Postanowiłem zajrzeć na w/w stronkę i czytam tam:
Apokalipsa w 2017 roku Polsko obudź się! Intronizacja Jezusa Chrystusa na króla Polski. W 2017 roku przypada wielkie święto - setna rocznica Objawień Matki Bożej Fatimskiej.
Dostałem natchnienie i pomyślałem że w 2017 roku może się coś wydarzyć, przeszyły mnie ciarki, a gdy powtórzyłem to i pomyślałem że to się wszystko może zacząć, tym kataklizmem nuklearnym znów przeszyły mnie ciarki.
Wcześniej gdy czytałem III Tajemnicę Matki Bożej Fatimskiej, gdy przeczytałem o agresji Chin na Rosję wyzwolił mi się samoczynnie płacz, aż się zachodziłem. Po kilku dniach, gdy był syn u mnie, kiedy mu to czytałem przeszyły mnie ciarki i dostałem gęsiej skóry. Pokazałem mu to. Kiedy się modlę i dodam jakieś słowo od siebie na uwielbienie Pana Boga, lub Matki Bożej przechodzą mnie ciarki.
Często dostaję ciarki, kiedy jestem na mszy świętej, gdy ksiądz mówi, że msza jest za zmarłą osobę, modlę się za nią, ofiaruję komunię świętą, przechodzą mnie często ciarki.
Gdy pytam się duszy na cmentarzu, czy potrzebujesz modlitwy i gdzie jesteś, gdy pytam się czy są w czyścu dostaję raz ciarki, a gdy są w niebie dostaję dwa razy ciarki, drugie bardzo mocne.
Na mszach świętych lecą mi łzy i przed przyjęciem Pana Jezusa. Gdy przyjmuję Pana Jezusa czuję Boga ficzycznie w swoim ciele.
1997 przyjazd Papieża do Polski (Wrocław) - Kongres Eucharystyczny - potem wielka powódź.
2007 tracę firmę przeżywam straszne przygnębienie, rozpacz.
2017 100 lecie Objawień Matki Bożej Fatimskiej.
3 razy w 2012 roku straciłem przytomność na uroczystości Matki Bożej Fatimskiej. 13 czerwca, lipca i sierpnia. W sierpniu było to bardzo mocne. 13 dnia każdego miesiąca na uroczystościach Matki Bożej Fatimskiej przeżywam ekstazę.
Daje zalecenie jak zabezpieczyć mieszkanie, dom przed gazem, który ma się pojawić podczas trzech dni ciemności. W 2016 roku kupcie dużo żywności, jak najtaniej (zboże) i płyty styropianowe oraz kilka pianek, do -25'C, z datą ważności do 3 lat,.
Obłożyć styropianem okna i drzwi, przytrzymać taśmą. Łączyć każdy element pianką między elementami dać kawałki styropianu, aby była przestrzeń na zalanie pianki. Parapet i podłogę też łączyć pianką, podkładając kawalki styropianu. Minimum musi być półtora centymetra połączonej pianki.
W domu ma być względnie ciepło aby ta pianka zawiązała. Proszę się zaopatrzyć w piecyki gazowe. Piece stare kaflowe - wyeliminować, pozatykać otwory piecowe i wentylacyjne, najlepiej silikonem lub pianka-styropian - żeby nie dostał się gaz.
Ściągajcie rodziny do Polski. Grozi im tam niebezpieczeństwo.
Przyjeżdzajcie do Polski.
W 2017 roku wybuchnie konflikt nuklearny i wszystko się zacznie!
Z Panem Bogiem
Na początku nie wiedziałem czy śmiać się czy płakać-postanowiłem zajrzeć do działu o konflikcie jądrowym i...nic tam nie znalazłem. Będę musiał zadowolić się wskazówkami o styropianie, taśmie i piance montażowej
Filmików z przesłaniem nie oglądałem-odechciało mi się. Jak się kiedyś nawalę to se obejrzę