiedy sam Pan Bóg ich nogą do ziemi dociśnie to wtedy możemy im dawać znaki przebaczenia. Trzeba pamiętać, że UPA to były zwierzęta i nie mamy prawa traktować ich inaczej tylko dlatego, że jakiś zakompleksiony odłam Rusinów przez setki lat nie ma ani jednego pozytywnego bohatera, który nie byłby zbrodniczym ludożercą. A jeżeli zachodni Ukraińcy chcą się utożsamiać z tymi zwierzętami to powinni ponieść pełne tego konsekwencje.
  • 9

Avenarius.
  • Tematów: 12
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Skoro Żydzi w Polsce dostają czasem na dzień dobry w powitalnym pakiecie paszport i tekę ministra finansów to nic dziwnego że "oficjalnie" jest ich 3-4 tys. Doliczając przechrztów zainstalowanych na politycznych synekturach, reprezentujących jednak mentalność i lojalność która z rodowitą polskością nie ma wiele współnego należałoby zapewne dopisać ze dwa zera do tych danych "oficjalnych".

Rozpocznijmy tyradę na temat żydowskiego spisku zakrojonego na skalę międzynarodową i antypolskim charakterze państwa Izrael.

Najlepszą sztuczką NWO było przekonanie ludzi że nie istnieje ;)
  • 1

Shi.

關帝

• Tematów: 39
  • Artykułów: 3
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Piszę z telefonu ale na ten temat muszę się wypowiedzieć - ten artykuł nie ma sensu, najmniejszego, z jednej prostej przyczyny - jest totalnie nie na temat, mówiąc przewrotnie "research" godny Ziemkiewicza. Nikomu nie chodzi o przeprosiny ani o zemste a o pamięć pomordowanych i jednoznaczne potępienie rzezi wołyńskiej. Wszystko po to aby niewielki odsetek pajaców jarających się zbrodniarzami pozostał nadal jedynie marginesem społeczeństwa a ludzie mówiący o sobie "cywilizowani" potrafili razem coś zbudować - jeżeli ktoś tego prostego konceptu nie łapie to po prostu nie ma pojęcia o temacie i o emocjach jemu towarzyszących.
  • 0

żaba.
  • Tematów: 32
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

ludzie to zwierzaki - im bardziej na wschód tym bardziej durne. ludobójstwo.. powinno się poznajdować potomków tych ukrainców co mordowali i pomordować ich

mało tego - pomordować w ten sam sposób jak mordowali oni- gwałcić kobiety i na końcu ucinać im cycki, ich dzieci nabijać na widły - a typom ucinać języki i grzebać żywcem :)

o to jak się bawili ukrainscy chłopi
1
2
3
4

Widziałem, jak jeszcze żyjącym ludziom rozpruwano brzuchy, wyciągami rękami wnętrzności, ciągnąc kiszki.
Widziałem, jak gwałcili kobiety, potem wbijali je na kołki, jak stawiali żywe kobiety nogami do góry i siekierą rozcinali na dwie połowy (…). Ktoś, kto nie widział tego na własne oczy, nie będzie w stanie w to uwierzyć” – wspominał cytowany w publikacji świadek rzezi Polaków w kolonii Władysławówka 29 sierpnia 1943 r., Władysław Malinowski.

//
Zjęcia ze względu na drastyczność zamieniłem na linki.
Za propagowanie nienawiści muszę wyciągnąć konsekwencje.
a.
Dołączona grafika

Użytkownik PoProstuArek edytował ten post 28.07.2013 - 22:47

• 0

Tenhan.
  • Tematów: 52
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Jak zginęło kilkudziesięciu żydów to płacz na cały świat a takich zbrodni z tyloma ofiarami było tysiące a my bagatelizujmy śmierć 100 tys. Polaków i to jeszcze w takich okolicznościach gdzie prześcigano się w sposobach i brutalności zabijania.

Jak już wspomniano tutaj o krytyce politycznej to też w tej kwestii dorzucę swoje trzy grosze. Sam jeden z niszczycieli cywilizacji który osiadł na tym forum nazywa to lewicową ekstremą a biorąc pod uwagę ich postulaty dotyczące żydów w Polsce to tylko umacnia mnie w przekonaniach że lewicowość to inicjatywa żydów żeby wyzyskiwać "gojów" poprzez administrację którą obsiądą i ogłupić ich równością i obietnicą sprawiedliwości społecznej żeby "goje" się na to zgadzali a to centralne planowanie + zarażenie społeczeństwa negatywnym stosunkiem do "burżujów" ma uniemożliwiać wybijanie się tym którzy do tzw. narodu wybranego nie należą. Jeszcze trochę to rzeczywiście już jawnie się tu zjadą w sporej liczbie i za jakieś kilkanaście lat Polacy skończą w getcie jak w filmie 13 Dzielnica a i tak nie zostanie to dostrzeżone jako nazistowski ruch wobec Polaków tylko będzie że "biedni żydzi dla własnego bezpieczeństwa musieli odgrodzić się od antysemickich i nazistowskich Polaków bo inaczej by ich pozabijali tak jak np. w Jedwabnem czyli w największej masakrze w dziejach świata lub znowu pobudowaliby polskie obozy śmierci".

Użytkownik Tenhan edytował ten post 29.07.2013 - 09:16

• 4

#22 Gość_Mira

Gość_Mira.

Napisano

Pomordowac potomkow tych ludzi ? Przeciez oni sa niewinni ! Czytalam juz wiele na tym forum, ale dopiero to mna wstrzasnelo.
W tym momencie staje sie to dla mnie wskazowka, ze na takich tematow nie mozna poruszac na forum internetowych, bo pojawiaja sie ludzie, ktorych poglady nie zasluguja na tolerancje.

Zaba twoim stwierdzeniem pokazales, ze reprezentujesz soba podobny poziom jak oni.

Nie wstyd Ci ? Naprawde nie wstyd Ci pluc taka nienawiscia wobec innych ludzi ?
Ciezko mi to powiedziec, ale nie potrafilabym zyc w kraju, gdzie ktos pragnie mordowac niewinnych ludzi.
I jeszcze plusy ? Kim wy jestescie ? Katolicy, chrzescijanie, moze ateisci a zasad moralnych w was brak. Brak czlowieczenstwa. Brak czegokolwiek.
I zeby nie bylo watpliwosci to zwracam sie tu do wszystkich, ktorzy chcieliby zemsty.

Ludzie nauczcie sie kochac, nauczcie sie wybaczac. Zacznijcie naprawiac swiat od siebie. Wtedy bedzie istotnie lepszy.
  • -1

żaba.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Pomordowac potomkow tych ludzi ? Przeciez oni sa niewinni !

mają ich geny, zrobili by to samo co te zwierzaki z upa.

ja bym ich nie pomordował własnoręcznie, bo nie jestem taki jak oni, ale... nie wiem w jakim świecie żyjesz i o jakiej miłości mówisz, na tle takich zbrodni :| żeby to jeszcze strzelali w łeb i do piachu - a oni co robili ? przecież takie rzeczy co oni wyprawiali to w najgorszych snach sie nie śnią. Takie gnoje nie zasługują na żadne wybaczanie, tylko na powolną, męczącą śmierć - ich potomkowie to samo, ktoś powinien ponieść konsewkencje. Ktoś powinien wybić w pył i zniszczyć te chore geny, żeby nie były przekazywane dalej.

z resztą takie gadanie o miłości od jakiegoś czasu śmieszy mnie i najchętniej bym się na to zwymiotował. jaka miłość ?? żyjesz sobie tutaj gdzie jest cieplutko, mało rzeczy zagraża i jest bezpiecznie to sobie możesz gadać o miłości, ale w tym samym momencie w afyce jakaś bojówka wyżyna całą wioske ludzi i to nie jedna nie jedną i nie tylko dziś czy jutro, to samo na bliskim wschodzie - nie masz pojęcia chyba jakie rzeczy sie dzieja jeszcze w tych czasach i jacy ludzie są.

Użytkownik żaba edytował ten post 30.07.2013 - 09:58

• 1

Makbet.

The truth is out there

• Tematów: 93
  • Artykułów: 10
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

moze ateisci a zasad moralnych w was brak. Brak czlowieczenstwa. Brak czegokolwiek

Bestie nie ludzie ci ateiści. A feee...

Żaba, proszę Cię zaprzestań głoszenia tego poglądu - przynajmniej publicznie - naprawdę nie chciałbym nakładać na Ciebie blokady pisania. Prezentujesz nieludzki model pamięci, tej złej pamięci - zawistnej, mściwe i bezkompromisowej. Nowe pokolenia Ukraińców mają tyle wspólnego ze zbrodnią wołyńską, co ty posiadając geny sarmatów z obecnym rozkładem tego państwa. Teraz będziemy nazywać zwierzętami potomków UPA, a za chwilę przerzucimy się na jeszcze agresywniejszą retorykę - Niemcy będą świniami w garniturach,? Karygodne jest żądanie śmierci dla kogokolwiek - z całym szacunkiem - obrazuje bezradność i nieumiejętność poradzenia sobie z takimi sytuacjami w sposób cywilizowany, co jedynie napędza koło.
  • 0

żaba.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

no dobra może się rozpędziłem z ich potomkami, może faktycznie oni nie mają nic wspólnego z tym, niech sobie żyją... tym bardziej, że właśnie przeczytałem, że Polacy już się tym zajeli i w przeszłości pozabijali ok 12 tysięcy ukrainców w odwecie.

... :)

jestem przepity, nie czuje sie sobą. może napisze na nowo jak mi przejdzie. za dużo alkoholu, złych informacji i zwłok na zdjęciach

Użytkownik żaba edytował ten post 30.07.2013 - 10:16

• -1

#26 Gość_Mira

Gość_Mira.

Napisano

moze ateisci a zasad moralnych w was brak. Brak czlowieczenstwa. Brak czegokolwiek

Bestie nie ludzie ci ateiści. A feee...

Czemu odwolujesz sie tylko do ateistow podczas gdy tam zostali wymienieni tez inni ? Masz z tym jakis problem ?
Przeciez wyraznie zostalo zaznaczone do kogo to jest skierowane.

Zaba jedyne co maja wspolnego to geny. To jeszcze nie powod zeby fundowac im taki los. W taki sposob moglibysmy domagac sie zlikwidowania potomkow Stalina czy innych zbrodniarzy wojennych. A co oni maja z tym wspolnego ? Urodzili sie w niewlasciwej rodzinie i tyle.
  • 0

Makbet.

The truth is out there

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Stosujesz gradację, przez co przywołanie ateistów sprawia, że utożsamiasz ich z największą złem i brakiem jakichkolwiek ludzkich odczuć. Nie dziw się, że uciekam się do ironii.
  • 0

#28 Gość_Mira

Gość_Mira.

Napisano

Stosujesz gradację, przez co przywołanie ateistów sprawia, że utożsamiasz ich z największą złem i brakiem jakichkolwiek ludzkich odczuć. Nie dziw się, że uciekam się do ironii.

Wrecz przeciwnie. Ateisci przez niektorych uwazani sa za ludzi bez zadnych zasad moralnych (cos na zasadzie nie wierzy w Boga = nie moze byc dobrym czlowiekiem) z czym sie nie zgadzam. Sa podani jako ostatnia grupa, poniewaz najmniej sie po nich spodziewam checi zemsty.
Powiem wiecej, myslalam ze to wlasnie ich cechuje posiadanie moralnosci glebokiej, nie narzuconej przez nikogo, tylko wynikajacej z glebi serca.
Widocznie mylilam sie co do niektorych z nich. Wszedzie sa w koncu czarne owce.
  • 0

#29 Gość_Husar

Gość_Husar.

