Aidil@
Jeśli przejedziesz przez skrzyżowanie na czerwonym świetle, popełniasz wykroczenie, czy policjant się uwziął?
Jest regulamin stworzony po to, aby go przestrzegać. Właściciel forum określił, co wolno, a co nie. Wszyscy krzykacze o "zamykaniu ust userom" robią to samo na innych forach. Znamiennym przykładem jest Quintus, który wylewał morze łez na paranormalne.pl , a sam kazał banować na forum DI tych, którzy mieli inne zdanie niż on.
Punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia.
@Stan przecież nie w tym rzecz, nie na ten aspekt zwracałam uwagę.
Obie formy są poprawne ale nie w tym problem, podobnie jak zamykanie ust userom nie rozwiąże problemu z jakim bryka się od dłuższego czasu forum. Przez forum przetoczyła się nie jedna fala zmiatająca banami całkiem ciekawe osoby.
Które osoby? Wielu ludzi zniknęło z forum.
Chciałbym chociaż zobaczyć jednego twojego posta, gdzie coś jest pisane konkretnie, że nie trzeba domyślać się o co ci chodzi.
Odpuść sobie moja osobę.
3.2 Pisz na temat wątku, w którym się wypowiadasz. Jeśli nie masz nic konkretnego do napisania to nie pisz wcale.
3.8 Unikaj wypowiedzi zawierających wyłącznie lakoniczne potwierdzenie wpisu, na który odpowiadasz (np. zgadzam się, dzięki, ja też itp.).
3.12 Odpowiadając na Post cytuj wyłącznie fragment, do którego się odnosisz.
TheToxic