Tehan
Moja dalsza dyskusja z Toba jest niemozliwa. Twoje, bardzo prymitywne podejscie do innych ludzi, budzi we mnie bardzo negatywne emocje.
Radze zalozyc temat o wyzszosci bialej rasy nad innymi. Niektorzy przechodza metamorfoze w innym kierunku niz pozytywny, to tez jest przewidziane w rozwoju. To nie Bog stworzyl ludzi dobrych i zlych, tylko Oni sami wybrali kierunek rozwoju (Wolna Wola)
Pozdrowienia.
No to niektóre społeczności czy nawet wypada to tak nazwać plemienia niech ponoszą konsekwencje tego wolnego wyboru. Może zrobię temat o wyższości żydów nad innymi to nagle z "rasisty" zmienię się w tolerancyjnego i pełnego miłości Swoją drogą trochę zabawne jest że o wolnej woli pisze ktoś kto w temacie żywienia chce tą wolną wolę ograniczać.
Aidil
Wojna na połcie mięsa i natki trwa przy czym zwolennicy i przeciwnicy nie szukają wspólnych przestrzeni ale antagonizują się coraz bardziej.
Ja jestem zwolennikiem wspólnej przestrzeni bo jak ktoś nie chce jeść mięsa to niech nie je i mnie to nie interesuje i tak samo chciałbym aby nikogo nie interesowało to że ja jem mięso i nikt nie próbował mi tego zabraniać.
Użytkownik Tenhan edytował ten post 03.09.2013 - 11:32