Skocz do zawartości

Zdjęcie

Debaty: Zgłoszenia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1101 odpowiedzi w tym temacie

Olbrzym.
  • Tematów: 40
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Ja stoję za masłem w "masło czy margaryna" i mogę uczestniczyć w debacie

Mogę być też za tym że kręgi w zbożu to dzieło nieludzkiej siły, orby to siła nieludzka, globalne ocieplenie że człowiek odpowiada.
Mogę też się opowiedzieć za tym, że rola mężczyzny jest większa na tym świecie, niż kobietym jeśli o to chodzi.

edycja cisz: To jest zgłoszenie do czegokolwiek?, bo wybacz ale brzmi to troszkę niepoważnie ;]
  • 0

klaq.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Chciałbym zgłosić się do debaty Nowy porządek świata, jako osoba, która uważa tą teorie za prawdziwą.
  • 0

Ironmacko.
  • Tematów: 24
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Chciałbym zgłosić się do debaty Nowy porządek świata, jako osoba, która uważa tą teorie za prawdziwą.

To ja chetnie przyjme role oponenta...
  • 0

cisz.

Realizm Magiczny

• Tematów: 33
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

klaq, prosiłabym jeszcze o potwierdzenie i podtrzymanie swojej gotowości do debaty New World Order ;)
  • 0

klaq.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jestem gotowy do wzięcia udziału w tej debacie : )
  • 0

#636 Gość_pokerek

Gość_pokerek.
  • Tematów: 0

Napisano

Proponuję utworzenie debaty: Chemtrails - śmiertelne opryski globu ziemskiego, czy zwykłe smugi kondensacyjne?
  • 0

Ironmacko.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Jestem gotowy do wzięcia udziału w tej debacie : )

To rozumiem, ze tak jak rozmawialisy na priv poczatek w okolicach pierwszej polowy lipca...

Pokerek - watpie, zeby krzykacze: jetescie klamcami,   mieli na tyle checi/odwagi/sily/samozaparcia... zeby bronic swoich pogladow w debacie. Wiesz debata to cos wiecej niz kolejny filmik z youtuba... - tak pisze to, zeby kogos zmotywowac, choc bez przekonania w sukces. :)

Użytkownik Ironmacko edytował ten post 01.07.2010 - 11:53

• 0

#638 Gość_pokerek

Gość_pokerek.
  • Tematów: 0

Napisano

Ironmacko, doskonale wiem czym jest debata :) Ale mam nadzieję, że ktoś ze zwolenników teorii spiskowej podejmie rękawicę i weźmie udział w dyskusji. Zgromadzilibyśmy wtedy wszystkie dostępne informacje w jednym miejscu. Co do strony broniącej stanowiska "zwykłości" smug kondensacyjnych, myślę, że szybko ktoś by się znalazł.
  • 0

Ironmacko.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ironmacko, doskonale wiem czym jest debata :) Ale mam nadzieję, że ktoś ze zwolenników teorii spiskowej podejmie rękawicę i weźmie udział w dyskusji. Zgromadzilibyśmy wtedy wszystkie dostępne informacje w jednym miejscu. Co do strony broniącej stanowiska "zwykłości" smug kondensacyjnych, myślę, że szybko ktoś by się znalazł.

Ja nawet przez sekunde nie watpilem, ze Ty wiesz...:) to nie do Ciebie bylo kierowane przeslanie...;)  A stanowisko: "zwyklosci" smug, nalezy sie Lynx'owi...   

Użytkownik Ironmacko edytował ten post 01.07.2010 - 13:34

• 0

cisz.

Realizm Magiczny

• Tematów: 33
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Wybierzcie sobie Panowie zatem któryś z lipcowych poniedziałków jako termin rozpoczęcia debaty.
  • 0

Ironmacko.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Cisz, 12 lipca, prosimy o sedziow i kolejnosc wypowiedzi. 

Użytkownik Ironmacko edytował ten post 03.07.2010 - 12:51

• 0

.?..

Medicus

• Tematów: 89
  • Artykułów: 10
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Szykuje się interesująca debata. Cisz jeżeli mnie pamięć nie zawodzi, to wciąż figuruję na liście sędziów. Z przyjemnością stanę się jednym z oceniających.
  • 0

klaq.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Widzę że, debata ma wielu zwolenników jednak ilość chętnych jej podjęcia jest bardzo mała. To może być naprawdę ciekawa debata ze względu na to, że jest to teoria, która twierdzi, że na świat to jeden wielki teatr lalek a ludzie stojący za kurtyną ciągną za linki. Szczerze powiem boje się tej debaty i ogarnięcie wszystkich informacji, a nie chciałbym zapominać o ważnych aspektach.

No cóż powoli szykuje się do tej debaty. Dodam, że jeśli ktoś by chciał abym poruszył jakąś istotną informację proszę o kontakt na PW .
  • 0

.?..

Medicus

• Tematów: 89
  • Artykułów: 10
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Cóż dawno nie debatowałem, a moja ostatnia debata jest mi raczej plamą na honorze. Toteż z chęcią wdałbym się w jakąś debatę, zmywając z siebie ciążącą na sercu porażkę. Pragnę też sprawdzić jak rozwinęły się moje zdolności polemiczne i umiejętność doboru argumentów od ostatniego razu. Dwa lata temu napisałem:

Chciałbym zabrać głos w dyskusji "Ufo, dlaczego mamy wierzyć?" , która jest całkowicie moim pomysłem. Opowiem się po stronie osoby broniącej prawa bytu zjawiska UFO, za główny cel debaty chciałbym obrać omówienie a raczej przedyskutowanie możliwości iż nasz planeta jest odwiedza przez obcych, pochodzę z portalu ZjawiskaParanormalne.pl i nie wypowiadałem się na tym serwisie zbyt często, czas najwyższy to zmienić. Wolałbym by dyskusja miała format 1 vs. 1 jednakże 2 vs. 2 także się podejmę, oczekuje oponenta. Jeśli znalazł by się on dość prędko proponuję debatę rozpocząć wraz z dniem 10. 12. 2008 r. dając debatującym jakiś czas na przygotowanie.

Trochę zagmatwane i pokrętne, już nie wspominając o konstrukcji zdań. Aczkolwiek wracając do meritum, debata nie została na forum jeszcze podjęta. Suma sumarum miałem dyskutować z Qliphothem, jednakże ten potem zniknął jak kamfora i debata została zawieszona. Z chęcią podejmę pałeczkę po dwóch latach :) Tak więc oczekuję zgłoszenia się jakiegoś sceptyka. ( W przyszłą środę wyjeżdżam, tak więc chciałbym rozpocząć debatę jak dobrze pójdzie, od sierpnia. )
  • 0

Ironmacko.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

No i co z ta debata? Zalozy ktos watek?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości oraz 0 użytkowników anonimowych