Jest wiele prawdziwszych filmów, niż ten zaprezentowany przez Ciebie.
Tutaj jest sama prawda.
http://www.youtube.com/watch?v=ZC1di_gIAYc
Napisano 30.08.2013 - 18:05
Napisano 30.08.2013 - 18:24
Tutaj jest sama prawda.
http://www.youtube.com/watch?v=ZC1di_gIAYc
Napisano 30.08.2013 - 18:27
Użytkownik Atomowy_jogurt_zagłady edytował ten post 30.08.2013 - 18:34
Napisano 30.08.2013 - 18:34
Bardziej zdecydowane środki? Co masz na myśli? Hitler próbował wytępić żydów - pomimo ogromnych środków, nie udało mu się wytępić wszystkich. Nawet, jak już przegrywał wojnę, pociągi z żydami na śmierć miały priorytet...
Dialog to próbujemy prowadzić od dłuższego czasu, tylko że niestety nic z tego nie będzie. Potrzebne są bardziej zdecydowane środki, bo czas na gloryfikowanie tolerancji się niestety skończył.
Długo próbowaliśmy, ustępowaliśmy na wielu polach, podczas gdy tego nie robili nic.
(...)
Są może jakies nowocześniejsze środki, by wytępić teraz muzułmanów?
Użytkownik Striker edytował ten post 30.08.2013 - 18:35
Napisano 30.08.2013 - 18:50
Nadal nie widzę sensu w tych wypowiedziach.W kwestii bardziej zdecydowanych środków ja np. widzę uszczelnienie granic, rewizję polityki imigracyjnej, programy asymilacyjne i oczywiście ochronę dziedzictwa kulturalnego Europy.. Podobnie jak ma to miejsce w Australii lubw USA, które są goscinne ale wymagają od gości podporządkowania się mniejszości do tradycji i obyczajów.
Użytkownik Wędrowiec edytował ten post 30.08.2013 - 18:51
Napisano 30.08.2013 - 18:52
Napisano 30.08.2013 - 19:32
Nadal nie widzę sensu w tych wypowiedziach.
W kwestii bardziej zdecydowanych środków ja np. widzę uszczelnienie granic, rewizję polityki imigracyjnej, programy asymilacyjne i oczywiście ochronę dziedzictwa kulturalnego Europy.. Podobnie jak ma to miejsce w Australii lubw USA, które są goscinne ale wymagają od gości podporządkowania się mniejszości do tradycji i obyczajów.
Uszczelnianie granic? Uszczelką do okien - czy jak?
Rewizję polityki? Tego bierzemy - a tamtego nie? A jakie kryteria?
Ochronę dziedzictwa Europy? A czy "oni" to niszczą?
Podporządkowanie się? Może mają się ochrzcić?
To jakiś bełkot, to co piszesz.
Napisano 30.08.2013 - 19:59
Pewnie by zabili - jak każdy dobry chrześcijanin czy muzułmanin.Jesteś hipokryta - dla muzułmanina gorszy od chrześcijanina (czyli niewiernego psa) jest ateista, anarchista - dla nich ja mogę być sługa ale ty nie masz prawa żyć bo jesteś zarazą - oni by Cię zabili tylko za Twoje poglądy gdyby nie ochrona prawna jaką daje Ci państwo, które za pomocą siły fizycznej egzekfuje jego przestrzeganie.
Napisano 30.08.2013 - 20:44
Na szczęście cała europejska kultura rozwinęła się wbrew kościołowi, inkwizycji i nakazom wiary. Niestety, sporo wybitnych ludzi musiało za to oddać życie....Jeśli pod terminem niszczenia europejskiej kultury, rozumiemy laicyzację i wycofywanie religijności z życia publicznego, to znakomicie muzułmanów wyręczają w tej kwestii sami europejczycy. Wystarczy pojechać do Czech albo Irlandii.
Napisano 30.08.2013 - 20:51
Pewnie by zabili - jak każdy dobry chrześcijanin czy muzułmanin.
Jesteś hipokryta - dla muzułmanina gorszy od chrześcijanina (czyli niewiernego psa) jest ateista, anarchista - dla nich ja mogę być sługa ale ty nie masz prawa żyć bo jesteś zarazą - oni by Cię zabili tylko za Twoje poglądy gdyby nie ochrona prawna jaką daje Ci państwo, które za pomocą siły fizycznej egzekfuje jego przestrzeganie.
Potwierdzam, że jestem ateistą - a żeby było jasne, oznacza to, że nie wyznaję żadnej wiary. Uważam każdą religię za oszustwo i nieprawdę. Sama geneza tych wszystkich bzdur jest dla mnie jasna i oczywista.
Jestem za normalnym, bezkonfliktowym funkcjonowaniu każdego człowieka, w naszym pięknym i nieskażonym środowisku. Nie ma żadnych różnic między ludźmi, obojętnie jakiej są rasy czy koloru skóry. Tak właśnie uważam. I oczywiście potwierdzam - jestem przeciwko jakimkolwiek rządom. Wszystkie prowadzą do katastrofy.
Napisano 30.08.2013 - 21:05
Chyba się nie zrozumieliśmy - ja nie czuję się Polakiem. Nie jestem też muzułmaninem ani nikim innym. Nie uznaję też żadnej religii.Można być Polakiem i Ateistą. Te dwie rzeczy się nie wykluczają; poczucie narodowe to nie poczucie religijne. Można być muzułmanem niezależnie od obywatelstwa.
Napisano 30.08.2013 - 21:19
Użytkownik Tenhan edytował ten post 30.08.2013 - 21:22
0 użytkowników, 6 gości oraz 0 użytkowników anonimowych