2) Zgłaszam się do debaty "Czy nauka wyklucza się z wiarą?" po stronie tego, że się nie wyklucza
3) Zgłaszam się do debaty "Kręgi w zbożu - Dzieło ludzkich rąk, czy dzieło nieznanej siły ?" po stronie tego, że nie są to wytwory człowieka
4) Proponuję temat nowej debaty
"Illuminaci - klasyka teorii spiskowych, czy istnieją czy nie?"
Przy czym ja się opowiadam za stroną, że istnieją, więc jakby był ktoś chętny podebatować po stronie negującej ich istnienie, chętnie się zmierzę
Dwa miesiące temu zgłosiłem chęć udziału, m.in. w tych debatach. Póki co biorę udział w dyskusji o doświadczeniach poza ciałem - OOBE.
Zostałem wstępnie wpisany już do dyskusji o kręgach w zbożu, jednak na razie przeciwnik się nie pojawił.
Stąd moja prośba o stworzenie debaty oczekującej na temat Illuminatów/New World Order. Jest to temat wg mnie dużo bardziej istotny i dużo bardziej na czasie. Do tego wg mnie źle się stało, że dwie debaty na tematy pokrewne (o 11 września i dominacji oraz terroryzmie USA) zostały przegrane przez zwolenników prawdziwej, w mojej opinii, opcji spiskowej.
Chciałbym zatem, jako przedstawiciel, grona czytelników forum, którzy widzą oczywiste przesłanki za tym, że Illuminaci starają się realizować swoje chore plany na Ziemii, rękami USA i innych krajów, udowodnić to.
Debata o OOBE powoli będzie dobiegac końca, do tego wg przepisów użytkownik może brać udział w dwóch debatach na raz, stąd proszę by mój udział w dyskusji o kręgach zamrozić na rzecz dyskusji o New World Order/Illuminatach.
Myślę, że w tym temacie przeciwnik bardzo szybko się znajdzie i na pewno debata będzie interesująca, bo postaram się wytoczyć najcięższe możliwe działa (argumenty), by zwyciężyć w walce o Prawdę
Start bym proponował na 26 lutego, bo wtedy będę już po czwartym moim poście w debacie o OOBE i zostanie tam jedynie konieczność podsumowania całej dysputy.