Ja osobiście uwielbiam psy.
Użytkownik Stoner edytował ten post 25.01.2013 - 14:55
Napisano 24.01.2013 - 19:59
Użytkownik Stoner edytował ten post 25.01.2013 - 14:55
Napisano 24.01.2013 - 20:12
Użytkownik RekaThora edytował ten post 24.01.2013 - 20:13
Napisano 24.01.2013 - 20:55
Z roku na rok jest coraz gorzej... Sam bym takich ********** ********* przywiązał do samochodu i ciągnął przez pół miasta... I bym był szczęśliwy z tego czynu.Czym zwierzęta sobie zasłużyły na takie traktowanie ? NICZYM a kary powinny być o wiele wyższe dla sprawców niż maksymalnie 3 lata i "drobne" kary grzywny.Zwierzęta czują ból,cierpienie,miłość, również agresję i wszystkie inne emocje co odczuwają ludzie.A ludzie stosują metody nie tylko tak łatwe jak głodzeni ale podpalenia,bicie narzędziami(np.Łopatą) i wiele wiele więcej sposobów...Sam mam psa i nie wyobrażam sobie że człowiek może coś takiego zrobić...Na tej znajdują się inne artykuły o znęcaniu się nad zwierzętami."Człowiek to najagresywniejsze zwierzę"
To jest niewyobrażalne cierpienie tych zwierzaków ... łza się w oku może zakręcić.A pies czy kot potrafią być lepszymi przyjaciółmi od człowieka.Na te wszystkie wydarzenia w Polsce i na świecie możemy powiedzieć tylko jedno "Dziwny jest ten świat"
Użytkownik ~pleyades edytował ten post 24.01.2013 - 20:56
Napisano 24.01.2013 - 21:09
Człowieku bestialstwo lwów na swojej ofierze to nie zabawa nią lecz odgryzienie jej kończyn w momencie kiedy jeszcze żyje.Czy słyszałeś o takim przypadku ? jasne że nie !Nie żebym propagował znęcanie się nad zwierzętami, ale postawmy tutaj sprawę jasno i obiektywnie. Jakby nie patrzeć to nadal jesteśmy zwierzętami, jest w naturze gigantyczna ilość przypadków tzw. ujętego przez ciebie "bestialskiego znęcania się nad zwierzętami" a przecież małe lewki lubią sobie potarmosić ofiarę zanim ją obrócą w kalorie, modliszka wcina swojego partnera, oczywiście robi to bestialsko. I nie ma na to paragrafu.
Nie jestem na tyle głupi że nie pomyślałem... !A może w ludziach nadal jest coś ze zwierząt? Nie pomyślałeś o tym?
Ja się niewiele od nich różnię ??? Nie jeden miłośnik zwierząt miałby to samo zdanie co ja.Widzę kolejny obrońca tych oprawców...I mówiąc że sam byś takich ludzi przywiązał do auta i ciągnął przez pół miasta, nie wiele się od nich różnisz, i jeszcze mówisz że byłbyś szczęśliwy z tego tytułu.
To raczej ty napisałeś beznadziejny post...I żeby nie było, mam zwierzęta, miałem i będę mieć je w domu i nigdy się nad nimi nie znęcałem. Moja wypowiedź tyczy się beznadziejnego podejścia autora do artykułu.
Użytkownik Stoner edytował ten post 24.01.2013 - 21:19
Napisano 24.01.2013 - 21:17
Napisano 24.01.2013 - 21:21
Czekaj bo nie rozumiem, chodzi Ci czy słyszałem o przypadku odgryzania kończyn czy zabawy młodego lwa ze swoją ofiarą zanim ją zje?Człowieku bestialstwo lwów na swojej ofierze to nie zabawa nią lecz odgryzienie jej kończyn w momencie kiedy jeszcze żyje.Czy słyszałeś o takim przypadku ? jasne że nie !
Tego nie powiedziałem.Nie jestem na tyle głupi że nie pomyślałem... !
Twierdząc w ten sposób, ja myślę że tak. W takim razie nie jeden miłośnik zwierząt zdaje się mieć bestialskie nastawienie wobec katującego, takie same jak bestialskie nastawienie ma człowiek który katuje zwierzęta. Wygląda na to że z jednej gliny jesteście ulepieni.Ja się niewiele od nich różnię ??? Nie jeden miłośnik zwierząt miałby to samo zdanie co ja.
To raczej ty napisałeś beznadziejny post...
Napisano 24.01.2013 - 21:25
To pierwsze.Czekaj bo nie rozumiem, chodzi Ci czy słyszałem o przypadku odgryzania kończyn czy zabawy młodego lwa ze swoją ofiarą zanim ją zje?
Tego nie powiedziałem.
Z jednej gliny ulepieni...Twierdząc w ten sposób, ja myślę że tak. W takim razie nie jeden miłośnik zwierząt zdaje się mieć bestialskie nastawienie wobec katującego, takie same jak bestialskie nastawienie ma człowiek który katuje zwierzęta. Wygląda na to że z jednej gliny jesteście ulepieni.
Napisałeś że miałem beznadziejne podejście... A ja napisałem że napisałeś beznadziejny post...Nic nie wspomniałem że napisałeś beznadziejny post, tylko że masz beznadziejne podejście do tematu.
Użytkownik Stoner edytował ten post 24.01.2013 - 21:27
Napisano 24.01.2013 - 21:29
Lepszym porównaniem są hieny. Generalnie lwy duszą swą ofiarę a następnie ją konsumują . Hieny z uwagi na swą anatomię rozszarpują ofiarę na "żywca".Jakby nie patrzeć to nadal jesteśmy zwierzętami, jest w naturze gigantyczna ilość przypadków tzw. ujętego przez ciebie "bestialskiego znęcania się nad zwierzętami" a przecież małe lewki lubią sobie potarmosić ofiarę zanim ją obrócą w kalorie, modliszka wcina swojego partnera, oczywiście robi to bestialsko. I nie ma na to paragrafu.
Napisano 24.01.2013 - 21:34
Widziałem na discovery jak rozrywały swoją ofiarę, przewracając do znudzenia. Więc raczej wydawałoby się że to naturalne, odgryzając jedno kopytko antylopie żeby się pobawić.To pierwsze.
Pokaż mi gdzie.Na pewno ?
Zacytuję Cie "To raczej ty napisałeś beznadziejny post...", to chyba świadczy o tym że Ty jakimś cudem wywnioskowałeś że zarzucam Ci napisanie beznadziejnego posta.Napisałeś że miałem beznadziejne podejście... A ja napisałem że napisałeś beznadziejny post...
Użytkownik ~pleyades edytował ten post 24.01.2013 - 21:38
Napisano 24.01.2013 - 21:41
Widziałem na discovery jak rozrywały swoją ofiarę, przewracając do znudzenia. Więc raczej wydawałoby się że to naturalne, odgryzając jedno kopytko antylopie żeby się pobawić.
Pokaż mi gdzie.
A może w ludziach nadal jest coś ze zwierząt? Nie pomyślałeś o tym?
Zrozumiałem to jako założeni że myślisz że mogłem nie pomyśleć.Nie pomyślałeś o tym?
Zacytuję Cie "To raczej ty napisałeś beznadziejny post...", to chyba świadczy o tym że Ty jakimś cudem pomyślałeś że zarzucam Ci napisanie beznadziejnego posta.
Mi chodziło że zarzuciłeś mi beznadziejne podejście........ a nie post.Ty jakimś cudem pomyślałeś że zarzucam Ci napisanie beznadziejnego posta
Napisano 24.01.2013 - 21:46
Napisano 24.01.2013 - 21:48
tak. mi się wydaje, że to wina ludzi - jak wszystko z resztą :ECzy też tak macie, że prędzej utłuczecie człowieka niż zwierzę? Skąd to się bierze?
Napisano 24.01.2013 - 21:50
Użytkownik Stoner edytował ten post 24.01.2013 - 21:59
Napisano 24.01.2013 - 21:57
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych