Już nie mi sądzić, które z danych są prawdziwe, i wydaje mi się, że Ty też nie możesz jednoznacznie wiedzieć. Każda władza jest krwawa i bezwględna, kropka.
Rozróżniam, ale to Ty użyłeś tego sformułowania. Więc skoro masz na myśli "ingerencję polityczną, militarną czy ekonomiczną" to dlaczego piszesz "obce wpływy", skoro sam potem dowodzisz, że to nie to samo? Przeczysz sam sobie. Pomyśl troszkę. Odrobinkę?
Twój nick? Skoro tak nie lubsz obcych wpływów, a obronę przed nimi uważasz za bohaterską, to nie rozumiem, skąd ta nazwa. Nie muszę Cię znać, żeby widzieć jawną sprzeczność
Grania na honorze? Gdzieś Ty zaszedł.., może coś zabolało, hę? Chciałem wyrazić opinię na temat buńczuczności waszych młodych serduszek, które jak nic podszyte są typową dla takich głośnych hasełek zajęczą bojaźnią. Możesz się spinać na forum, ale jakoś nie widzę, byś coś zmieniał, albo którykolwiek z was. Bo marsz listopadowy nie ma nic wspólnego z patriotyzmem.
Hej, gdzie tu hipokryzja? Czy znasz zakres semantyczny tego słowa? Bo skoro Twój umysł jest na tyle wąski, że skoro "nie lubię prawicy to muszę być lewakiem" to cóż, pogratulować. Ale nie trafiłeś. Coś nie możesz trafić z oceną mojej osoby :-)
Każdy z was, domorosłych obrońców nacji jest już skopromitowany, na wstępie. Przemyślcie jeszcze raz swoje hasła, sprawdzcie, czy macie dość ikry, by ich dotrzymać. Jeśli macie, to do roboty, jeśli nie, to milczeć. Bo drzeć japę to dzieci umieją. Skopać drugiego z kolegami - też. I nie ma to nic wspólnego z "cywilizacją i kulturą".
Chyba skończyłem. Ziemia dla ziemniaków!
EDIT: Zamiast minusować, drodzy forumowicze, radziłbym coś napisać, odnieść się. Bo wypadacie trochę głupio.
Użytkownik Monolith edytował ten post 15.09.2013 - 12:47