Skocz do zawartości

Zdjęcie

Debaty: Zgłoszenia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1101 odpowiedzi w tym temacie

zacmapl.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Chciałbym zgłosić się do Debata na temat: Planeta Nibiru i opowiedzieć się za tym iż ta planeta istnieje
  • 0

mikra25.
  • Tematów: 10
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Moja propozycja na debate: Strefa 51, baza wojskowa czy wielka mistyfikacja
  • 0

Rainbow Lizard.
  • Tematów: 11
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Chciałbym zgłosić się do debaty na temat "New World Order - prawda czy mit?", opowiedziałbym się za tym, że NWO jest jedynie mitem stworzonym przez zwolenników teorii spiskowych.

Z tego, co widzę, użytkownik Jay J., który również chciał wziąć udział w debacie jako oponent Seroslava, nie odwiedza forum od ponad dwóch tygodni, więc w razie czego mógłbym zająć jego miejsce.
  • 0

Pierce.
  • Tematów: 7
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Jestem zainteresowany uczestnictwem w debacie "Czy ludzkość przetrwa do 2050 roku?". Istnieje pewien problem, otóż Don Corleone wyczekuje na oponenta już 2 i pół roku, nie wiem czy po tak długim czasie jego zainteresowanie jest nadal aktualne - przyznam, można zwątpić :roll: . Wolałbym opowiedzieć się po stronie pozytywnie myślącej o losach naszego gatunku, lecz dla dobra debaty gotów jestem bronić przeciwstawnych poglądów. Czekam na aktualne informacje, gdyż z powodu niezliczonych zawieszeń/nie stawiennictwa debatujących/ogólnie chaosu towarzyszącemu zagadnieniu "debata" jestem bardzo zdezorientowany.
  • 0

cisz.

Realizm Magiczny

• Tematów: 33
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Tekeeus ->Napiszę do Jaya J. i Seroslava i się zapytam. Nie mogę tak od razu Go odsunąć od uczestnictwa.

Pierce --> Ciebie też oczywiście mogę dopisać. Z tym, że Don Corleone ostatnią aktywność miał 30.06. W każdym razie napiszę do Niego, czy dalej chce brać udział w tej debacie...
  • 0

cisz.

Realizm Magiczny

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Pierce --> Mój Drogi człowieku z Dexterem w avatarze ;) Odpisał mi Don Corleone, że wyjeżdża na wakacje i najwcześniej mógłby wziąć udział w debacie na początku sierpnia. Nie wiem, jak Ty się zapatrujesz na ten termin...

W sprawie debaty o New Order nikt mi jeszcze nie odpowiedział na moje PW... Jeszcze trochę poczekam. Są wakacje, więc wiadomo ludzie się bawią i wyjeżdżają ;]
  • 0

Don Corleone.

Dispositif

• Tematów: 68
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

cisz, Pierce - mam konkrety, wyjeżdżam 23. wracam 07.-08. sierpnia. Raczej nie opłaca się startować teraz z debatą, tydzień to trochę mało. Także jeżeli Pierce wyrazi zgodę na przełożenie debaty w tamten termin to z chęcią wezmę w niej udział.
  • 0

Pierce.
  • Tematów: 7
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

cisz, Pierce - mam konkrety, wyjeżdżam 23. wracam 07.-08. sierpnia. Raczej nie opłaca się startować teraz z debatą, tydzień to trochę mało. Także jeżeli Pierce wyrazi zgodę na przełożenie debaty w tamten termin to z chęcią wezmę w niej udział.

Nie mam nic przeciwko, dwa i pól tygodnia to nie 2,5 roku :]. Miłego odpoczynku.
  • 0

Seroslav.
  • Tematów: 17
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Muszę niestety wycofać swoją kandydaturę do tematu New World Order i Illuminatów, ze względu na ostatnio permanentny brak czasu.
Może po obronie magisterki, na wakacje będzie możliwość przeprowadzenia takiej debaty z moim udziałem.

Potrzymuję swoje wycofanie się ze wszystkich debat.

Prowadzenie debaty to czasochłonne zajęcie, bo ten jeden dzień jednak na dwa tygodnie trzeba poświęcić na czytanie/odpisywanie. Mam po prostu inne priorytety, zamiast uświadamiać 100 osób, wolę uświadamiać 10 000.

Dowodów jest wiele, zostawiam więc pole do popisu innym. W każdym razie jak będę mógł to pomogę informacjami, osobie, która będzie po właściwej stronie.

PS. Polecam gorąco wywiady z Leo Zagami, naprawdę świetne, szczególnie dla osób, które są w środku poszukiwania prawdy o NWO, czyli coś wiedzą, ale nie są jeszcze starymi wyjadaczami.
  • 0

cisz.

Realizm Magiczny

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Tekeeus, wydaje mi się, że kwestia udziału Seroslava w jakiejkolwiek debacie się rozstrzygnęła. Jeżeli dalej jesteś zainteresowany udziałem w debacie o New World Order, to ja Cię dopiszę i oczywiście czekamy na oponenta dla Ciebie...
  • 0

Agnitum.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ciekawy temat na debatę : Śmierć Jana Pawła I - morderstwo, czy atak serca .
  • 0

#582 Gość_Q

Gość_Q.
  • Tematów: 0

Napisano

Wnoszę o ponowne przeprowadzenie debaty na temat: Chipy - elektroniczne zniewolenie czy lepsza przyszłość? Tak, która się odbyła jest... żeby nikogo nie obrażać - niesatysfakcjonująca.
  • 0

cisz.

Realizm Magiczny

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Właściwie to nie mam nic przeciw. Rzeczywiście tamta debata sprzed dwóch lat nie umywa się do obecnego poziomu dysput forumowych ;)
Przy okazji moi Kochani - w połowie miesiąca będę musiała Was opuścić na dwa miesiące i nie będę mogła opiekować się działem. Myślę, że poproszę kogoś o zastępstwo, gdyż nie ma sensu by cały dział przez to zamierał...
  • 0

Don Corleone.

Dispositif

• Tematów: 68
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Jakby co, to wróciłem.
  • 0

cisz.

Realizm Magiczny

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Wygląda na to, że zastąpi mnie wspaniałomyślna Kropeczka. Myślę, że w połowie października powinnam już do Was powrócić. Jeśli Kropeczka nie będzie miała nic przeciwko (i jeśli uczestnicy są nadal chętni i gotowi do aktywności), to można rozpocząć debatę "Czy ludzkość przetrwa do 2050 roku?" z udziałem Piercea i Don Corleone.
Trzymajcie się ciepło i życzę Wam dużo powodzenia i wytrwałości!
  • 2

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych