aidil
nazywanie kleru pedofilami(a tak ma to miejsce) jest NAGONKĄ, w sytuacji kiedy działacz LGBT i prof. UW przyznaje się na swoim profilu do pedofilii i nikt na to nie zwraca uwagi.
Zaraz nazwiesz mnie ciemnotą, mimo tego, że pragnę wykastrowania wszystkich pedofili.
A pis nie jest prawicowy.
Pozdrawiam.
Nigdy nie nie nazwałam całego kleru pedofilami, nie używałam zamiennie takich słów kler = pedofil. Nigdy też nie słyszałam aby rektor albo minister szkolnictwa wyższego przenosił profesorka pedofila z wydziału na wydział na inną uczelnię by go w ten sposób ukryć. Natomiast w Kościele takie praktyki stosowane były nagminnie. Przeczytaj sobie artykuł Terlikowskiego jak się chłopina wściekł (a przecież jest to katolico - pisowsko - prawicowy i narodowy publicysta popierający zamach smoleński) kiedy usłyszał wymijające tłumaczenie kolejnego księdza-pedofila. Napisał że taką obronę przyjmują właśnie pedofile i że trzeba z nich czyścić kościół.
Tyle odnoście odnoście Twojego pojęcia na temat nagonki.
http://www.wykop.pl/...slowa-pedofila/Adwersarzu PiS jest prawicowy!!!
Tylko wy na prawicy tak macie, że jesteście bardziej prawicowi jeden od drugiego.
Kiedy jeden chce religii w szkołach to drugi zaraz nie chce in vitro a trzeci zaczyna robić z kościołów komitety na wzór komunistów.
Tylko że oni komitety mieli oparte na innej ideologii.
Z kolei inną sprawą jest to, że w Polsce prawica od komunistów różni się tylko umocowaniem ideologicznym. Komuniści mieli Marksa a Prawica Polska ma wciąż jakąś wizję Kościoła umocowanym w dyktacie feudalnym, którego egzekutorami są niektórzy, prymitywni, pochodzący ze wsi biskupi.
Chcecie naród skupić wokół jakiejś idei ale nie posiadacie wyobraźni i inteligencji by tę idee znaleźć więc posiłkujecie się ideologią azjatycko-judaistycznej sekty która opanowała cesarstwo Rzymskie za czasów cesarza Konstantyna. Prawdziwa Polska Prawica powinna wrócić do Słowiańskiej ideologii. Do naszych naturalnych wierzeń i zwyczajów. Inaczej staczała Polskę pod dyktat obcego państwa jakim jest Watykan.
Mówicie, że Polska zamieniła Moskwę na Brukselę a prawda jest taka, że to wy chcecie zamienić Moskwę na Watykan.
Wygląda na to że mało jest osób w Polsce potrafiących być prawdziwie samodzielnym intelektualnie, suwerennym i konserwatywnie - prawicowym.
Zdaję sobie sprawę z tego że możesz być od Korwina Mikiego a nie od Kaczyńskiego
ale co to jest za różnica.
Jeden i drugi jest niczym bolszewicki rewolucjonista chcący zmieniać społeczeństwa i umysły,
wiec jesteście taką prawicą post-komunistyczną. A nie prawdziwie konserwatywną - prawicą, która szuka idei w narodzie i w tym co w nim najwartościowsze.Aidil
Wyobraźmy sobie co by było gdyby w jednym państwie były dwa kościoły i miały po 50% obywateli. Każdy kościół wymuszał by na swoich wyznawcach by w Sejmie działali na rzecz swojej religii i dostosowywali do niej prawo. Myślę że byłaby wojna domowa i w imię Boga by się wszyscy powyrzynali.
Właśnie przez takie antychrześcijańskie osoby które chcą zburzyć chrześcijański porządek niektóre kraje zmierzają do takiej sytuacji (oczywiście mam na myśli islamizacje).
Szanujcie to co macie bo na zachodniej obyczajowości można się ostro przejechać.
Powinniśmy się skupić na
Polskich wartościach a nie na katolickich czy też powoływać się na islam.
Wciąż jeszcze posiadamy wiedzę o
swojej nie marksistowskiej nie katoliskowatykańskiej lecz swojej słowiańskiej kulturze.
I ją pielęgnujmy.
Jeśli chcemy zachować tożsamość, naród i państwo.
Użytkownik Aidil edytował ten post 10.11.2013 - 11:53