Skocz do zawartości

Zdjęcie

Debaty: Zgłoszenia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1101 odpowiedzi w tym temacie

Tempter.
  • Tematów: 11
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Berith - przykro mi,ale jestem zwarty i gotowy do debaty z Pingwinem ;)
  • 0

Pingwin.
  • Tematów: 28
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Berith - przykro mi,ale jestem zwarty i gotowy do debaty z Pingwinem ;)

no no to, kiedy zaczynamy :?: ja myślę, że jakoś tak po świętach co ty na to :?:
  • 0

Tempter.
  • Tematów: 11
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ja myślę,że powinniśmy zacząć od przyszłego poniedziałku - na każdy kolejny wpis masz 7 dni więc nie będzie problemu z wyrobieniem się w czasie.Mi z kolei pod koniec stycznia zaczyna się sesja po pierwszym semestrze i dlatego wolałbym rozpocząć debatę troszkę wcześniej.
  • 0

Pingwin.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja myślę,że powinniśmy zacząć od przyszłego poniedziałku - na każdy kolejny wpis masz 7 dni więc nie będzie problemu z wyrobieniem się w czasie.Mi z kolei pod koniec stycznia zaczyna się sesja po pierwszym semestrze i dlatego wolałbym rozpocząć debatę troszkę wcześniej.

kurde musimy coś wymyślić z terminem poniedziałek mi nie pasuje :/
  • 0

Kaiochin.
  • Tematów: 36
  • Artykułów: 8
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Pingwin :lol to w takim razie masz odemnie pozwolenie, że możesz napisać pierwszego posta w ciągu 7 dni od poniedziałku :D
  • 0

Pingwin.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Pffff! x| i co z tą debatą kiedy się odbędzie :?: bo ja już się w tym pogubiłem proszę o inf.
  • 0

cisz.

Realizm Magiczny

• Tematów: 33
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ok, proponuję rozpocząć debatę o UFO 2 lub 5 stycznia - proszę uczestników o podanie korzystniejszego dla nich terminu.

Debatę o Loch Ness również proponuję rozpocząć 2, 5 lub 9 stycznia. Dogadajcie się proszę między sobą jakoś na PW i dajcie mi ostatecznie znać w tym temacie ;]
  • 0

Makbet.

The truth is out there

• Tematów: 93
  • Artykułów: 10
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Mi to obojętne... Cisz mam prośbę, czy moglibyśmy przedłużyć czas odpowiedzi do 10 dni, bo od 12 jestem w Alpach do 19, tak więc będę pozbawiony swobodnego pisania, chyba że mój oponent odpowiedziałby mi do 12

Oczywistym jest chyba, że powinienem ja zaczynać, najpierw musi być podany temat, dopiero później kontrargumenty i zaprzeczenia.
  • 0

Seroslav.
  • Tematów: 17
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

1) Chciałbym się zgłosić do niżej wypisanej debaty :)

OTWIERAM DEBATĘ "OOBE - PRAWDA CZY FIKCJA"

(...)

Zawieszam tę debatę z powodu braku jakiejkolwiek aktywności użytkownika Refused.
CZEKAMY NA ZASTĘPCĘ!

2) Zgłaszam się do debaty "Czy nauka wyklucza się z wiarą?" po stronie tego, że się nie wyklucza

3) Zgłaszam się do debaty "Kręgi w zbożu - Dzieło ludzkich rąk, czy dzieło nieznanej siły ?" po stronie tego, że nie są to wytwory człowieka

4) Proponuję temat nowej debaty

"Illuminaci - klasyka teorii spiskowych, czy istnieją czy nie?"

Przy czym ja się opowiadam za stroną, że istnieją, więc jakby był ktoś chętny podebatować po stronie negującej ich istnienie, chętnie się zmierzę :)

5) Proponuję temat nowej debaty

"Kampania wojskowa Izraela w Strefie Gazy pod koniec grudnia 2008 - dobra czy zła, właściwa czy nie właściwa?"

Opowiadam się za tym, że nie jest właściwa.

Użytkownik Seroslav edytował ten post 30.12.2008 - 14:56

• 0

Berith.
  • Tematów: 26
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Numer 5 nie ma moim zdaniem sensu, a poza tym możesz brać udział w maksymalnie dwóch debatach równocześnie.
  • 0

Seroslav.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To niech będzie po kolei, zgłaszam się do 1) i 2) :)

Mam nadzieję, że mogę liczyć na prywatną wiadomość albo info tutaj w temacie jak debaty zostaną uruchomione :)
  • 0

Makbet.

The truth is out there

• Tematów: 93
  • Artykułów: 10
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ok, proponuję rozpocząć debatę o UFO 2 lub 5 stycznia - proszę uczestników o podanie korzystniejszego dla nich terminu.

Mój oponent coś nie często jest widoczny na forum...
  • 0

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

• Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Seroslav, jeżeli chcesz wskoczyć na miejsce Refused, to zapraszam :)
  • 0

cisz.

Realizm Magiczny

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Rozpisałam daty debat o UFO i o Potworze z Loch Ness. Są to kolejno 5 stycznia oraz 2 stycznia 2009. W razie, gdyby te daty naprawdę nie odpowiadały któremuś z uczestników jest jeszcze czas na ich poprawki. Proszę mnie zatem informować w tym temacie lub na PW.

Seroslav
, póki co dopisałam Cię do debaty o OOBE. Podajcie obydwoje (razem z Aquilą) odpowiadający Wam termin. Maksymalnie jednocześnie mogą się toczyć trzy debaty, gdyż nie chcę zbytnio obciążać sędziów.
  • 0

Seroslav.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mi każdy termin odpowiada, im szybszy tym lepszy. Może zacznijmy o północy 31.12.2008? Taka specyficzna data :)

Ja 4-ego będę mógł najwcześniej się wypowiedzieć, bo śmigam na narty, ale tak jak mówię im szybciej tym lepiej :)

Jak to mówią... szybciej zaczniemy, później skończymy :D

A chętnie zmierzę się z Aquilą, który ma już parę wygranych na koncie :)

A sędziowie pewnie i tak czytają całość tematu na koniec, więc wtedy zapewne są obciążeni, ale oczywiście się dostosuję, jeśli trzeba czekać z drugą debatą, gdzie się zgłosiłem :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 6

0 użytkowników, 6 gości oraz 0 użytkowników anonimowych