Napisano

Problem z tymi przeprosinami ze strony Ukraińców leży w kwestii że oni też mają w pamięci narodowej wielowiekowy ucisk i podleganie pod Rzeczpospolitą. Oni też czują się ofiarami i w takiej sytuacji nie będzie jednostronnych przeprosin.
Ktoś tutaj porównywał tą sytuację do tego że ktoś da mi w twarz. Otóż nie da się tego w ten sposób porównać, bo sytuacja wygląda na prawdę tak:
Wieki dawania sobie po pysku, w końcu Ukraińcy wyciągają nóż.

Oczywiście pogląd że Rzeczplita była krystaliczna to bardzo wygodny pogląd. Ale usilnie przez wieki blokowaliśmy Ukraińcom możliwość posiadania własnego kraju i samostanowienia. To jest właśnie ta nasza wina.

Trochę mijasz się z prawdą, ponieważ wystarczy prześledzić granice Polski i naszych sąsiadów na przestrzeni wieków i łatwo można dostrzec, że duża część Ukrainy była bardziej Polska niż Ukraińska, a i w niektórych okresach Ukraina była "Litewska". Innym razem Litwa była Polska i tak to się toczyło. Zresztą Ukraina była też jako Ruś Ukraińska i zazwyczaj tamte tereny były "uciskane" przez dzisiejszą Rosję. We Lwowie nawet dzisiaj wielu Ukraińców rdzennych chciałoby przynależeć do Polski i nie mówię teraz o Polakach, tylko o Ukraińcach z tej zachodniej części, więc takie generalizowanie o pojmowaniu krzywd to można tworzyć na papierze toaletowym z nudów.

Zresztą jakoś nie znam innego państwa w Europie, które przez 1000 lat miałoby tyle problemów z "uciskiem" co my. Właśnie Polska mają niefortunne usytuowanie na mapie była nadgryzana a to przez Niemców, a to Szwedów, a to Ruskich, a to Tatarów, można wyliczać. Wielu było agresorów na nasz kraj i ewenementem światowym jest my jako jedyny naród na świecie doświadczany tak okrutnie zaczyna przepraszać za blizny będąc ofiarą. Polska to ewenement światowy, który nie mając nic wspólnego z obozami śmierci zaczyna być "odpowiedzialna" na łamach światowego multipleksu HD za żydowskie udręki.

A ktoś nas przeprosi za wymordowanie ponad 20mln Polaków i Ukraińców podczas II Wojny Światowej? Może teraz dla odmiany nam wypłacą 700mld Euro odszkodowania za zniszczoną Polskę? Przynajmniej dziurę budżetową załatamy. Zamiast tego to drwiny mamy z patriotyzmu, wyciszanie w mediach świąt narodowych i prowadzoną politykę pozbawiającą tożsamości narodowej. Wstyd i hańba antypolakom.

• 2

Makbet.

The truth is out there

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Może teraz dla odmiany nam wypłacą 700mld

Reparację wojenne były przyznawane indywidualnie ze strony powojennych Niemczech. Ostatnimi czasy szperając w rodzinnych dokumentach mojej dziewczyny odnalazłem pismo (atrament niemiecki wygląda jak nowy na dokumencie urodzenia z 1909 roku, zaś ten PRLowski z 1973 już dawno wyblakł - mówię o piórze, nie druku :) )zaświadczające o przyznanie rodzinie odszkodowania za "wycierpiane podczas okupacji krzywdy", w przeliczeniu na nowe 100 tys. zł. Nie mam pojęcia czy przyznawano wszystkim i jakie były kryteria.

wyciszanie w mediach świąt narodowych

Rocznice śmierci poszczególnych generałów nie są jeszcze świętami narodowymi. Z kolei ( wczorajszy przykład) TVN był bardzo zaaferowany rocznicą powstania styczniowego.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych