Przeczytalam twoje teksty a jakze i powiem, ze nic nie wiem, ze niby co z nich wynika?
Na moj tepy rozum to jeden mentlik bez ladu i skladu. Ale moze sie myle, moze jednak przekazales cos bardzo waznego, co rozwiazuje wszelkie dylematy, tylko moja intuicja tym razem zawiodla. W koncu jestem czlowiekiem i jak kazdy potrzebuje czarno na bialym: to jest prawda, bo... A to nie jest prawda, bo...
W zwiazku z tym o przeprosinach mowy byc nie moze, ale jesli konkretnie cos uzasadnisz, to jest to mozliwe.
Mozna pisac krotko o czyms, albo wiele o niczym. To drugie robi wieksze wrazenie!
Zarzuciłaś mi, że moje rozumowanie jest zbyt sceptyczne i gdyby inni tak postępowali to nic byśmy nie odkryli. Następnie powiedziałaś, że moje rozważania w tekstach nie mają sensu i w sumie piszę o niczym, bo trudno Ci to logicznie pojąć. Nie widzisz tej własnej hipokryzji? Naprawdę?
Ja nie minusuję żadnych twoich artykułów, a ty jedyne co zrobiłaś w to walnęłaś łapkę w dół w tamtym temacie, który na dodatek ma już dobre parę miesięcy i jak sama przyznałaś nie rozumiesz o czym był.
Nie chodzi mi o to by Ci dopiec, po prostu radzę zmienić podejście. Kiedy ktoś kwestionuje twoje parafrazowane teksty, to nie po to by Ci dowalić, tylko szuka wyjaśnienia danego fenomenu. O to nam przecież chodzi.
Specjalnie dla ciebie(naprawdę, mam czasem ludzkie odruchy) już jakiś czas temu przygotowałem pewną animację. Zdjęcia zostały zaczerpnięte z programu
Soho Sience Archive, przygotowanego przez NASA we współpracy z ESA. Program służy do przeglądania bazy zdjęć z której pochodzą te w twoim artykule. Zdjęcia przedstawiają pomiary na paśmie 304 czyli czerwone. Zrobiłem z nich gifa. Klatki nie były edytowane, zresztą każda ma datę.

Dobrej nocy