Napisano 27.11.2013 - 18:31
Napisano 27.11.2013 - 19:32
Może i jestem w błędzie, ale nie masz czasem Adblocka, który Ci resztę ukrył?
Napisano 27.11.2013 - 19:59
Napisano 28.11.2013 - 09:23
Napisano 10.04.2015 - 06:34
Napisano 10.04.2015 - 18:26
Teraz już nie muli ale, mówiąc szczerze - dopiero jakoś tak od południa.
Rano, nawet jak się strona ładowała, to najczęściej z błędami - np. nie ładowało kilka ostatnich wpisów w danym temacie, albo układ graficzny paneli użytkowników był zupełnie inny (wszystko, co znajduje się normalnie pod avatarem było wyśrodkowane i znajdowało się nad danym wpisem - w formie wyjustowanej,
Zmieniły się też ikony przyznanych głosów reputacji - niby nadal wyświetlało odpowiednie cyfry w odpowiednich kolorach ale bez tła (teraz jest np białe +1 na zielonym tle, a jeszcze rano widziałem zielone +1 na tle strony). Nawet przez chwilę myślałem, że zmieniacie layout strony i to stąd te problemy.
Napisano 14.05.2015 - 16:19
Zauważyłem właśnie dziwną rzecz - nie mam pojęcia czy to chwilowy problem ale nie kojarzę wcześniejszych takich.
Próbowałem znaleźć temat Simbarossy i w wyszykiwarkę forumową wklepałem frazę "mafia i watykan".
Temat znalazłem ale w takiej oto formie
Co ciekawe, kiedy wszedłem na niego z profilu autorki (znając już jego tytuł), co chwile trwało, bo ma Simba ma tych tematów od groma , moim oczom ukazał się taki widok
Jak mówię - nie wiem, czy to jakiś chwilowy błąd i czy dotyczy on również innych użytkowników ale wszystko wskazuje na to, że ma on jakiś związek z wyszukiwarką
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych