Napisano 27.09.2006 - 17:02
Napisano 27.09.2006 - 17:14
Napisano 27.09.2006 - 17:49
Dokładnie, w domciu to każdy może sobie kminić o rakietach, kontrolowanym wyburzaniu, spiskach etc. a bez poparcia tego w wyliczeniach i dowodach to możemy się jedynie popodniecać tym spiskiem i nic więcej. Bo ten spisek istnieje tylko w ludzkiej wyobraźniZ tymze w domciu to kazdy moze sobie kminic a bez dowodow, raportow, wyliczen specjalistow i ekspertyz to mozna sobie darowac , takze nie podniecajmy sie tak bardzo
Napisano 27.09.2006 - 18:16
Przepraszam, ale trudno mi się opanować.=]Dziś dotarłem do czegoś takiego
US Govt Use Of Nukes At The WTC
Nigdzie nie napisałem, że moj post wyjaśnił wszystko. Zająłem się tylko jednym ogniwem łańcucha jakim jest TS. Jak widać, bardzo słabe to ogniwo. A przypominam, że: Wytrzymałość łańcucha jest równa wytrzymałości jego najsłabszego ogniwa.tak napewno Mariush wyjasnil kazda kwestie
Raczej to drugie. :-DCiekawi mnie tylko czy takie argumenty w ogóle na zwolenników TS działają czy omijacie je szerokim łukiem byleby spisek trwał?
Napisano 28.09.2006 - 08:44
Napisano 28.09.2006 - 10:40
Napisano 28.09.2006 - 10:45
Niektórzy żyją w świecie fantazji, w którym USA to wspaniały kraj, praworządny a dobrze wiadomo ,że jest inaczej
Napisano 28.09.2006 - 11:30
Oho, odnoszę wrażenie że to o mnie mowaOdnoszę wrażenie ,że jeden najbardziej zagorzały obrońca USA nie zna poprostu realiów i praw jakimi się rządza owe manipulacje.
Napisano 28.09.2006 - 14:38
Napisano 28.09.2006 - 14:54
No cóż, istniały i istnieją dalej bardzo ważne poszlaki wskazujące właśnie ma niego. I donoszą o nich wywiady wielu państw, nie tylko USA.skoro wysyłają do afganistanu za bin ladenem swoje wojska i omyłkowo mordują dzieci, kobiety i innych niewinnych ludzi, wówczas gdy nie przedstawili żadnych dowodów ze to akurat Bin laden stoi za zamachami.
No nie znam danych na ten temat, ale czy masz na myśli Osamę?Każdy wie ,że Bin laden zostawia rocznie w budżecie USA przszło 2 biliony dolców.
Morderstw nie było o ile wiem. Tortury były, sprawców wykryto i ukarano (nie wiem czy słyszałeś o eksperymencie w którym studenci mieli odgrywać role strażników i więźniów - to mówi conieco o ludzkiej psychice), a okupacją to raczej nie jest - teraz ja mogę zauważyć że używasz słownictwa całkowicie antyamerykańskiego.Mordowali i torutrowali ludzi, okupowali kraj.
To ja się dziwię że w ogóle za jakimkolwiek krajem przepadasz No bo chyba jakiś lubisz? A naszą Polskę szanujesz? Za nasze wyzyskiwanie Ukrainy itp Każdy kraj działa tak, aby umocnić woją pozycję i każdy robi to wg swoich możliwościNie dziw mi się ,że nie przepadam za tym krajem, który postępuje w ten sposób
No ja raczej nie mam problemów ze zrozumieniem tego co czytam. Z tamtych książek dowiedziałem się wiele jak można manipulować ludźmi. Ale aby kompletnie nimi manipulować należy ich pozbawić wolności.Mówisz ,że czytasz książki. A co one Ci dadzą? Ja czytając pdręczniki z matematyki nie zawsze je rozumię.
Oczywiście że może, każdy z nas jest manipulowany, ale nie tylko przez USA - przez każdy rząd każdego kraju. To normalne. Ale to, że można ludźmi manipulować nie jest absolutnie żadnym dowodem na TS. Bo jaki to niby ma związek?Wynika z nich chociażby to ,że nie przyjmujesz do wiadomości , że USA może manipulować ludzmi
Napisano 28.09.2006 - 16:39
Dziękuję za uznanie. :smile:Mariush, pomijając wspaniałą pracę jaką wykonałeś(rzetelne i imponujące opracowania) opierając się na Twym stwierdzeniu o łańcuchu niestety możemy dokładnie powiedzieć to samo o "drugiej stronie medalu" więc nie jest to wg mnie fortunne porównanie.
Właśnie, że są. Tym bardziej jeśli są to niezależne fakty naukowe (patrz wyżej). W takim wypadku nie ma znaczenia, kto je przedstawia: czy naukowe instytuty rządowe, czy von Kleist, czy nawet naukowcy z Zeta Reticuli. ;-)żadne wyliczenia i analizy nie są istotne jeśli nie badało się sprawy na miejscu i to wielokrotnie przeglądając ekspertyzy
ILE???!!!!Każdy wie ,że Bin laden zostawia rocznie w budżecie USA przszło 2 biliony dolców.
Napisano 28.09.2006 - 17:48
Każdy wie ,że Bin laden zostawia rocznie w budżecie USA przszło 2 biliony dolców.
Napisano 28.09.2006 - 18:07
Napisano 01.10.2006 - 10:14
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych