Skocz do zawartości

Zdjęcie

Debaty: Zgłoszenia

• Please log in to reply
1101 replies to this topic

michalbuczo.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

no dostane doste do tej debaty o marihuanie i narkotykach miekkich ? :/ http://www.paranorma...?showtopic=5234
  • 0

Tiamat.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

.Ok, dopisuje Cie w miejsce Reapera, ale nie wiem czy Struś jeszcze wyraza chec uczestnictwa w tej debacie.
  • 0

michalp.
  • Tematów: 98
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Proponuję debatę pt. "Projekt Cheops - prawda czy fałsz?"

Oczywiście reprezentowałbym stronę nastawioną sceptycznie do projektu.

Równie świetny pomysł! :)
Myśle że gdyby do debaty przystąpiły takie osoby jak muhad czy Przemo, naturalnie podniosłoby to status debaty ;)
  • 0

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

• Tematów: 33
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Muhad niedostępny, Legalize na pewno sie nie zgłosi, Przemo chyba raczej też nie, Asef powiedział że się zastanawia i do dzisiaj nie odpisał... Napisałem nawet na forum PCH zaproszenie do debaty, to zaraz zeszli na jakiegoś offtopa, pewna kiara zaraz zaczęła coś chrzanić o jakichś energiach, miłościach itp i na tym się skończyło.
  • 0

michalp.
  • Tematów: 98
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Kurczę, takie ikony opuściły forum ;) Napiz PW do Przema albo Eurycida.
  • 0

Żbik.
  • Tematów: 24
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Deklaruję chęć udziału w debacie Prawda i Media, będę przeciwnikiem Cisza :D
  • 0

Tiamat.
Reputacja

Napisano

Ok, zajme sie tym niedlugo.
  • 0

może tak może nie.
  • Tematów: 17
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Reflektuje na zastąpienie Kaiochina w debacie Życie po śmierci.
  • 0

michalbuczo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

cos mi sie wydaje ze moderatorzy tego dzialu spia. Czemu nie dopisujecie osob do debat ?? Proponuje wykasowanie aktualnej debaty oczekujacej Marihuana i inne narkotyki miekkie i stworzenie nowej. Ja bardzo chetnie stane po stronie legalizacji.
  • 0

może tak może nie.
  • Tematów: 17
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Minęło 2 tygodnie od zgłoszenia mojej skromnej osoby do debaty o życiu po śmierci i wciąż cisza. Nie wiem czy udało mi sie na nią dostać, czy jestem zapisany, kiedy się odbędzie i czy moja deklaracja o wzięciu w niej udziału w ogóle została dostrzeżona. Ehh.. strasznie się to ślimaczy.

Użytkownik homo scepticus edytował ten post 03.12.2007 - 21:29

• 0

michalbuczo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja juz miesiac czekam od mojego pierwszego zgloszenia do debaty i nic. Naprawde moim zdaniem tutaj trzeba modow wymienic!
  • 0

Tiamat.
Reputacja

Napisano

Debaty "Życie po smierci" , "Marihuana i inne narkotyki miekkie" oraz "Prawda i Media" rozpoczna sie w niedziele 9 grudnia o godz. 20:00. Czekam jeszcze na odpowiedz Strusia i Ducha Alienia, czy dalej wyrazaja chec uczestnictwa w tych debatach, wiec to nie tylko ode mnie zalezy. Przepraszam za opoznienia, ale niektorzy ludzie posiadaja zycie osobiste, ktore ostatnio stalo sie bardziej intensywne. Poza tym jest cos takiego jak PW ;)

P.s. popedze takze turrkusa, jesli chodzi o ocene debaty "Aborcja", mogl zapomniec ze jest sedzia debat i pewnie dawno tu nie zagladal.
  • 0

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

• Tematów: 33
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

W ogóle proponuję wprowadzenie zasady, żeby sędziom wysylać PW mniej więcej na dwa tygodnie i na tydzień przed końcem debaty. Jeżeli chodzi o debatę o aborcji, to sam zapomniałem kompletnie o niej i przypomniało mi się przypadkiem jak tam zajrzałem bodajże 3 dni przed końcem terminu na wystawienie oceny. Zatem takie zapobiegawcze przypominanie może być pomocne.
  • 0

Tiamat.
Reputacja

Napisano

Chcial bym dodac, ze jesli do niedzieli do godz. 20:00 Struś i Duch Aliena nie dadza znac, to debaty "Zycie po smierci" i "Marihuana i inne narkotyki miekkie" beda oczekiwaly na nowych uczestnikow, oponentow dla michalbuczo i homo scepticusa, a Struś i Duch Aliena zostana skresleni z uczestnictwa w tych debatach.
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Mam propozycję, aby opiekun debat nie musiał oceniać każdej debaty, a jedynie ją prowadził. Co ty na to Mikołaju?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych