Wow, niezła ekipa. W takim razie ja chciałbym Wam sędziować, mam nadzieję że +... się zgodzi
Napisano 29.03.2014 - 00:14
Ze względów osobistych na rozpoczęcie debaty pasuje mi termin 7 kwietnia jeśli to nie problem. A co powiecie na 7 odpowiedzi zespołowych, czyli będzie razem 14 wpisów i każda ze stron podpisuje się wpólnie pod swoim wpisem. Tydzień czasu na odpowiedź.
Użytkownik Zbeeanger edytował ten post 29.03.2014 - 09:33
Napisano 29.03.2014 - 19:46
To wprowadza małe zamieszanie, ponieważ poglądy jednego rzutują na drugiego w parze.
Nie sądzę, przesadzasz.
No i trochę szkoda że temat został tak potraktowany... była tu cisza a jak ktoś coś robi to już zamydla się temat.
Widocznie tak lepiej by nic się działo nie rozumiem pewnych posunięć... Ale za to w tematach temacie http://www.paranorma...debaty-aktywne/ tak jak było czyli śmietnik i starocie ... tam może moderatorzy posprzątają tak ochoczo jak usuwają tematy.
Mój temat był inny a to że część przerodziła się w zgłoszenie przenieść a nie całość proszę przywrócić mój wątek w postaci postu http://www.paranorma...zenia/?p=597237 i odpowiedzi http://www.paranorma...zenia/?p=597477 pod starym tematem po problem debat nie zniknął.
Użytkownik Zbeeanger edytował ten post 29.03.2014 - 19:57
Napisano 30.03.2014 - 11:21
Tematyka twojego wątku wciąż wpasowuje się w ten temat, dlatego też scaliłem oba tematy.
Debaty moim działem nie są, więc nie będę się zajmował sprzątaniem. Oczywiście nikt nie mówi, że problemu nie ma. Skoro nawet zieloni go widzą (Pit coś tam kombinował/kombinuje z debatami). Jestem jak najbardziej za tym by promować debaty!
Wracając do formy naszej debaty i jej rozpoczęcia. Nie wiem jak z Kpiarz, ponieważ wciąż się nie ustosunkowała do debaty w temacie, zaś Zaciekawiony nie odpisuje na moje PW. Aczkolwiek, mi podany przez Ciebie termin pasuje. Jednakże, wolałbym zostać przy systemie użytkownik - wpis. Nie jest to jakiś wielki wymóg i jeżeli pozostałym się pomysł spodoba, to nie mam nic przeciwko. Jednak trochę nieswojo bym się czuł. Wyrażasz swoje zdanie, poglądy, opinie, swoje "ataki" w kierunku adwersarza i dobrze byłoby to opatrzyć swoim nickiem, nie zaś pracą zbiorczą.
Napisano 30.03.2014 - 12:23
Jako, że przejąłem pieczę nad debatami, zapoznałem się z tym jak temat wygląda i mam dwie prośby:
1. Proszę wszystkie zainteresowane osoby o napisanie tutaj lub mnie na PW, kiedy chcą zacząć debatę, powinniśmy już ustalić sztywny termin.
2. Kurko, czy możesz wrzucić na główną zapytanie o skład sędziowski, może są chętni?
Napisano 30.03.2014 - 12:58
zaś Zaciekawiony nie odpisuje na moje PW
Dostałem od ciebie jedną wiadomość w ramach prywatnej rozmowy dwa dni temu, odpisałem i czekam na dalsze odpowiedzi. Więc nie wiem gdzie wysyłasz te pw.
Rozkład studiów mam taki, że wieczory mam wolne i w zasadzie najwyżej przerwy w internecie mogą mnie wyłączyć; może to być powiedzmy piątek albo sobota, ale w środku tygodnia też mogę się dostosować.
Użytkownik Zaciekawiony edytował ten post 30.03.2014 - 13:00
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych