Skocz do zawartości

Zdjęcie

Inwazja czarnookich

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
83 odpowiedzi w tym temacie

Łukanio.
  • Tematów: 10
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Uważam że to nie mogły być krople do oczu, szkła kontaktowe, narkotyki.

krople do oczu- sam jestem krótkowidzem i miałe zakraplane oczy tymi kroplami i widzi się wtedy nie wyraźnie z bliska, osoby które spotkały czarnookich spotkały ich w normalnych życiowych sytuacjach a nikt kto dobrze nie widzi przez krople(dyskonfort) nie zaczepiał by nieznajomych ludzi.

szła kontaktowe-nosze je zamiast okularów, są różnokolorowe to fakt ale nie ma w sprzedaży szkieł których srednica zakrywała by całe białko oka

narkotyki-ludzie na dyskotekach często sa pod ich wplywem, mają powiekszone żrenice ale jeszcze nie slyszałem o przypadku żeby inne osoby się ich bały...i odczuwały lek przed nimi. Sam będąc na dyskotece widziałem takie osoby i sie ich nie balem ponieważ nie byli agresywni a raczej bardzo rozrywkowi i nie ,,wydzielali złej aury''
Dlatego sądze ze czarnoocy są wcieleniem zła i nie ma na to prostego wytłumaczenia
  • 0

Mały Czesiu.
  • Tematów: 9
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie wierze w teorie jakoby takie osoby były demonami ,ponieważ gdyby oczy były obrazem duszy to osoby z całkiem białymi oczami (niewidome) budziłyby na pierwszy rzut oka sympatie a nie nie mniejszy jak przy czarnookich strach.Co najwyżej mogą być to kosmici noszące jakieś specjalne "google" chroniące oczy.
  • 0

Łukanio.
  • Tematów: 10
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak wyglądają czarnoocy naprawde
http://e.smog.pl/s12...01bed254544817a
  • 0

dominator03.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ludzie o czarnych oczach... coś dziwnego i niepowtarzalnego. Sama nie chciałabym się z takim człowiekiem spotkać, a to co przeczytałam budzi we mnie strach. Ale i tak zbytnio w to nie wierzę, bo to jest jakby takie.. nierealne. Tak samo jak ufo- jest w tym trochę prawdy, a jednak większość ludzi w nie nie wierzy. Tak czy inaczej daję plusa :mrgreen:
  • 0

Walpurgia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No to może tak... Witam bo to mój pierwszy post.
Chciałabym zwrócić szczególną uwagę na to, iż dzieje się to w USA, a tam coraz modniejszy staje się... tatuaż na gałce ocznej. Można zabarwić całe białko, dowolnym kolorem. Ta forma tatuażu została wymyślona przez dwóch więźniów. Zabarwili oni swoje gałki oczne na... czarno, a także czerwono o ile dobrze pamiętam. Budzili tym w ludziach strach i zainteresowanie. Oczywiście nie wyjaśnia to przypadku dzieci z czarnymi oczami no ale myślę, że kobieta mogła po prostu się pomylić... w końcu była 11 w nocy.
Jeżeli chcecie zobaczyć jak taki tattoo powstaje wystarczy wejść na YT i wpisać eyeball tattoo ;)
  • 1

coley.
  • Tematów: 1
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

albo zwykle soczewki, sam jestem posiadaczem takowych
  • 0

Velos.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Odnośnie soczewek- bullshit.
Żadna soczewka nie zasłąnia całej średnicy oka.

Tak wyglądają czarnoocy naprawde
http://e.smog.pl/s12...01bed254544817a

Jedno pytanko - to byłą próba nabijania się...czy poważnie? Jeśli poważnie, prosiłbym o konttakt, może moglibyśmy wymienić się wiedząoraz doświadczeniami, które nie chcę poruszać na tym forum.

odnośnie @@UP, to info jest stare (2005 gdzieś, a te opowieści są z czasów powojennych głównie, więc tatuaż nei ma tu miejsca.

film z czarnookim kolesiem po "Tatuażu" wygląda Ci to na to, że brak jest tęczówek?

Użytkownik Velos edytował ten post 17.10.2010 - 20:37

• 0

Kath.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Kiedyś spotkałam kobietę o czarnych oczach. Była troszkę dziwna, milcząca i wyglądała na taką, której lepiej nie zaczepiać na ulicy. Mam zwyczaj patrzenia się ludziom w oczy przez co czasem ludzie się peszą. Ona się nie speszyła. Ale, jak to w Polsce, ludzie na ulicy są właśnie tacy: Nie podchodź do mnie, nie zaczepiaj mnie, daj mi spokój. Jednak, moim zdaniem to była zwyczajna kobieta. Myślę, że to bujda.
  • 0

ZielonyLudek713.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Może to po prostu jakaś choroba, albo mutacja genetyczna. Kto wie kim lub czym oni są... :/
  • 0

Ilamtris1.
  • Tematów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Temat odkopany dzień po tym jak zobaczyłem człowieka z czarnymi oczyma.
Godz.9.00-przechodzę ze znajomymi alejką prowadzącą pod kopiec Kościuszki, w pewnym momencie zaczyna rozciągać się cmentarz na przeciwko drogi.Z daleka widzę ubranego w jasny płaszczyk i spodnie starszego Pana( 70-80l.), który w pewnym momencie ze 2 razy się zatoczył jak by był pijany, po tym zaczął iść ,normalnie, prosto...Przechodząc już obok niego, ja i znajomy popatrzyliśmy na niego-oczy miał czarne,duże, skórę jak by plastikową, mała głowa i siwe włosy lekko postawione do góry z prawej i lewej strony( po środku łysizna).
Patrząc się na tego Pana mieliśmy wrażenie jak to był człowiek z innej planety.Biło od niego chłodem, takim demonicznym zimnem, złem.
Gdy byliśmy 10 metrów za nim z lekkim uśmiechem stwierdziliśmy, że to lucyfer w ludzkiej skórze.Patrząc się za siebie starszy Pan szedł dalej na wprost-jak normalny człowiek.O tej godzinie pełno ludzi w starszym wieku chodzi na cmentarz, jeszcze w niedziele tym bardziej.
Powiem tak:
Gdybym miał przechodzić w tym samym miejscu sam rano-przestraszył bym się bardzo.
Gdybym miał przechodzić w tym samym miejscu sam wieczorem uciekł bym.

Nigdy nie spotkałem w życiu takiej osoby od której biło by takim tajemniczo ponurym chłodem.
Z drugiej strony był to tylko dziadek, ale szczerze to nie chciał bym być jego wnukiem.
  • 0

Ajka.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ilamtris1 a jaki Ty masz kolor oczu ? Bo to ważne.
  • 0

Fascior.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No i sprawa rozwiązana !
  • 0

Ilamtris1.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Nie rozumiem.Szydzisz ze mnie z tym kolorem oczów czy pytasz się na serio.(Jak coś to mam niebieskie ;))
Opisałem kogoś kogo widziałem i co odczułem przechodząc obok tej osoby, która miała czarne oczy.

Użytkownik Ilamtris1 edytował ten post 08.09.2012 - 17:52

• 0

Ajka.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ilamtris1 nie szydzę i wierzę. Pytałam całkiem poważnie. Bo to na prawdę ma znaczenie.

Użytkownik Ajka edytował ten post 08.09.2012 - 20:13

• 0

Ilamtris1.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

No to przepraszam Cię bardzo.Mam niebieskie oczy.Czekam na odpowiedź :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych