<quote>Rzeczywiście, Gmail się wypiął na e-maile od paranormalne.pl, wszystkie były odrzucane. Poprawiłam konfigurację serwera pocztowego tak, żeby spełniał wymagania Gmaila i teraz już wiadomości dochodzą normalnie. No prawie, bo w wielu wypadkach wlatują do folderu Spam. Na to już nie mam żadnego wpływu niestety, więc dodałam tylko krótką informację w oknie rejestracji. </quote>
Dziękuję bardzo za sprawdzenie i poprawienie tego
Apropos kwestii wykradzenia hasła do facebooka czy powiązanych z nim subkont, o których wspomniał Ivellios - to kradzież hasła z fb to dziś bułka z masłem. Absurd, ale facebook i instagram, jako dwa portale należące do jednej firmy, mają wyjątkowo beznadziejne systemy zabezpieczeń (i mimo, że nie jestem specjalistą w dziedzinie cybersecu, to śmiem sądzić, że mają po prostu dziury w kodzie - ich backend leży i płacze, a weryfikacja działa randomowo i czasem dostaniesz maila, że "zapomniałeś hasła do konta, oto kod weryfikujący", czasem nie dostaniesz). Poza tym były już wcześniej wycieki haseł z FB, IG oraz LinkedIna.