Napisano 04.04.2012 - 11:45
Można pomyśleć nad czymś ciekawym. Od razu jednak zaznaczam, że chciałabym uniknąć tematów filozoficzno-ideologicznych, wydaje mi się, że nie mają większego sensu. Jeśli natomiast skupić się nad jakimiś konkretniejszymi zagadnieniami, to może np.:Dziki Kuraku, [...]- jakieś propozycje?
Napisano 04.04.2012 - 14:32
Napisano 04.04.2012 - 16:54
Mnie pasują oba tematy, bo w kwestii czołgów chętnie opowiem się za Tygrysem, a przy okrętach podwodnych po stronie marynarzy. Powiem jednak szczerze, że wolałabym chyba najpierw tematykę U-Bootów, bo przy czołgach mogę mieć pewne luki z oczywistych względów. Z drugiej jednak strony -- przynajmniej się dowiem, jak duże mam te lukiAha - edytuję bo zapomniałem dodać. Na pierwszy rzut proponuję czołgi (jeśli byłaby za tygrysem), a jeśli będziesz miała ochotę, to później możemy zająć się marynarzami.
Napisano 05.04.2012 - 14:49
Napisano 24.04.2012 - 21:47
Napisano 25.04.2012 - 17:02
Napisano 26.04.2012 - 14:53
Napisano 30.04.2012 - 19:46
Można pomyśleć nad czymś ciekawym. Od razu jednak zaznaczam, że chciałabym uniknąć tematów filozoficzno-ideologicznych, wydaje mi się, że nie mają większego sensu. Jeśli natomiast skupić się nad jakimiś konkretniejszymi zagadnieniami, to może np.:
Dziki Kuraku, [...]- jakieś propozycje?Oczywiście są to luźne propozycje, chętnie wysłucham innych. Może ktoś inny zaproponuje ciekawy temat?
- Rommel / von Manstein czy Montgomery / Patton / Żukow (albo dowolna inna para głównodowodzących)
- Tygrys czy Sherman / T-34 (chyba coś już było na ten temat? )
- Bitwa o Anglię czy Bitwa o Atlantyk - która kampania ważniejsza?
- RAF czy Luftwaffe?
- U-Bootwaffe - zbrodniarze, czy bohaterowie?
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych