Skocz do zawartości

Zdjęcie

Debaty: Zgłoszenia

• Please log in to reply
1101 replies to this topic

Pit.

pies Darwina

• Tematów: 28
  • Artykułów: 2
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

3 miesiące do 17 mi zostały :D . Już pisałem PW do Euriego, coby otworzył temat i rozpoczął debatę. Trzeba teraz czekać.
BTW, nie musisz pisać mojego nicka samymi wielkimi literami ;)
  • 0

zacmienie.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

no to spoks juz sie nie moge doczekac aha a tak na marginesie to jedziesz na zlot?

Edit Pit:
Coby nie robić offtopa w temacie... Nie jadę na zlot ponieważ >18

• 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Witam!

Chciałbym zając miejsce Reapera w debacie o Marihuanie.

Pozdarwiam

Potwierdź chęć udziału w tej debacie

Struś - również proszę o potwierdzenie chęci brania dalszego udziału w tej debacie
  • 0

PTR.
  • Tematów: 135
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Przypominam sie ze zgłaszam się do debaty "Życie po śmierci"

oczywiscie stronie oczywiscie niematerialnej drogi.

Jesli jest ktos chetny to zapraszam.
  • 0

Enigma.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

"Debata na temat: Aborcja" prosze mnie wpisac jako przeciwnika i dac znac odnosnie terminu rozpoczecia.

Aquila

"ebata na temat: Zamach na Pentagon 9/11/2001

Co uderzyło w Pentagon? "

chyba ze nie taki ma byc temat (pomylka) ?

To o czym Ty chesz dyskutowac dotyczy calosciowego aspektu wydarzen a nie tego konkretnego przypadku.
  • 0

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

• Tematów: 33
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Wolałbym zawrzeć całość zagadnienia zamachów Al-Kaidy w jednej debacie, bo dziwnie byłoby mówić o pentagonie tylko a o WTC już nie.

I widziałbym tę debatę w formie 2 vs 2, najlepiej z udziałem jakichś najbardziej zagorzałych i szanowanych użytkowników, aby wyczerpać temat no i rzecz jasna, żeby taka ważna debata nie skompromitowała się czyjąś ucieczką, jak to już miało parę razy miejsce.
  • 0

Enigma.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Skoro ma to byc dla jak piszesz "szanowanych uzytkownikow" a przedtem zastosowales okreslenie "vip" w odniesieniu do jak sadze tutejszych "osobistosci" to takie zastrzezenie powinno byc umiejscowione w uwagach do debaty - ogloszenie.
Inaczej sam "blokujesz" tym co piszesz pozostalych "nie vipow" z tutejszego forum,nie mowiac o pewnym innym odczuciu takiej sytuacji.
  • 0

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi.

Najchętniej widziałbym w roli moich przeciwników kogoś z tej grupki osób, które na forum przez tak długi okres wręcz wyśmiewały się z każdego wpisu, który mówił, że za 9/11 stali wyłącznie terrorysci.

Dlatego chciałbym, żeby w debacie wzięli udział np muhad, legalize, matoito, może dj_cinex (który jednak w ogóle spoko podchodzi do zagadnień) itp.

A nie jak w przypadku debaty o Księżycu jakiś nowicjusz, który nie dość, że nic nie pokazał, to jeszcze uciekł w połowie.
  • 0

Enigma.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To zamiast to obchodzic do okola "ze chcailbym".."widzialbym"..itd rzuc im wyzwanie a nie czekaj az sie zglosza.
Bo zdaje sie ze jakis czas juz czekasz i jakos nikt sie nie zglasza.

Jesli chodzi o odczucia to : debata jak sadze dostepna jest wszystkim,ale jeden z przeciwnikow bynajmniej ze wszystkimi jej prowadzic nie chce wprawdzie nie doslownie ale "z powodow".
Niestety tak to wyglada,zatem nikt sie nie zglosi z tych na ktorych ci zalezy,oraz nikt z pozostalych ze wzgledu na powyzsze.
Mysle ze chyba teraz wszystko jasne - tak to wyglada od moje strony.

Jeszcze jest kwestia tematu debaty,tez dosc niejasna w obliczu tego jakie tematy chcesz Ty poruszyc.

Generalnie pewien "balagan".

Ja chetnie podjalbym ta debate tak jak chcesz ale 2 v 1, czyli Ty z kolega a ja sam.
Malo tego uwazam ze 3 osoba jest jak najbardziej na miejscu w kazdej rozmowie.
Takie zestawienie nie przeszkadza mi, zreszta zawody to nie sa i nie o to w tym chodzi.
Jak sie zdecydujecie i temat sie skonkretyzuje co do tresci to daj znac.
  • 0

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Mówiłem już wielokrotnie tym osobom, że skoro tak pewni są swego, to ja zapraszam ich do debaty. Cisza do tej pory ;)

Moja propozycja debaty to "9/11 '01 - Atak na Amerykę. Spisek władz USA, czy też atak terrorystów islamskich"

Oczywiście 2 vs 2, żeby było sprawiedliwie (a więc bez "ja mogę w pojedynkę") no i żeby niejako zwiększyć szanse dociągnięcia tej debaty do końca (czyli jako takie zabezpieczenie przed haniebną ucieczką).

Co do zgłoszeń, przecież nie ja decyduję kto ma się zgłaszać, a kto nie i nikomu nie mogę tego zabronić. Jedynie mówię, że najchętniej widziałbym w roli mojego przeciwnika kogoś z pokroju osób wyżej wymienionych, co oczywiście wcale nie oznacza, że z nikim innym nie będę debatował. Miałem nadzieję, że to oczywiste.

A tak to wygląda z mojej strony.
  • 0

Enigma.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

I mysle ze tak powinien wlasnie brzmiec tematl.

Czyli dwie osoby sa na wypadek dezercji jednej,moim zdaniem to dosc watpliwe zabezpieczenie,a w trakcie debaty zmieniac sklad na 1v1...
W kazdym razie niuasne wyjasnione.
  • 0

dj_cinex.

VRP UFO Researcher

• Tematów: 412
  • Artykułów: 20
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ja bym proponował rozbicie debaty na części : 1) Pentagon , 2) WTC (1,2, 7), 3) Pensylwania, 4) Inne...

Bo potem to by przybrało taki mix (wszystko w jednym) i chyba źle by się to czytało... "Pentagon... myk, myk... WTC, Pentagon... itd.". Oczywiście to tylko moja propozycja i nikt nie musi się z nią zgadzać...
  • 0

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Hmmm, dj_cinex, też racja.

Zgadzam się i na taką propozycję i oczywiście zaklepuję miejsce dla siebie w każdej z nich ;)

Na początek proponuję debatę o pentagonie ;)

wersja 2 vs 2, lub też jeden na jednego, kwestia do ustalenia.

Natomiast jeśli chodzi o WTC, to jestem zdecydowanie za opcją 2 vs 2.
  • 0

Enigma.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wszystko zalezy od tego jak sie postawi pytanie.
W kazdym razie nei sadze aby niektore fragmenty zaslugiwaly az na debate...ale...
  • 0

może tak może nie.
  • Tematów: 17
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Czemu na forum poświęconym, w największej mierze UFO, nie było jeszcze dabaty na temat "czy odwiedzają nas przybysze z kosmosu"? Czy dla wszystkich uczestników serwisu paranormalne.pl UFO jest tak prawdziwe i oczywiste jak ptaki na niebie?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych