Skocz do zawartości

Zdjęcie

Anioły istnieją naprawdę ???

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
152 odpowiedzi w tym temacie

#121 Gość_Muhad

Gość_Muhad.
  • Tematów: 0

Napisano

Ja mowie tylko, co mi powiedzial opiekun...

Nic Ci innego powiedzieć nie mógł skoro uczestniczy w hodowaniu ludzi.

Co prosze?

Każdego człowieka po śmierci przejmowana jest dusza przez gady, którzy utrzymują naszą świadomość w holograficznej kwarantannie i w niej widzimy to co nazywasz opiekunami, aniołami, itp. Część tego co widzimy jest nawet realna, ale gady są zmiennokształtne, więc i mogą podszywać się jako dobroduszne i piękne istoty, ale wibracja ich energii jest bardzo niska. Jednak w żadnym wypadku nie widzimy aniołów z prawdziwego zdarzenia. Hodują nas, żeby żywić się negatywną energią, której podwaliny to strach, agresja, nienawiść, dlatego też na świecie podtrzymywany jest akt terroru i ciągłej gonitwy za pieniądzem. Utworzyli nam systemy religijne dla swoich celów, itp. Blokują nasz potencjał i możliwość przejścia w wyższe wymiary. Gady nie mają dostępu do 6 wymiaru. Operują od 3 do 5. Ich wpływ widoczny jest na na całym świecie,mamy symbolikę smoków, węży, itp. Przejawia się we wszystkich kulturach.

Użytkownik Muhad edytował ten post 19.04.2011 - 08:03

• 1

#122 Gość_Dolg

Gość_Dolg.

Napisano

Anioły tak jak ludzie maja swoje humory. Czasem wspolpracuja czasem nie. Sa to dusze ludzi, ktorzy nie zalatwili do konca swoich spraw na Ziemi, ale tu tez nie ma reguly.

To o czym mówisz to sa przewodnicy , a nie anioły.
  • 0

#123 Gość_Muhad

Gość_Muhad.

Napisano

Przewodnicy, anioły, opiekunowie, to jest jedno właściwie i to samo. To są negatywne formy, które sterują programami inkarnacyjnymi.
  • -1

restek.
  • Tematów: 52
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Muhad nie mozna wsadzac wszytkich do jednego wora, sa rowniez dobre istoty ktore chca naszego zbawienia, trzeba uswiadomic sobie ktore sa dobre a ktore zle.
  • 0

#125 Gość_Dolg

Gość_Dolg.

Napisano

Przewodnicy, anioły, opiekunowie, to jest jedno właściwie i to samo. To są negatywne formy, które sterują programami inkarnacyjnymi.

Muhad mając takie zdanie o nich takimi ich stwarzasz. Nie mam pojecia czy istnieją jakieś negatywne formy , ale wszystko to co na zewnątrz jest odbiciem naszego wnetrza. Gdy będziesz w miłości do siebie żaden negatyw się do ciebie nie przyczepi.

Wszystkie energie , aniołowie , jezus , oni mówią z naszego wnętrza , z naszego serca , tam są jednym.

Kiedyś Swami Vishwananda mówił o Jezusie , a brzmiało to mniejwiecej tak :
Nie czekajcie aż Jezus zmartwychstanie na ziemii po raz kolejny , on raz już umarł na ziemii i tam zmartwychstał. Nie czekajcie na zawiciela. On drugi raz zmartwychstanie , ale w waszych sercach.

Pozdrawiam:)
  • 0

#126 Gość_Muhad

Gość_Muhad.

Napisano

Owszem nie wszystkie są negatywne. Istoty z innego miejsca, aby zniwelować negatywne skutki działalności "stróżów", którzy żywią się naszą energią postanowili potworzyć tzw. kwarantanny uzdrawiające i regulujące energetykę przed następnym wcieleniem. Po śmierci my ludzie mamy styczność z co najmniej dwoma typami istot o różnych biegunowościach energetycznych.
Zbawienie - to wolność od nich i korzystanie z wolnej woli.
  • -1

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Każdego człowieka po śmierci przejmowana jest dusza przez gady, którzy utrzymują naszą świadomość w holograficznej kwarantannie i w niej widzimy to co nazywasz opiekunami, aniołami, itp.

Może nie jestem zbyt obeznany w tych gadzich sprawach ale mam kilka pytań. Czym te gady szczególnym się wyróżniają że przypadła im rola przewodników dusz? Czy to ma związek z tym że my jako ludzie (ssaki) pochodzimy od gadów? Oczywiście nie bezpośrednio, to nasi odlegli przodkowie. czyli jeśli ktoś w trakcie NDE widzi Jezusa to jest to tylko przeistoczony gad? :o
To z tego wynika że Jezus Maryja i inni bogowie są pachołkami gadów i to te gady wszystkim rządzą.
Najdziwniejsze i najzabawniejsze jest to stwierdzenie że gady stworzyły nam religię. No ale tak to jest, kiedy człowiek zostaje zmanipulowany przez filmy ze schabami i innymi prorokami new age. Oni muszą być z siebie niezwykle dumni, że tak łatwo ludzie nabierają się na te wszystkie opowieści.

Użytkownik Wszystko edytował ten post 06.05.2011 - 11:02

• 3

#128 Gość_Muhad

Gość_Muhad.

Napisano

Gady niespecjalnie chcąc podnosić swoje wibracje w kierunku pozytywnym zostały zmuszone do czerpania negatywnej energii aby przetrwać. W taki o to sposób przybyły na naszą planetę majstrując w DNA już istniejącym gatunku ludzkim, aby ludzie ulegali negatywnej stronie życia, aby byli podatni na barbarzyństwo i brak empatii. Utworzyli programy inkarnacyjne i za pomocą własnej technologii przejmują dusze po opuszczeniu ciała (nie wszystkie) ściągając je w swoim kierunku. Jest jeszcze jedna strona medalu. Istoty z konfederacji, aby zniwelować negatywne działanie gadów utworzyły kwarantanny uzdrawiające dla istot opuszczających ciało. Muszą naprawić energetyczne szkody. To taka niby rekompensata niby. Oni nie mogą ingerować w naszą wolną wolę, dlatego nie wtrącają się w sprawy gadów i to tak się kręci i kręci nieustannie. Tak naprawdę żadnej istocie we wszechświecie nie przypada żaden przewodnik ani pomocnik. Każda istota ma wolną wolę i to ona decyduje co dalej. Utworzony system religii jest po to, aby ludzie sądzili że są zależni od kogoś lub czegoś, a to jest tylko ominięcie wolnej woli. W ten sposób ludzie podświadomie sami zapraszają i dają się ściągać do klatek. Najlepsza jest - Aniele boży, stróżu mój...itd. I możesz mieć pewność, że taki "aniołek" w ciele gada na pewno Twoją energetyką się zainteresuje i będzie Ci do głowy podsyłał różne programy. Gady mogą nami się bawić na poziomiach 3-5, z tymże oni egzystują na poziomie czwartym, dla nas niewidocznym przez jeszcze jakiś czas. Niestety dla gadów kończy się panowanko i będą musieli odlecieć, bo blokady, które nam nałożyli zejdą procesem naturalnym, na który oni wpływu nie mają. My jako istoty skoczymy na czwarty wymiar, w którym ciała obecne będą zbędne z racji innej percepcji, więc już DNA jakie nam zrobili nie będzie istniało. Odzyskamy znacząco na świadomości istnienia, ale nie wszystko od razu.
Dlatego nie zdziwcie się, kiedy za jakiś na niebie zaczną pojawiać się statki a w nich "świetliste" istoty, piękne i powabne, będą zapraszać ludzi na statki w celu ewakuacji przed szalejącymi żywiołami matki ziemi (co już zaczyna się dziać).
Nie zdziwcie się, kiedy nagle zaczną objawiać się Jezusy, Papieże, Matki Boskie, Buddy, Allahy i inne tego typu, którzy będą chcieli ratować nas i zapraszać do "rajów obiecanych" - dokładniej czytaj - klatek holograficznych gadów. Najlepiej po prostu olać i oddać się temu co ma na ziemi nastąpić. Olać Bin Ladenów, Olać UE, olać USA, olać wojny, olać po prostu wszystko. Cieszyć się życiem w tej formie do czasu kiedy jeszcze możemy i odpuścić w sobie negatywne emocje.
Kara spotka arystokratów i nadęte elity i oni polecą sobie statkami z myślą o tym, że są niesamowitymi farciarzami. Będą żałowali niestety :) Pozostali obudzą się w innej rzeczywistości.

A filmiki z youtuba to akurat najmniejsze Twoje zmartwienie. Ludzie czerpią tę wiedzę z out there. Coś co będzie dostępne niebawem dla wszystkich.

Użytkownik Muhad edytował ten post 06.05.2011 - 11:23

• 1

Goosfraba.
  • Tematów: 3
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

:/ I tu cisną się na usta dwa cytaty z filmów sci-fi: "Help me Obi-Wan Kenobi" oraz "Abandon all hope".
  • 0

#130 Gość_Muhad

Gość_Muhad.

Napisano

Nikt nie karze Ci w to wierzyć. Czas sam wszystko zweryfikuje.
  • 0

Wszystko.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Piszesz, że to gady nam kopały w kodzie DNA i dlatego jesteśmy zdolni do czynienia zła. A co ze zwierzętami, im też ktoś majstrował w dna? Przecież zwierzęta też potrafią robić krzywdę innym zwierzętom i ludziom. To wynika z ich wolnej woli. Nasza wolna wola również polega na tym że możemy robić źle albo dobrze. Kto mówi tym gadom co oni mają robić, mają jakiegoś gad-szefa?

Nie zdziwcie się, kiedy nagle zaczną objawiać się Jezusy, Papieże, Matki Boskie, Buddy, Allahy i inne tego typu, którzy będą chcieli ratować nas i zapraszać do "rajów obiecanych" - dokładniej czytaj - klatek holograficznych gadów.

Jezusy, Matki Boskie objawiają się już od setek lat, i jakoś nigdy nigdzie nikogo nie zapraszali, więc mówienie że będą nas gdzieś zapraszać jest czystą fantazją, bo czemu teraz mają to robić a przez tyle wieków tego nie robili?
A to będą objawienia prawdziwego Jezusa, Buddy, Alllacha czy może te gady upodobnią się do tych postaci i będą zwodzić ludzi?

Jeśli ty rzeczywiście w to wszystko wierzysz, to chyba coś z tobą jest nie tak. Te twoje wyjaśnienia są okropnie infantylne. Małe dzieci wierzą w takie coś, ale żeby dorosły człowiek coś takiego pisał?

Coś co będzie dostępne niebawem dla wszystkich.

Ależ te "niebawem" to ja już słyszę od wielu lat, od kiedy powstało New Age czyli w latach 60 ubiegłego wieku, i nadal jakoś tego nie ma.
  • 0

livin.
  • Tematów: 11
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Piszesz, że to gady nam kopały w kodzie DNA i dlatego jesteśmy zdolni do czynienia zła. A co ze zwierzętami, im też ktoś majstrował w dna? Przecież zwierzęta też potrafią robić krzywdę innym zwierzętom i ludziom. To wynika z ich wolnej woli. Nasza wolna wola również polega na tym że możemy robić źle albo dobrze. Kto mówi tym gadom co oni mają robić, mają jakiegoś gad-szefa?

O, ale wtopa - zwierzętami kieruje INSTYNKT, nie wolna wola. Jakby świnia miała wolną wolę, to mogłaby w garniturze ucztować przy korycie.
Co do reszty - Zapoznaj się Wiem Wszystko z Davidem Icke, on zajmuje się reptilianami - mało tego, dosyć ciekawie wykłada swoje teorie, nie uznałabym go za dzieciucha. Poza tym - nim zaczniesz kogoś obrażać mówiąc "coś z tobą nie tak", chociaż przybliż sobie temat o jakim chciałbyś dyskutować, napisanie komuś "jesteś walnięty" to nie argument.

nie jestem zwolenniczką teorii "raptor jesusa", ale zdarzyło mi się obejrzeć kilka wykładów na ten temat
  • 0

Wszystko.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nie będę słuchał jakiegoś tam icka. Wiem co ten gościu wygaduje.
Wolna wola zwierząt. Tutaj można się spierać czy zwierzęta mają wolną wolę, a jeśli tak to które. Na pewno w przypadku tych najprostszych bakterii i mrówek o wolnej woli raczej mowy być nie może. W przypadku niektórych zwierząt można mówić o czymś takim jak zalążki moralności.
Stwierdzenia Muhada o tym że ktoś nam musiał wszczepić zło w geny kładą się w gruzach, jeśli weźmiemy pod uwagę to, że inne zwierzęta, istniejące na ziemi długo przed pojawieniem się człowieka, wykazują taką samą zdolność do krzywdzenia innych zwierząt. Np szympansy mogą z jakiś tam błahych z naszego punktu widzenia powodów atakować, a nawet zabić członka swojej grupy.
Im też majstrowano w genach>?
Jeśli dorosły człowiek mówi, że gady przylatywały na naszą Ziemię i majstrowały nam w dna , tak żebyśmy mogli czynić zło, to chyba to nie jest całkowicie normalne? Jest wiele innych prostszych wyjaśnień takich zjawisk, jak czynienie złych rzeczy. Chyba nie trzeba wyciągać jakiś kosmicznych teorii o kosmitach. To dziecinne jest.

Jeśli zwierzęta nie mają wolnej woli to jak te gady radzą sobie z kierowaniem ludzkich dusz, z zmianą swojej postaci itp.? I dlaczego taka świnia się do tego nie nadaje? Przecież to inteligentne zwierzę.

Użytkownik Wszystko edytował ten post 06.05.2011 - 20:16

• 1

#134 Gość_Muhad

Gość_Muhad.

Napisano

Wiesz, szczerze mało mnie interesuje ,czy uważasz mnie za dziecinnego, czy uważasz mnie za nienormalnego. Serio. I DON`T CARE. Twoja sprawa jak na to patrzysz a ja nie mam zamiaru Cię do niczego przekonywać. Chciałbym jednak zaznaczyć, że wielu ludzi, których nawet ja znam wie o gadach z własnych doświadczeń, także sam David Icke, to tylko jedna kropla w morzu.
Do tego nie ma co porównywać zwierząt do ludzi. Jest to totalnie chybione porównanie. To zupełnie dwa odmienne stany świadomości. Do ludzi można jedynie porównać jedną grupę żyjących istot na ziemi a są nią delfiny. One różnią się od wszystkich innych zwierząt i jako jedyne są wolne od gadziego wpływu. Mają niesamowitą empatię, są czyste jak łza i do tego bardzo inteligentne.
Co do objawień "świętych" z przeszłości. To było zaledwie manipulacyjne przygotowanie ludzi i upewnianie ich w tym, że religia jest cacy. No kto tak uważa, to jego sprawa.
Wiem wszystko, myśl sobie co tam chcesz. Ja tylko napisałem o "aniołach" to co ja wiem.
Cześć.
  • 1

Wszystko.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Odpowiedziałeś tylko na kilka moich pytań i to w dodatku mało konkretnie. Dlatego nie będę zadawał kolejnych bo chyba nie ma to sensu, a zwłaszcza zadawanie tych samych po raz kolejny jest jeszcze bardziej bez sensu. No chyba że na nie odpowiesz. Nie wiem jaki pożytek te gady mają z umacniania kultu takich postaci jak Jezus albo budda. Po co to robią? Historia wygląda tak, że kiedyś narodzili się tacy ludzie jak np. Jezus. Mieli oni swoich wiernych uczniów, a potem dzięki cesarzowi konstantynowi kult tej postaci nabrał państwowego charakteru. Został narzucony odgórnie. Ale przecież nie wziął się całkowicie z niczego. W sumie można uznać że gdyby nie dany prorok albo mesjasz, to religie takie jak chrześcijaństwo by nie powstały. To oni dali początek swoim kultom.
Te objawienia niczego nie zmieniają, może tylko to że przybywa trochę wiernych. Ale bez nich religie świetnie sobie radzą, czego dobrym przykładem jest buddyzm.
Jeśli ktoś uważa że wszystkie religie stworzyły gady to jego sprawa. Ale w coś trzeba przecież wierzyć, jeśli się uzna wszystkie religie za fałszywe to trzeba się przerzucić na jakąś zakamuflowaną religię w której jedyna prawda jest taka że gady rządzą światem. Trzeba być silnym emocjonalnie żeby odrzucić wszystkie religie, wierzenia w bóstwa, przesądy itp. i jednocześnie nie uwierzyć w nową serwowaną papkę, tylko trochę przerobioną.
Cześć

Użytkownik Wszystko edytował ten post 07.05.2011 - 12:05

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych