Napisano 27.10.2009 - 19:34
Napisano 27.10.2009 - 19:47
A jekie ma znaczenie motywacja ? Nikt nie jest odpowiednio zmotywowany....może być dobra zabawa i nie ma znaczenia czy piramidy zbudowali buszmeni czy szaraki. Najciekawsze jest to że praktycznie nie ma żadnych dowodów kto zbudował pioramidy....Wiadomo natomiast że Heinrich Schliemann odnalazł Troję ponieważ obiecał to swojej siostrze....byłbym zaszczycony znając Twoją inteligencję gdyby ta debata wypaliła...byłby to solidny sprawdzian dla innych forumowiczów.Tatik, nie spodziewałem się. Zgłaszasz się, bo naprawdę uważasz że piramidy zbudowali Atlanci/kosmici, czy tylko dlatego, że ja byłbym "przeciwnikiem"? Bo wiesz, zależy mi na tym, aby osoba z którą będę dyskutował była zmotywowana, pewna swego i mająca wiele swoich "dowodów" pod ręką.
Napisano 27.10.2009 - 20:00
Napisano 27.10.2009 - 20:10
W razie czego (gdybyś nie był za bardzo zaznajomiony z "dowodami" wersji alternatywnej) to sądzę, że koledzy z forum na pewno Ci pomogą (czy to na PW czy w komentarzach).
Napisano 05.12.2009 - 02:19
Quidam twierdził
Napisano 05.12.2009 - 16:38
Muszę obronić dobre imię Naszego forumowego kolegi, który niestety nie jest już aktywny i sam tego nie uczyni - nie Quidam, a Qliphoth
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych