Skocz do zawartości

Zdjęcie

Debaty: Zgłoszenia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1101 odpowiedzi w tym temacie

cisz.

Realizm Magiczny

• Tematów: 33
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ironmacko, mój Drogi, przepraszam, ale rzadko bywam teraz na forum i umknęły mi Wasze deklaracje odnośnie 12 lipca. Proszę o kolejny termin. Czy może być najbliższy piątek, tj. 16 lipca?

Wątek na forum już istnieje i jest tutaj

Proszę go przejrzeć i sprawdzić, czy jest on adekwatny do tematu, który faktycznie chcecie poruszyć. Jeśli nie, proszę o sugestie - zmodyfikujemy ;]

Ja powołuję już rączo skład sędziowski. @rek, rozumiem, że mogę na Ciebie liczyć? ;)
Zweryfikowałam sobie Ciebie na liście sędziowskiej, bo tak często zmieniasz nicki, że nie nadążam ;)
  • 0

klaq.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dobrze więc czekamy do 16 lipca. Cieszę się, że nie jestem jako pierwszy rozpoczynający debatę. Czekam na pierwszy wpis, powodzenia.
  • 0

.?..

Medicus

• Tematów: 89
  • Artykułów: 10
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ja powołuję już rączo skład sędziowski. @rek, rozumiem, że mogę na Ciebie liczyć? ;)

Oczywiście :)
  • 0

Ironmacko.
  • Tematów: 24
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Jak dla mnie termin ok, chociaz wykorzystam te 7 dni na wpis, bo wybieram sie zobaczyc starcie wojsk polsko-litewskich z zakonem krzyzackim... :). Ja sie nie ciesze, ze pierwszy zabieram glos..., bo ja nie mam o czym pisac w moim pierwszym wpisie. Przeciez wszyscy wiemy, ze NWO to mit. ;) wiec nie mam sie do czego odniesc. Ale niech bedzie, moneta wybrala... :)
  • 0

#650 Gość_pokerek

Gość_pokerek.
  • Tematów: 0

Napisano

Mam propozycję - czy zamiast losowego wyznaczenia rozpoczynającego debatę, nie lepiej, by oponenci sami ustalili kto ma zaczynać? Czasem w wyniku losowości wychodziła absurdalna sytuacja, że użytkownik bronił jakiejś tezy jeszcze przed tym, jak został zaatakowany argumentami. To takie trochę nielogiczne wg mnie.
  • 0

Ironmacko.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Pokerek masz racje, o czym pisalem tutaj: http://www.paranorma...showtopic=21430
  • 0

cisz.

Realizm Magiczny

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ok, może rozpocząć klaq. Ogólnie jednak wolałabym nie odstępować od rzutu monetą, gdyż pierwszy wpis ma mieć formę wprowadzenia. Chyba nie muszę nikomu tłumaczyć, czym ono jest i że odpieranie argumentów i walka z nimi nie jest w nim konieczne. Wszak każda ze stron udowadnia jakąś teorię i żadna nie jest ostateczna ani wiodąca do momentu zakończenia debaty.

Jeśli jednak obie strony nie mają nic przeciw, możemy odstępować od zasady losowości.
  • 0

Ironmacko.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Klaq decyduje... ja sie dostosuje...
  • 0

klaq.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja powiem tak, teoria nie jest jakimś tam małym mitem a wg. mnie nie zalicza się do nich wcale lub też do całego NWO doklejane są już kolejne historie, aby podkoloryzować cały ten kleik zdarzeń. Ciężko jest mi samemu też twardo powiedzieć, że to nie jest mit bo nikt nie wyjdzie i nie powie słuchajcie ludzie tak i tak to wygląda. Osobiście mogę zacząć pierwszy, nie mam nic przeciwko - jednak nie lubię, dlatego cieszyłem się z tego, że mój przeciwnik będzie pierwszy.

Jednak po większym przemyśleniu stwierdziłem, że się nie zgadzam zostaje przy zasadach. Co prawda nie robię tego złośliwe, ale jest tak dużo informacji na ten temat i też opinii sceptyków tej teorii, że bez problemu mój kontrahent w roli przeciwnika NWO bez problemu powinien znaleźć informacje na ten temat, zresztą to tylko wprowadzenie.

Wchodząc w tą debatę trzeba mieć świadomość, że przeciwnik może zaatakować różnymi argumentami, taka debata to dla mnie poważna sprawa chociaż jest tylko na tle takiego forum.

Użytkownik klaq edytował ten post 14.07.2010 - 16:13

• 0

Ironmacko.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Klaq ok, szanuje Twoja decyzje, moj wpis ujrzy swiatlo dzienne w ciagu 7 dni od piatku.
  • 0

cisz.

Realizm Magiczny

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

chociaż jest tylko na tle takiego forum

Tylko?! Nasze debaty bywają spektakularne ;)

Żartuję, mam świadomość, że w pełni debaty czyta tylko garstka. Mogę jedynie powiedzieć, że zachęcam wszystkich ale to wszystkich, żeby zaglądali w ten dział, bo dyskusje toczą się na bardzo wysokim poziomie, a ich uczestnicy niesamowicie serio się do nich przykładają.

Chyba pobawię się w jakiś marketing szeptany ;p
  • 0

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Może debaty reklamować na głównej stronie portalu? ;)
  • 0

cisz.

Realizm Magiczny

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Dobrze gadacie kolego ;)
  • 0

Ironmacko.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Dobrze gadacie kolego ;)

No prosze Was, bo sie jeszcze zawstydzimy i nie bedziemy debatowac ;)
  • 0

cisz.

Realizm Magiczny

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

No prosze Was, bo sie jeszcze zawstydzimy i nie bedziemy debatowac ;)

Proszę Cię Maciuś ;) Już kilka razy słyszałam z Twych ust, że debaty mają garstkę czytelników...

Im większa publiczność, tym większa przecież frajda.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

0 użytkowników, 5 gości oraz 0 użytkowników anonimowych