Napisano 16.09.2006 - 00:57
Napisano 16.09.2006 - 01:11
Napisano 16.09.2006 - 01:37
Przyganiał kocioł garnkowi.hehe ale żeś mnie rozbawił tą amatorką
Chcesz mi powiedzieć, że pan von Kleinst w ten sposób dochodzi do swoich "prawd"? A akurat to, co przedstawiłem to skrócone informacje dotyczące wyników takich właśnie badań. W sieci mozesz znaleźć pełne raporty i dokumentację. Ciekaw jestem, czy kiedyś chociaż raz porządnie zagłębiłeś sie w analizę oficjalnych wersji przebiegu zdarzeń. Czy tak jak większość odrzucasz je z założenia.Do tego to jest potrzebna dłuuga i żmudna praca ekspertow z conajmniej kilkunastu dziedzin, przeprowadzenie sporasnej ilosci badan testow itd.
czemu zawalenie sie budynkow wyglądało na kontrolowane zburzenie
Napisano 16.09.2006 - 02:45
Nie, nie to nie są wyniki badań o które mi chodziło... Takich rzetelnych i rzeczowych badan, niestety brakuje... Tak się składa, że nikt nie kwapi się do tego aby poznac prawdę z wydarzen 9/11... Do tego juz dochodzi, że matki zamordowanych synów musza biegac po odpowiednich urzedach żeby wszczeto jakiekolwiek śledztwo, a jezeli juz do nich dochodzi to jest wiele kontrowersji...A akurat to, co przedstawiłem to skrócone informacje dotyczące wyników takich właśnie badań.
Jeszcze tego by brakowało jakby WTC wyburzyli od dołu :Budynki raczej wyburza sie od dołu...
Napisano 16.09.2006 - 07:27
Napisano 16.09.2006 - 07:36
Napisano 16.09.2006 - 11:30
To zapraszam cię na stronę: http://wtc.nist.govNie, nie to nie są wyniki badań o które mi chodziło... Takich rzetelnych i rzeczowych badan, niestety brakuje...
Cóz, to co opisujesz ma miejsce, alee zapominasz dodać, że są to marginalne sprawy.Do tego juz dochodzi, że matki zamordowanych synów musza biegac po odpowiednich urzedach żeby wszczeto jakiekolwiek śledztwo
Napisano 16.09.2006 - 11:58
Napisano 16.09.2006 - 12:38
Napisano 16.09.2006 - 15:49
Stary taka amatorka mi sie nie podoba ponieważ, to nie jest byle jaka sprawa zawalenie sie wierz WTC a takie standardowe badania jakie zostały przeprowadzaone kompletnie nie wystarczą do poznania prawdy... Ja wiem badali tą sprawę dla swietego spokoju ale zadaj sobie pytanie w jaki sposob to badali...Po 1 Legalize, jeśli taka amatorka Ci się nie podoba, to czemu te wszystkie spiskowe brednie, tworzone również przez amatorów przyjmujesz za racjonalne?
Nie, nie ja ci dalem tylko przykład a to tyczy sie całej sprawy WTC... Jest ogromne zamieszanie a nikt sie nie kwapi do przeprowadzen odpowiednich sledztw... To sie tyczy wiekszosci watkow z 9/11... Dam ci drugi przykład: wyobraz sobie ze dopiero w tym tygodniu wyszło na jaw ze CIA nie miało zadnych dowodow na powiazania Bin Ladena z Irakiem.... Kitow nawciskali jak z wszystkim innym i sieja postrach bezprawnie w ropnych krajach... Takich kwestji jest mnostwo robia metlik ludziom poprzez wprowadzanie fałszywych informacji na swiat i potem to wykorzystuja umywajac rączki jednoczesnie nie robiac nic by ludzie poznali prawdy jedynie co robią to utrudniają pracę... Wszystko jest zwykla prowizorka...Cóz, to co opisujesz ma miejsce, alee zapominasz dodać, że są to marginalne sprawy.
I z tego co się orientuję sprawy dotyczą takich rzeczy jak (pytania):
Napisano 16.09.2006 - 18:47
Jestem 100% pewien ze Rząd USA maczał w tym wszystkim rączki i dopuki rzadzi ekipa Busha nie doczekamy sie rzetelnych badan...
Napisano 16.09.2006 - 19:02
Napisano 16.09.2006 - 19:42
Własciciel WTC już sie wypowiadał na ten temat i:Zastanawiam sie nad jedną kwestią-bardzo abstrakcyjną. Cóż się stanie, jeśli np właściciel WTC pewnego dnia ogłosi na żywo w TV że jednak wyburzenie było i potwierdzą to ci, którzy ładunki założyli. Przypuszczam, że trzeba będzie im udowodnić, że sie mylą?
Napisano 16.09.2006 - 20:08
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych