Jest okej.
Napisano 11.02.2015 - 16:16
Aha -> ja przedtem miałem jakieś jaja z podglądem reputacji w profilu -> cała sekcja była wycięta. Teraz jest ok.
Napisano 11.02.2015 - 17:03
Był, ale ciemnoszary przed rozwinięciem i niebieski po rozwinięciu profilu -- teraz go wreszcie widać...A ja dziś zauważyłem że w nagłówku przy w miejscu otwierania profilu jest niebieski trójkącik, którego chyba wcześniej nie było.
To może być efekt uboczny różnych modyfikacji, które dziś wprowadzam. Powinien on jednak już zniknąć.Nie jest. Znikają: tablica z odnośnikiem do blogów, tablica z reputacją, czasem brak tablicy z artykułami.
Czyli jeszcze nie do końca rozwiązałam problem... proszę więc o jeszcze trochę cierpliwości.Po wpisaniu komentarza/postu muszę odświeżać stronę. Chrome. Zjawisko nie występuje przy zapisywaniu tematu.
Napisano 12.02.2015 - 22:54
Niewiele mi to pomogło, bowiem widzę tylko dwa ostatnie bloki w prawidłowej kolejności Powinny być ustawione następująco:
Niżej już niczego nie powinno być. Twój zrzut obejmuje koniec "Ostatnio dodanych artykułów" oraz "Najnowsze wpisy na blogu", nie wiem więc, co się dzieje wyżej. Tzn. czy znika tylko blok "Najwyżej oceniani", czy psują się także inne. Byłbyś uprzejmy zrobić nowy zrzut, najlepiej obejmując koniec bloku "Najnowsze tematy" tak na 1/3 wysokości ekranu (od góry)?
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych