Doszedł nowy, ciekawy problem. Górny przycisk "Użytkownicy", po naciśnięciu rozwija się, wybieram "reputacja", a dostaję "najaktywniejsi użytkownicy dzisiaj".
Reszta bez zmian.
Napisano 16.02.2015 - 23:31
To akurat mogę potwierdzić
I może jeszcze dodać, że teraz zmieniła się kolejność wymieniona przez D.K. w tym poście (nie wiem, czy ma to znaczenie). Obecnie Najwyżej oceniani są na samym dole.
Napisano 16.02.2015 - 23:55
@up
Obie zmiany to moja sprawka związana z różnego rodzaju kombinacjami z funkcjami i kodem forum. Zmiana kolejności bloków jest zamierzona, odnośnik z kolei odwołuje się do funkcji, którą tymczasowo wyłączyłam jako potencjalnie mogącą sprawiać problemy. Sądziłam, że nikt tego nawet nie zauważy, no ale przed Wami nic się nie ukryje
Napisano 28.02.2015 - 22:03
Dalej się nic nie zmienia. Czy coś jest możliwe do zrobienia?
Szukam skutecznego rozwiązania -- przyczyna leży w kodzie reklamy Adsense, która rozkłada prawą stronę. Sprawa jest banalna, wymaga drobnej edycji kodu, problem polega na tym, że jest to niedozwolone (polityka Google'a). Pracuję w wolnych chwilach nad usunięciem problemu w sposób inny niż przerobienie całej skórki od podstaw. Leniwa jestem z natury...
Napisano 02.03.2015 - 20:16
Na Chromie szybciej wszystko pracuje i to odczuwalnie. Reszta, czyli pozycje tablic z prawej strony bez zmian. Przed zalogowaniem wszystko poprawnie, po zalogowaniu, reklama zasłania niebieską tablicę, a reszta poniżej przesunięta do góry i brak tablicy z wynikami reputacji.
Napisano 17.03.2015 - 15:18
Podepnę się pod ten temat. Na górze mamy ikonkę nowych wiadomości, jeśli się pojawi jakaś nowa to powinna pojawić się przy ikonce koperty ich liczba na czerwonym polu. Już drugi raz w ostatnim czasie wydarzyło się tak, że wiadomości przyszły a żadnego powiadomienia nie było. Sama ikona koperty, bez czerwonego znaczka z cyfrą. Dopiero po kliknięciu okazuje się, że jednak nowe wiadomości są.
Opera 28, w wersji 27 też tak się raz wydarzyło.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych