Napisano 15.11.2013 - 22:55
Napisano 16.11.2013 - 08:37
Napisano 23.11.2013 - 23:20
Napisano 09.02.2021 - 01:13
Cześć! Trochę czasu już minęło, probowalam zapomnieć, ale czasem się nie da... czy ktos jeszczcze z uczestników tego tematu jest aktywny?
Jestem autorka - powracam.
Dziękuje wszystkim za odpowiedzi, nawet te sugerujące, ze jestem oszustka (nie interesują mnie Wasze opinie na temat tego, czy zdjęcie jest autentyczne, czy nie... nie muszę nikogo przekonywać i nie chce!) dziękuje także za Wasza pomoc. Minęło trochę lat, a ja dalej trzymam ten aparat oraz karte pamięci z tym jednym zdjęciem. Dlaczego? Nie wiem, przez te lata często powracałam do tego tematu- bywaly trudne chwile, ale jedno wiem na pewno- gdyby ten ktos chciał zrobić mi krzywdę, zrobiłby to już dawno.
Wracając do wspomnień:
- siedziałam z przodu, ale nie pamietam czy na miejscu pasażera, czy kierowcy, prawka wtedy nie miałam, nie mniej jednak lubiłam siadać na miejscu kierowcy i słuchać muzyki,
- samochod: Toyota Yaris 2004 rok,
- nie potrafiłam wtedy dobrze obsłużyć painta, nie mówmy wiec o takich przeróbkach
- zdjęcie było u dwóch specjalistow, którzy potwierdzili autentyczność, jednak ciężko było również im wyjasnic „to”,
- przez te lata starałam się nie pokazywać zdjęcia, spotkałam się po drodze z opiniami, ze może to pogorszyć sytuacje. (?)
Zdjęcie jest niedostępne, ale bardzo chętnie na prośbę wstawię je ponownie.
Pozdrawiam Was.
Możesz nie mieć okazji:
4.8 Jeden Użytkownik może posiadać tylko jedno konto. W przypadku wykrycia kilku kont przynależących do jednego Użytkownika, wszystkie konta zostaną zawieszone na okres 180 dni. Po upływie tego czasu tylko jedno z nich, założone najpóźniej, zostanie odblokowane.
Czekam na wyjaśnienia na PW, byle szybko.
Staniq
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych