"w tym filmie nie efektów specjalnych tylko wszystko to jest na serio jak np. diabeł rozpruł człowiekowi brzuch, film jest o wiosce w której mieszka czarownica którą jak palą na stosie to wzywa najstraszniejsze siły mroku żeby zniszczyły wioske, przy nakręcaniu filmu zginęło 327 osób, dlatego to taka straszna tajemnica"
Nie wiadomo, czy to tylko wymysł, czy naprawdę istnieje film z zapisem prawdziwych śmierci. Kiedy wygooglowałam tytuł zobaczyłam 2 filmy:
1 wynik wyszukiwania
2 wynik wyszukiwania
Ktoś inny pisze, że miał kiedyś ten film podzielony na 14 części.
"Miałem kiedyś skróconą wersję tego. Film był podzielony na 14 partów. Każdy part to kilka minut filmu. Miałem 3 albo 4. Film istnieje, reklamowany nie był bo to japoński horror (Klątwa, czy japońska wersja Ring 0 też nie była reklamowana)."
"Najbardziej dziwi mnie jedno na rożnych forach o filmach czy tez nie, gdy zadawane jest pytanie odnośnie horrorów jakie są najlepsze, to wszyscy wymieniają ten film a nadal go nie ma w sieci o ile w ogóle jest. A przecież tyle osób go oglądało... Moze i prawda jest to co napisał Polska ze ma wiele tytułów by go ukryć no ale jeżeli czegoś nie ma w internecie to to nie istnieje.