Skocz do zawartości

Zdjęcie

Debaty: Zgłoszenia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1101 odpowiedzi w tym temacie

martius.
  • Tematów: 14
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Osobiście proponuję z okazji 70 rocznicy wybuchu II wojny światowej rozpocząc debatę na temat, czy Polska dobrze uczyniła, odrzucając warunki III Rzeszy.
  • 0

+......

Wędrowiec

• Tematów: 125
  • Artykułów: 1
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Informuję, że debata Chipy - elektroniczne zniewolenie czy lepsza przyszłość?- edycja II została tymczasowo zawieszona.
  • 0

martius.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Osobiście proponuję z okazji 70 rocznicy wybuchu II wojny światowej rozpocząc debatę na temat, czy Polska dobrze uczyniła, odrzucając warunki III Rzeszy.

Jakos odzewu nie ma ? Jestem gotowy stanąć po stronie dyskusji, że Polska dobrze uczyniła nie godząc się z niemieckimi rządaniami !
  • 0

+......

Wędrowiec

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Propozycja kolejnej ciekawej debaty: Żądania III Rzeszy wobec II RP, w której martius opowiedziałby się za tym, że Polska dobrze uczyniła odrzucając żądania III Rzeszy.
Oponent, wg którego Polska powinna przyjąć warunki III Rzeszy – mile widziany i poszukiwany ;]
  • 0

martius.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Zgodnie z życzeniem Panów - debata rozpocznie się 1 września o godz. 20:00, a rozpoczynającym będzie Sante :]

Czemu nie rozpoczęła się jeszcze ta debata ? Pale się z ciekawości na jej pojawienie, ale jak dotąd się nie pojawiła, a powinna się zacząć dwa tygodnie temu ...
  • 0

+......

Wędrowiec

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Debata została zawieszona - jest informacja o tym kilka postów wyżej - ze względu na dłuższą nieobecność jednego z jej uczestników. Jeśli któryś z forumowiczów chciałby wziąć udział w tej debacie i opowiedzieć się za wprowadzeniem chipów – proszę o zgłoszenie w tym temacie lub na PW.
  • 0

może tak może nie.
  • Tematów: 17
  • Artykułów: 2
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Proponuje temat debaty, "czy warto jest żyć?" - tudzież mniej ogólnie - "czy ludzkie życie ma sens?" Ot, prawdziwe wyzwanie!
  • 0

RobALL.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam, jestem gotów stanąć w szranki z martiusem o ile jeszcze aktualne;)

Sam chciałem zaproponować temat w związku z trwającą burzą na temat autonomii Śląska w dziale Hydepark. Proponuję więc debatę na temat utworzenia autonomii śląskiej.

Użytkownik RobALL edytował ten post 20.10.2009 - 11:35

• 0

martius.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

O autonomii to na razie nie, zbyt mało wiem na ten temat i w ogóle, ale możemy o początku początkach II wojny światowej.

To co ? :) Oczywiście nadal aktualne, będę jakby co czekać aż do 20 grudnia 2012 roku xD

Użytkownik martius edytował ten post 20.10.2009 - 18:52

• 0

+......

Wędrowiec

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

A zatem Panowie martius i RobALL proszę o podanie terminu, w którym mogłaby się rozpocząć debata Żądania III Rzeszy wobec II RP .

RobALL – rozumiem, że w zaproponowanej debacie Czy Śląsk powinien być Autonomią? będziesz stroną opowiadającą się za Autonomią Śląską?
  • 0

RobALL.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Proponuję aby debatę rozpocząć w przyszły poniedziałek czyli 26 października. Co Ty na to martius? W temacie odnośnie autonomii będę reprezentował zwolenników jej utworzenia.
  • 0

martius.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

A zatem Panowie martius i RobALL proszę o podanie terminu, w którym mogłaby się rozpocząć debata Żądania III Rzeszy wobec II RP .

Dobrze, może być 26 październik :)
  • 0

+......

Wędrowiec

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

To zaczynamy debatę w poniedziałek 26 października o godz. 20:00, a rozpoczynającym będzie RobALL :)

Jeśli któryś z forumowiczów chciałby wziąć udział w debacie Czy Śląsk powinien być Autonomią? jako przeciwnik utworzenia Autonomii Śląskiej – proszę o zgłoszenie w tym temacie lub na PW.
  • 0

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

• Tematów: 33
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nie wiem, czy już dawałem taką propozycję, ale jakby co to nie szkodzi powtórzyć:

Dzisiejsza dyskusja aż prosi się o zgłoszenie nowej debaty - Giza - monumenty Egipcjan, czy też pozostałości po Atlantach/Atlantydach (w zależności która opcja jest poprawna) lub też kosmitach?

(ewentualnie tytuł można zamienić na jakiś bardziej zgrabny)

Chyba wiadomo, której opcji bym bronił ;) Ideałem byłoby zobaczyć kolegę Muhada, ale każdy inny ochotnik też będzie dobry. Wymaganie jest tylko jedno - musi wytrwać do końca, nie mam zamiaru psuć debaty z powodu niekompetentnego przeciwnika, który zechce się wycofać w połowie.

To forum zrzeszające wielu zwolenników teorii "alternatywnej", więc na pewno wielu jest tutaj takich, którzy mogliby bronić swojego stanowiska.
  • 0

tatik.
  • Tematów: 291
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Nie wiem, czy już dawałem taką propozycję, ale jakby co to nie szkodzi powtórzyć:

Dzisiejsza dyskusja aż prosi się o zgłoszenie nowej debaty - Giza - monumenty Egipcjan, czy też pozostałości po Atlantach/Atlantydach (w zależności która opcja jest poprawna) lub też kosmitach?

Zgłaszam swoją kandydaturę....byłbym zaszczycony stanąć oko w oko (wreszcie) z moim sympatycznym grzybiarzem.....Orłem . Sczególnie byłem uwiedzony ostatnim avatarkiem naszego orzełka, czyli Aquilii,
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych